З ким домовитися?

• Автор теми Автор теми Rudenyka30
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K

Rudenyka30

Форумчанин
Дописи
59
Реакції
40
Бали
308
Rudenyka30 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть з особистого досвіду з якими мфошками можливо домовитись про реструктуризацію??Список на двох з чоловіком десь 10+,в прострочці не більше тижня манівео,дінеро,укрпозика,алекси,сслоан,кредит каса,форза! Я так розумію, зовсім не платити не варіант...за все в житті потрібно платити...

Підкажіть з особистого досвіду з якими мфошками можливо домовитись про реструктуризацію??Список на двох з чоловіком десь 10+,в прострочці не більше тижня манівео,дінеро,укрпозика,алекси,сслоан,кредит каса,форза! Я так розумію, зовсім не платити не варіант...за все в житті потрібно платити...
Ну по моему алекс кредит могут согласиться, а остальные все гордые. хотя.... может сейчас во время карантина
Ну по моему алекс кредит могут согласиться, а остальные все гордые. хотя.... может сейчас во время карантина

Реструктуризация штука опасная, нарушите график платежей и все уплаченные деньги пропадут. Пока карантин думаю вообще деньги стоит приберечь, вообще неизвестно что дальше будет. А потом с мфо разберетесь...

Rudenyka30, они вам сначала все нервы испортят, потом соседей задолбут, сделают коллажи, позвонят на работу хрени всякой наговорят, задолбут всех родственников звонками, а потом может быть готовы будут договариваться.
Я это к чему... Если понимаете, что оплатить не можете, то вариантов немного. Они просто смеяться будут над вами, если будете с ними договариваться.
Там же среди звонарей одни светские львицы, мажоры и вообще богема общества.

ну динеро и укрпозыка через время точно тело предложат. мне меньше чем через месяц предлагали.

Из моего опыта - они все достаточно несговорчивы на начальном этапе. Реструктуризацию то они вам могут предложить, но какую? Если вы должны, например, 10 тысяч, они могут за просрочку и то се насчитать вам тысяч 30-40. И, такие, погасите 30 тысяч в течение месяца тремя платежами. Куда ж такое годится? Правильно Админ выше говорит - сначала испортят все нервы, а потом может быть готовы будут договариваться. Ведь если человек на просрочке, и звонит, пытается договориться - значит, наверное, боится коллекторов. А, значит, ему можно "навешать" сорок тыщ сверху, ведь план выполнять надо...
Так что я советовал бы спросить у них, мол, на каких условиях реструктуризацию готовы предложить. Если условия вам совсем не нравятся - говорите им об этом, и выключаете телефоны на месяц. Через месяц опять звоните и спрашиваете. И так пока условия не станут нормальными. За это время вам может "прилететь" исполнительная надпись нотариуса, например. Так что лучше не платить лишнего, а готовиться нанять адвоката для отмены исполнительной надписи. На работе и родственников всех предупредить и проинструктировать.

Rudenyka30, они вам сначала все нервы испортят, потом соседей задолбут, сделают коллажи, позвонят на работу хрени всякой наговорят, задолбут всех родственников звонками, а потом может быть готовы будут договариваться.
Я это к чему... Если понимаете, что оплатить не можете, то вариантов немного. Они просто смеяться будут над вами, если будете с ними договариваться.
Там же среди звонарей одни светские львицы, мажоры и вообще богема общества.
Я не знаю боятись їх чи ні...ніколи до карантину не було проблем з ними...а тепер погрози і шалені відсотки,не розумію чого від них чекати??Зовсім не платити як деякі форумчани мабуть не вистачить ні сил ні терпіння!!

Манівео можна домовлятись на рестуктуризацію ідуть навіт при невеликих прострочках.Єдине що в них вносите певну суму як правило половину від усієї а решта розбивається на частини і платите через кожні 7 днів, тому якщо відчуваєте що не потяните то краще не погоджуйтесь. Наскільки як знаю по іншому з ними не домовишся на платежі раз на міцясь не йдуть вони. Дінеро запасіться терпянням і почекайте місяць, через місяць прострочки самі запропонують закрити зі значним списання або взагалі за тіло, якщо ще почекати то зайпоронують і менш як за тіло. УКр позика не знаю в мене їх нема але то одна шарага з Дінеро. Алекси відбиті на всю голову не знаю як на тривалій прострочці може вони щось і пропонують але на початкових етапах прострочки ні на які поступки не йдуть. Слоан не знаю їх я якось при перших днях прострочки закрила. Кредит каса... рестуктуризацію не пропонували і списання теж я з ними про це й не домовлялась так пробують виманювати по 100 200 500 гривенб типу гарантійний платіж щоб було видно що типу не шахрай. Єдине що в мене в Кредит Касі нема ніяких нарахувань. Як нарахували відсотки за два тижні на які пролонгувала так сума і застигла не росте уже півроку як

ну динеро и укрпозыка через время точно тело предложат. мне меньше чем через месяц предлагали.
я на це сподіваюсь,брали не шалені суми...але під час карантину трохи погрязли в болото....

Я не знаю боятись їх чи ні...ніколи до карантину не було проблем з ними...а тепер погрози і шалені відсотки,не розумію чого від них чекати??Зовсім не платити як деякі форумчани мабуть не вистачить ні сил ні терпіння!!
я лично не плачу совсем и нормально себя чухаю! и вам советую также поступить

я лично не плачу совсем и нормально себя чухаю! и вам советую также поступить
А багато у Вас таких,я чому питаю...як ви та ваші близькі витримуєте,бо трохи прочитавши тут розумію,що буває треш повний!!!

А багато у Вас таких,я чому питаю...як ви та ваші близькі витримуєте,бо трохи прочитавши тут розумію,що буває треш повний!!!
около 20 два банка и две карты не плачу больше двух лет...

Форза через 6 месяцев предлагает тело +50 процентов тела,кредит касса не помню через какое время точно такое же предлагает!с1сЬки закрывала сразу они там на всю голову сломаные

Форза через 6 месяцев предлагает тело +50 процентов тела,кредит касса не помню через какое время точно такое же предлагает!с1сЬки закрывала сразу они там на всю голову сломаные
Розшифруйте кто это а то часто вижу а не могу понять
IMG_20200405_152226.jpg

Пам'ятайте - якщо й домовлятися, то за двох умов:
1) загальна сума до сплати - не більше тіла кредиту, в крайньому випадку до +20%. На більше погоджуватися не варто.
2) будь-які оплати - лише після отримання гарантійного листа (Укрпоштою) з повними умовами. Жодних платежів, навіть мінімальних, до цього моменту.

Після погашення за умовами гарантійного листа вимагайте довідку про відсутність заборгованості. І, як вже наголосили вище, реструктуризація має таку особливість - в разі прострочення хоч одного платежу МФО має право зробити перерахунок на власний розсуд. Загалом виявиться, що гроші витрачені дарма. У зв'язку з чим не рекомендую цього, хоча б у період карантину та економічної нестабільності.

Го
Головне ... не платіть пролонгації.. для їх це привід витягувати з Вас ще!!!

Я так розумію це сслоан?

Якщо чесно я заздрю вашому терпінню?
Да это сслоан. Многие набрались этого самого терпения именно здесь, пребывая на форуме, благодаря поддержке и советам, и вы сможете все это пройти, главное захотеть и сделать первый шаг

Назад
Угорі