З ким домовитися?

• Автор теми Автор теми Rudenyka30
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K
Форза через 6 месяцев предлагает тело +50 процентов тела,кредит касса не помню через какое время точно такое же предлагает!с1сЬки закрывала сразу они там на всю голову сломаные
Мне форза спустя 4 месяца предложили за тело...вот завтра закрываю( пролонгации не было)

Да прислали на почту
Я сказала что без него платить ничего не буду!
Ну я ж не первый день на форуме...читаю его...знаю что шараги могут развести.. поэтому без гарантийного никуда...
И справку сказала чтоб дали...(надо после закрытия им какой-то запрос писать на почту чтоб они справку выслали)
Честно не слышала такого.
Приятно . Неожиданно. И приятно.
А мне то как приятно...что этим лишнего не заплачу...и так выбросила денег немерено((((

Я не знаю боятись їх чи ні...ніколи до карантину не було проблем з ними...а тепер погрози і шалені відсотки,не розумію чого від них чекати??Зовсім не платити як деякі форумчани мабуть не вистачить ні сил ні терпіння!!
Вистачить, я сама думала що не зможу з стила згорю. А сьогодні вже Глобал прислав оплату частинами. З май кредит домовилися без проблем (непогрожували, адекватні) може мені повезло. А от Дінеро, Манівео, кредит +, кредит 7, кредит каса - Тупі навіть невідповідаю, якщо є пропозиції хай пишуть на пошту або вайбер. А я подумаю з ким говорити.

Пам'ятайте - якщо й домовлятися, то за двох умов:
1) загальна сума до сплати - не більше тіла кредиту, в крайньому випадку до +20%. На більше погоджуватися не варто.
2) будь-які оплати - лише після отримання гарантійного листа (Укрпоштою) з повними умовами. Жодних платежів, навіть мінімальних, до цього моменту.

Після погашення за умовами гарантійного листа вимагайте довідку про відсутність заборгованості. І, як вже наголосили вище, реструктуризація має таку особливість - в разі прострочення хоч одного платежу МФО має право зробити перерахунок на власний розсуд. Загалом виявиться, що гроші витрачені дарма. У зв'язку з чим не рекомендую цього, хоча б у період карантину та економічної нестабільності.
Дуже слушна порада, бо я щось кинулась на їх пропозиції, а по факту і однієї не можу толіком закрити з 10500 хотіли 16000, сьогодні прийшло від СОСкредит списання на 13650, але на рестуктуризацію не ідуть, я б погодилась.... мабуть.....

Назад
Угорі