viki_vr
Форумчанин
- Дописи
- 139
- Реакції
- 45
- Бали
- 193
viki_vr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Огооо, це яке МФО там з вами?Добавили в групу вацбер людей з якими ясне спілкуюсь і не маю номерів
Імена позатирайтеДобавили в групу вацбер людей з якими ясне спілкуюсь і не маю номерів
Дякую , але щось не можу відреагувати фотоІмена позатирайте
Нові кредитиОгооо, це яке МФО там з вами?
Скільки у вас просрочка?Дякую , але щось не можу відреагувати фото
Нові кредити
А на что жаловаться. Они просто прорицателиДобавили в групу вацбер людей з якими ясне спілкуюсь і не маю номерів
Це якщо є назва кантори.Навіщо до кіберполіції? Пишіть в НБУ скаргу. Скріни - супер. Відповідь на 100% вірна. Хось у вас шарить)))
є номер телефону - цього достатньо)Це якщо є назва кантори.
Зачем вообще куда-то писать. Удалила, забанила и всё. Это я так делала, у меня сработало.Навіщо до кіберполіції? Пишіть в НБУ скаргу. Скріни - супер. Відповідь на 100% вірна. Хось у вас шарить)))
Забула ще одне чарівне словоЗачем вообще куда-то писать. Удалила, забанила и всё. Это я так делала, у меня сработало.
Не забывала, просто постеснялась написать))Забула ще одне чарівне слово
Ой я знаю эту мудрость...Не забывала, просто постеснялась написать))

Ппц, у мене там є але сума мізенрна...це на який день прострочки вони Вам таке влаштували?о_0Дякую , але щось не можу відреагувати фото
Нові кредити
Что страшно стало?))Ппц, у мене там є але сума мізенрна...це на який день прострочки вони Вам таке влаштували?о_0
Угу, заховай під ту, ну, як її, ай думаю зрозуміла ахаха ?Что страшно стало?))
75 день . Не змогла оплатити були тихі , оплачувала мікрозайми самих таких дурних . Ці були тихі , а вже нєПпц, у мене там є але сума мізенрна...це на який день прострочки вони Вам таке влаштували?о_0
Ну тіло 7-8 зараз 12 . Я б оплатила але чекаю зп75 день . Не змогла оплатити були тихі , оплачувала мікрозайми самих таких дурних . Ці були тихі , а вже нє
Я позвонила знайомому в кіберполіцію проб’ють номер . Вони звонять з одних тих самих , спочатку звонили по моб потім вацбер , вчора погрожували за наслідки . Писали що я злочинець , і тому подібне , шо я не реалізувалась в житті і не можу віддати кредит . Після цього всього видалили смс , які змогла зробити скріни . Працюють вони до 2 год дня . Самі ж сказалиє номер телефону - цього достатньо)
Цікаво чи будуть вони нові групи створювати ? Що ще чекати від них . Всі видалитись з групи . Ще плюс по телефону сказали що я бандерівка западенська , через мене гинуть діти донбасса ?Угу, заховай під ту, ну, як її, ай думаю зрозуміла ахаха ?
Нічого, буде зп оплатите, лиш би вони гіршого не робили, тримайтесь, у вас все вийде, не опускайте рук та доведіть справу до кінця, а тоді влаштуйте собі маленьке свято в честь перемоги.75 день . Не змогла оплатити були тихі , оплачувала мікрозайми самих таких дурних . Ці були тихі , а вже нє
Ну тіло 7-8 зараз 12 . Я б оплатила але чекаю зп
Я позвонила знайомому в кіберполіцію проб’ють номер . Вони звонять з одних тих самих , спочатку звонили по моб потім вацбер , вчора погрожували за наслідки . Писали що я злочинець , і тому подібне , шо я не реалізувалась в житті і не можу віддати кредит . Після цього всього видалили смс , які змогла зробити скріни . Працюють вони до 2 год дня . Самі ж сказали
Цікаво чи будуть вони нові групи створювати ? Що ще чекати від них . Всі видалитись з групи . Ще плюс по телефону сказали що я бандерівка западенська , через мене гинуть діти донбасса ?
Робота є , і заробіток більш менш . Вічно шукаю де заробити що аж втомиласьНічого, буде зп оплатите, лиш би вони гіршого не робили, тримайтесь, у вас все вийде, не опускайте рук та доведіть справу до кінця, а тоді влаштуйте собі маленьке свято в честь перемоги.
У мене ті самі діла зараз починаються але до зп тре дотягнути, вже майже половина пропонує за тіло чи реструктуризацію...саме головне що робота є, а там як щось не буде висачати то у рідних друзів завжди можна позичити.
А може бути гірше ще ? Я боюсь щоб десь МФО фотки не виклададали і з роботи не добавилисьНічого, буде зп оплатите, лиш би вони гіршого не робили, тримайтесь, у вас все вийде, не опускайте рук та доведіть справу до кінця, а тоді влаштуйте собі маленьке свято в честь перемоги.
У мене ті самі діла зараз починаються але до зп тре дотягнути, вже майже половина пропонує за тіло чи реструктуризацію...саме головне що робота є, а там як щось не буде висачати то у рідних друзів завжди можна позичити.