Щоденник з кого починати гасити позики?

• Автор теми Автор теми Вітаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 9K
АКцент ніби мені знайомий. Колись Ромни проїжджав... гарне місто
Не була там)

Про садо-мазо я доречі не шуткую. По роботі маю указку ( палицю електронну). Так от є мислЯ купити металеву і довгуууу- щоб усіх хто бісить нею ж і лупцювати одразу. 😈

Хух)) аж відлягло 😆 бо я налаштована лише на харківські ліси. А не якісь там Ромни..😁
Як скажете:)

Хух)) аж відлягло 😆 бо я налаштована лише на харківські ліси. А не якісь там Ромни..😁
Ну якщо аж в ліси кортить то тоді і там вам допоможемо:)

Останнє редагування:
Не була там)

Про садо-мазо я доречі не шуткую. По роботі маю указку ( палицю електронну). Так от є мислЯ купити металеву і довгуууу- щоб усіх хто бісить нею ж і лупцювати одразу. 😈
Привіт. Це ким ви працюєте, як не секрет, з електронною палицею? Щось змахує на наглядача у в'язниці🤔 з дубінкою, або електрошокером...😅

Я подумала что учителем 😆
Можливо..😉 як у вас справи з мфо? Скільки продали колекторським конторам?

Клік кредит з 1го дня просрочки намагалися знімати кошти з картки..я думав, що тільк є-гроші такі врєдні і нетерплячі!?😁😆

Від є-воші.

Мда..панго фантазьори ще ті! З тіла 2500 наклоцали до 8425! З них- 4000 штрафи і пеня. Всім так рахують?😆
Взагалі вони мають право штрафів вам нарахувати 5000 грн тобто подвійну суму позики, бо тіло менше мінімалки) отакі у нас закони)

Взагалі вони мають право штрафів вам нарахувати 5000 грн тобто подвійну суму позики, бо тіло менше мінімалки) отакі у нас закони)
Та десь тут на форумі читав, що тільки штраф або пеню можуть нараховувати. А там хз, в договорі багато чого понаписували, як підписав, то виходить що погодився на їх умови? Значить в разі суду прийдеться всі їз забаганки платити?

Та нє) то на презентації маю такий інструмент)) але треба замінити або на шокер або на арматурину😂
А ким ви влаштувалися працювати?

Манівео продало мій договір таліону /Афк...вже 4 мфчмошки продали калам!

Останнє редагування:
тільки штраф або пеню можуть нараховувати
Screenshot_2025-03-18-23-58-49-336_com.android.chrome-edit.webp

:питання:

Манівео продало мій договір таліону /Афк...вже 4 мфчмошки продали калам!
Давай же поздравим их с невероятно выгодной покупкой. Я бы сказал надёжным инвестированием)
:clapping::баян:

Почитав ще теми про різні мфошки, і знов накатує безсилля і страх. Кредит каса, майкредіт, старфін і санкредіт, панго і тенго, манівео і лимон, і є-гроші це походу, найбільш проблемні в мене.. з кого починати гасити, і як, якщо немає суми на руках навіть на тіло 1500 грн? Підкажіть, будь-ласка.
Е гроши

Пчёл, так, і це читав про штрафи, але просто задумався над тим, що я ж власноручно, "не глядя", підписав договір з цими пунктами про штрафи і т.п. значить якщо не захищатися в суді, то їх забаганки треба бути платити. А з фінансами *опа, от і гризе мене це...

Так продали є-воші кредитпромінвесту. Хай ідуть лісом, і стають в чергу!😅

Назад
Угорі