З такими смс . Можу звернутись до кіберполіціі

• Автор теми Автор теми viki_vr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 3K
Мені страшно уже що буде завтра . Буду щас шукати кошти . Бо я зійду з розуму так
Якщо так просто можете знайти кошти,щоб закрити аферистів.....У мене інше питання)
А чому так просто не знайшли,коли треба були ?а полізли в МФО?

Якщо так просто можете знайти кошти,щоб закрити аферистів.....У мене інше питання)
[POSTS=1000]Тебе давно не посилали ? :sarcastic: :sarcastic: [/POSTS]

483461839.gif

[POSTS=1000] Тихенько. То юрист на держслужбі,у них так положено[/POSTS]

Та , грошей не було , як у всіх , плюс дурість , а зараз більш менш . Хотіла все сама закрити , без допомоги знайомих , бо зараз просити в когось це тоже проблеми . Війна мало в кого є гроші навіть на короткий термін позичити

Та така робота , шо не можу змінитись . Мої дані всі в інтернеті . Тому що робота публічна
Моему сыну покоя не давали звонками,угрозами и т.д. Работа тоже публичная. Но ему удалось сменить симку, и всем объяснив ,что намочил случайно тел. Ему ничего,а симка пришла в негодность. Восстановил всех,кто нужен был по работе и с вай норм справился. Уже пятый месяц живёт спокойно. Донимали и меня,у меня на тел две симки. Одну ,рабочую,по которой меня вычислили шараги ,отключила. Вайбер засекретили ,как могла. И получилось. Были на него несколько звонков,которые Вайбер не принимал и пару смс. Одна из которых очень забавная)) Надпись на надгробную плиту,которую напишет мне мой сынок?. Можно со всем справиться. Держитесь и не унывайте.

Пробачте що не по темі. Є на сайті щось нове про той бл...дь Росвен Інвест. Можливо ссилку маєте де прочитайте нові їх вибрики. Експрес від їх імені вже погрожувати почав про заказний лист на роботу?

Работа тоже публичная. Но ему удалось сменить симку, и всем объяснив ,что намочил случайно тел. Ему ничего,а симка пришла в негодность.
І ніхто не запитав, чому не відновив номер?))
Це ж до того ще й безкоштовно в деяких операторів))

Это рабочие номера коллекторов, подписали сами. Типа мои соседи, хотели убедить. Тогда сильно доставали манифою, егроши и монетка. А вообще кто угодно из них
Да відправте їх вслід за руським кораблем і все!!!!

Назад
Угорі