Klava.us10
Читач
- Дописи
- 9
- Реакції
- 2
- Бали
- 3
Klava.us10 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На великий жаль по своїй тупості вліпла в цю компанію . Я навіть не знаю , працівників збирають просто наче з зони , у всіх одна методичка по спілкуванню з людьми . На данний момент проблема з оплатою бо на роботі проблеми з виплатами зп, 2 тиждень але частково стараюсь робити оплату . Що роблять ці дамочки , дзвонять по 100 разів на день , потім погрожують , спілкуватись зовсім не вміють , переходять на ти , на особистість що хто ти така , живеш в борг і знайди нормальну роботу . Дай Боже щоб вони не були в таких ситуаціях і їх так не розводили на такі проценти . Погрожують прийти на роботу до мене і мами , прийти додому і походити по сусідах
Але вишня на торті просто прийти до чужого будинку і наклеїти наклейки про шахрайство , домовитись з ними просто не можливо ! Розумію що підписувала договір , але у всіх бувають проблеми від оплати не відмовлялась , але те що роблять такі працівники це просто жах ! І читаєш відгуки що 10 років тому , що зараз нічого в них не міняється . І законів теж ніяких не знають і все порушують , а так ще і переписки з погрозами видаляють , бо бояться що теж можна з ними кудись піти )