Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дають. Я домовлялася про реструктуризація по електронкі на 4 місяці.А з чими гадами, можна домовитись про тіло, + 50% наприклад, чи вони тільки ІН можуть ліпити? Як з ними краще домовлятись, на термін вони дають рекрутизацію?
мне дали на 6 мес.реструктуризацию.плачу тело и 50%.все остальное они списалиА з чими гадами, можна домовитись про тіло, + 50% наприклад, чи вони тільки ІН можуть ліпити? Як з ними краще домовлятись, на термін вони дають рекрутизацію?
Можна і не домовлятись і вам нічого не буде. Не бійтесь КАКАлів.З ними взагалі можна домовитись?
Який ви лист слали.Допоможіть.мне дали на 6 мес.реструктуризацию.плачу тело и 50%.все остальное они списали
Я им реструктуризацию выплатила. Оформили ее сразу. В итоге отдала тело плюс проценты до просрочки. Писала им заяву на электронный адрес, ещё до просрочки , ответили на следующий день, в лк розбили на 5 платежей на 5 месяцевА з чими гадами, можна домовитись про тіло, + 50% наприклад, чи вони тільки ІН можуть ліпити? Як з ними краще домовлятись, на термін вони дають рекрутизацію?
я им не чего не писала.позвонила и сказала что могу платить только тело и 50% и все.Який ви лист слали.Допоможіть.
Підкажіть чи довго чекали відповідь на електронну?и у меня знакомый написал на электронку и ему все сделали, причем очень быстро, со скидкой