З ними взагалі можна домовитись?

• Автор теми Автор теми Океан
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 897

Океан

Форумчанин
Дописи
48
Реакції
18
Бали
3565
Океан не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А з чими гадами, можна домовитись про тіло, + 50% наприклад, чи вони тільки ІН можуть ліпити? Як з ними краще домовлятись, на термін вони дають рекрутизацію?

А з чими гадами, можна домовитись про тіло, + 50% наприклад, чи вони тільки ІН можуть ліпити? Як з ними краще домовлятись, на термін вони дають рекрутизацію?
Дають. Я домовлялася про реструктуризація по електронкі на 4 місяці.

мне дали на 6 мес.реструктуризацию.плачу тело и 50%.все остальное они списали

+50 % краще суду віддайте! Так суд Вам верне. Не треба боятись іп. Не треба боятись суду! Одне тільки обов'язково треба щоб була заначка для суду та адвокатів. І Ви однозначно виграєте!

Я им реструктуризацию выплатила. Оформили ее сразу. В итоге отдала тело плюс проценты до просрочки. Писала им заяву на электронный адрес, ещё до просрочки , ответили на следующий день, в лк розбили на 5 платежей на 5 месяцев

и у меня знакомый написал на электронку и ему все сделали, причем очень быстро, со скидкой

Мені також самі оформили реструктуризацію, на три платежі тіло + 50%,сума невелика ,але не дають жодного документа, на пошту вислали псевдо гарантійний лист де сама вода,жодних даних ,Шановний клієнт,і реквізити.Кажуть що все привязано до кабінету.Як думаєте розводняк?

мне кажеться они самые адекватные ,хоть и шлют смс но с ними я закрыла быстро оплатила тело и % до спрострочки и все через 4 месяца прострочки

Назад
Угорі