iCredit находят знакомых в соцсетях и близких, пишут бред

Да військова...і що частина...частині різниця...у нас були такі випадки що через такі проблеми ..що хтось приходить...переводять...і саме зараз в цей час існує найбільша загроза...так як нікого відправляти ..а те що вони відбиті і можуть піти .. .чи реально мене морально накрило...чи варто направити ф.5 і стояти на тому що не мають права названювати і тривожити.? В кого подібна ситуація ? Чи може бути гірше те що направити ф.5?
А що поганого в тому, щоб відправити ф5? Не впевнена, що перестануть надзволнювали, але гірше точно не буде. А які у вас випадки були, що через такі проблеми переводили? Хто приходив? Повторюсь - ніхто нікуди не приходить. Тим паче у військову частину, ну це, вибачте, маразм повний)

А що поганого в тому, щоб відправити ф5? Не впевнена, що перестануть надзволнювали, але гірше точно не буде. А які у вас випадки були, що через такі проблеми переводили? Хто приходив? Повторюсь - ніхто нікуди не приходить. Тим паче у військову частину, ну це, вибачте, маразм повний)
Були випадки коли переводили людину через те що турбували мфо через борги начальника в/ч а тим більше те що хтось прийде то я взагалі не знаю що буде. Якось так...на разі немає кого відправляти туди то це лишний повод...якщо за телефон в наряді відправлення здійснюють...то за лишній такий переворот я думаю тим більше..

Були випадки коли переводили людину через те що турбували мфо через борги начальника в/ч а тим більше те що хтось прийде то я взагалі не знаю що буде. Якось так...на разі немає кого відправляти туди то це лишний повод...якщо за телефон в наряді відправлення здійснюють...то за лишній такий переворот я думаю тим більше..
Та ну впринципі у багатьох військових є мфо..

Не думайте що буде, якщо блаблабла.
Все по факту. І не спілкуйтесь з ними від слова зовсім. Ви ж не на , вибачте, не на пр@йоб в Буковелі їх брали. Ми всі помиляємось і це гарний урок для кожного з нас. Дякую за службу і нехай Бозя вас оберігає

МФО точно знає частину, в якій ви служите?

МФО точно знає частину, в якій ви служите?
Так..бо вони особисто приносили підписувати документи та кошти до частини... навіть спеціаліст разово вносив платіж за мене ..були в нормальних відносинах...
Я думаю що є..але не в кожного...але це великі проблеми, через які великий стид і морально не вистояти перед ним..
Я думаю що є..але не в кожного...але це великі проблеми, через які великий стид і морально не вистояти перед ним..

Останнє редагування:
Так..бо вони особисто приносили підписувати документи та кошти до частини... навіть спеціаліст разово вносив платіж за мене ..були в нормальних відносинах...

В смислі "особисто приносили документи та кошти". В смислі спеціаліст "разово вносив платіж за вас". Що це за бред??? Ніколи в житті в таке не повірю

Що ви таке пишите? Розкажіть, хто особисто з МФО приносив вам документи та кошти? З якого це МФО було?

Дивно, що вони взагалі дали кредит військовому. Те, що навіть ходили до частини, троха недобре.

В смислі "особисто приносили документи та кошти". В смислі спеціаліст "разово вносив платіж за вас". Що це за бред??? Ніколи в житті в таке не повірю

Що ви таке пишите? Розкажіть, хто особисто з МФО приносив вам документи та кошти? З якого це МФО було?
В мене банк ПУМБ вніс був за мене 1 гривню, чи 5 уже не пам'ятаю.

Какой умничка. А чего отношения испортились?
Стандартно, коли протермінування по платежах почалися.:) Я так в Сенс Кредиті оформляв кредит у хорошої знайомої. Результат виявився гірше, ніж я би це робив у незнайомої людини. "По знайомству", як кажуть.
АйКредит це офлайн мфо, в них офіси є, таке цілком могло бути. В тому ж сенсі, я пару раз також зустрічався зі знайомою посеред міста і давав їй кошти, вона потім проводила платіж.

ну теперь сообщите ему что отношения испортились и отправляйте форму-5

Спеціаліст з ізі приносила мені до частини договір на підпис і кошти по договору, які я брала в мфо ізі, так як змоги не було вийти з частини до них на відділення... а те що 1 раз вона сама перекрила мій платіж, а я потім їй з зарплати віддала ті кошти... для тих кому не зрозуміло.
Дивно, що вони взагалі дали кредит військовому. Те, що навіть ходили до частини, троха недобре.
Так то й вона і придумала що ми скриємо те що військовослужбовець і напишемо майстер манікюру. Якось так...
ну теперь сообщите ему что отношения испортились и отправляйте форму-5
Ви думаєте що відправляти ф.5? Я собі гірше не зроблю?Я не знаю як краще зробити...розумію що не витягну так далі перекривати...і боюсь направляти довідку щоб собі гірше не зробити..

Ви думаєте що відправляти ф.5? Я собі гірше не зроблю?
решение принимать Вам. лучше проконсультируйтесь с форумными юристами
Я не знаю як краще зробити...розумію що не витягну так далі перекривати...і боюсь направляти довідку щоб собі гірше не зробити..
ну так а шо делать если нету денег? просрочка уже месяц или сколько? собирайте деньги и ждите от них предложений или через форму-5

Так то й вона і придумала що ми скриємо те що військовослужбовець і напишемо майстер манікюру. Якось так...
Тобто, з вашим військовим керівництвом вона все-таки не спілкувалася і сама запропонувала надати недостовірну інформацію?

Когда вы подаете заявку на кредит проверяется вся информация по соцсетям, друзья, лайки, группы, общие фото, телефоны, место жительства, школа, вуз и т.д. Все это делают специально написанные программы. Это информация сохраняется и в случае надобности используется. Поэтому, как писали выше, или смириться или закрывать кредит.
Поясніть, я трошки не розумію. Як вони вираховують сторінки в соц мережах? Якщо номер телефону і пошта не прив'язана до сторінки, до прикладу і якщо не підписано точ в точ як ПІБ, то це ж мабуть не реально

Поясніть, я трошки не розумію. Як вони вираховують сторінки в соц мережах? Якщо номер телефону і пошта не прив'язана до сторінки, до прикладу і якщо не підписано точ в точ як ПІБ, то це ж мабуть не реально
Если номера не привязаны и фамилия указана другая, то не находят.

Назад
Угорі