З такими смс . Можу звернутись до кіберполіціі

• Автор теми Автор теми viki_vr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 3K
Робота є , і заробіток більш менш . Вічно шукаю де заробити що аж втомилась

А може бути гірше ще ? Я боюсь щоб десь МФО фотки не виклададали і з роботи не добавились
Налаштуйте конфіденційність в вайбері.Щоб вас нікуди не добавляли.Не бачили чи ви в мережі,чи прочитали.А все ж краще повністю видалити вайбер.І завести на новому номері.Але не просто номер змінити,а саме видалити.

Налаштуйте конфіденційність в вайбері.Щоб вас нікуди не добавляли.Не бачили чи ви в мережі,чи прочитали.А все ж краще повністю видалити вайбер.І завести на новому номері.Але не просто номер змінити,а саме видалити.
Та така робота , шо не можу змінитись . Мої дані всі в інтернеті . Тому що робота публічна

С вами ещё вежливо общались. Относительно. Вот парочка моих, если интересно. ? Представьте моё состояние.
Screenshot_20210908_104938_com.viber.voip.webp
Screenshot_20210908_104907_com.viber.voip.webp

Что то не то нажала наверное. Прошу модераторов удалить, если что

С вами ещё вежливо общались. Относительно. Вот парочка моих, если интересно. ? Представьте моё состояние.
Screenshot_20210908_104938_com.viber.voip.jpg
Screenshot_20210908_104907_com.viber.voip.jpg

Фесенко и Бориса слать на**. А мамочка молодец)

Мені страшно уже що буде завтра . Буду щас шукати кошти . Бо я зійду з розуму так

Надо была написать "так и мне пхй. Пускай звонят. Денег нет. Всего вам доброго. Хорошего настроения"

Мені страшно уже що буде завтра . Буду щас шукати кошти . Бо я зійду з розуму так
?Я наоборот вам показала, чтобы вы не боялись. И видели что всем пишут. Это надо перетерпеть, но не платить, тем более за такое скотство. Я самые приличные показала)

?Я наоборот вам показала, чтобы вы не боялись. И видели что всем пишут. Это надо перетерпеть, но не платить, тем более за такое скотство. Я самые приличные показала)
Ну є гроші не будуть зайобувати , бо ще один платіж і все монетка закрила . Більшість закрила , не була готова до цього . Були тихі … а тепер

Ну є гроші не будуть зайобувати , бо ще один платіж і все монетка закрила . Більшість закрила , не була готова до цього . Були тихі … а тепер
За счёт таких как вы мфо и плавают ещё)

Я до сих пор незнаю кто это был. У меня их много. Самой интересно. Это неважно, просто не реагируйте на них вообще

Так боїшся за репутацію , робота державна яку я люблю і приносить хороший дохід . Тому переживаю , плюс максимально ніхто не знає , а кредитів було дуже багато більшість закрита

Кон Чен Ые. Причем не только звонилки. "Решай, Марина". Ля ты шо какой умный. Черепная коробка ему не жмёт?
Фесенко и Бориса слать на**. А мамочка молодец)
В грубой, грязной и неочищенной форме!

Кон Чен Ые. Причем не только звонилки. "Решай, Марина". Ля ты шо какой умный. Черепная коробка ему не жмёт?

В грубой, грязной и неочищенной форме!
Тогда было нехорошее состояние. Ещё и на дверь обещали наделать? проигнорировала, неприятно, что 2е соседей все же прочитали эту грязь

Назад
Угорі