з тисячі хочуть майже 5

• Автор теми Автор теми Veroni4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

Veroni4ka

Форумчанин
Дописи
480
Реакції
99
Бали
68
Veroni4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Комусь таке приходило?
з тисячі хочуть майже 5 дурнуваті якісь чи шо ?
Де я такі гроші маю ???

Вкладення

• 7EE4CA26-0672-4D30-8F07-B927426CE80F.webp
    7EE4CA26-0672-4D30-8F07-B927426CE80F.webp
    121.4 Кб · Перегляди: 70
Комусь таке приходило?
Де я такі гроші маю ???
У мене з 1000,пролонгації 1170 і 2 місяці просрочки хочуть 3900 ,жду листа з нацкомфіну, ну правда поки самі спокойні
Post automatically merged:

Комусь таке приходило?
Де я такі гроші маю ???
Подіяв нацкомфін? списали з 3900 до 1555.хай чекають. І це ще мені відповідь від нацкомфіну не прийшла 18.10.19 тільки їм написала

Останнє редагування:
Комусь таке приходило?
Де я такі гроші маю ???
у мене з 2500 хочуть 18000

У мене з 1000,пролонгації 1170 і 2 місяці просрочки хочуть 3900 ,жду листа з нацкомфіну, ну правда поки самі спокойні

Подіяв нацкомфін? списали з 3900 до 1555.хай чекають. І це ще мені відповідь від нацкомфіну не прийшла 18.10.19 тільки їм написала
незнаю як на рахунок спокійні, мені фже мою фото скидали з паспортом нахамили обізвали... я заблокувала і чекаю далі...

незнаю як на рахунок спокійні, мені фже мою фото скидали з паспортом нахамили обізвали... я заблокувала і чекаю далі...
Я брала то вроді без фото) раніше подала заявку відхилено було,потім прийшла смс ваші гроші в кабінеті заберіть їх ось я і забрала))

у меня с 2000 грн хотят 34000 грн, даже при всем желаниии, при наличии такой суммы денег - НЕ КТО ИМ НЕ ЗАПЛАТИТ, они что там курят, зачем ходить на работу если твою зарплату за 2-5 месецев наперед насчитает тупая машинка говнафинов и ви им якобы должны, только через суд и все

Да и пусть себе хотят))) мечтать не запрещено даже таким утыркам)))

В мене теж тисяча і хотять майже 5000? Я певне теж напишу, бо вже накрило

В мене теж тисяча і хотять майже 5000? Я певне теж напишу, бо вже накрило
Пишите, я зашла сегодня в кабинет, смотрю 3984 грн оплачено.? сумма к погашению 1555,с евро гроши тоже так было,сами оплатили свои штрафы, а в комиссию подают ложь)) брехуны, .надо еще научится в письме нацкомфину фото кабинета прикрепить. Еще жду очень ответ по кешбери,а то не хочу что бы на все село позорили они меня.но думаю не успею(

Пишите, я зашла сегодня в кабинет, смотрю 3984 грн оплачено.? сумма к погашению 1555,с евро гроши тоже так было,сами оплатили свои штрафы, а в комиссию подают ложь)) брехуны, .надо еще научится в письме нацкомфину фото кабинета прикрепить. Еще жду очень ответ по кешбери,а то не хочу что бы на все село позорили они меня.но думаю не успею(
Навчіть скріни робити і добавляти?

А
Буду тримати в курсі, піду за допомогою, бо сама не вилізу.
Родные знают? Мы с мужем тоже не можем вылезти(((( уже и машину на которую муж в польше заработал ,продали и то не хватило,(( нашла бы этот форум раньше и не боялась бы родителей было бы все по другому(((

Комусь таке приходило?
Де я такі гроші маю ???
Ой я вас умоляю))). Мне из 3200грн насчитали за год 108 000 с копейками. Это не предел 5 000.

А
Родные знают? Мы с мужем тоже не можем вылезти(((( уже и машину на которую муж в польше заработал ,продали и то не хватило,(( нашла бы этот форум раньше и не боялась бы родителей было бы все по другому(((
Чоловік знає, а так родичів і не дуже є взагалі, скоро пів села будуть родичами..

Ой я вас умоляю))). Мне из 3200грн насчитали за год 108 000 с копейками. Это не предел 5 000.
І Вас не достали за весь час?

Назад
Угорі