Щоденник з кого починати гасити позики?

• Автор теми Автор теми Вітаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 9K
Кредит 7 кожен день строчить смс, старфін і санкредит теж. А є-воші кожен день намагаються зняти гроші, а там - фігвам.
Сьогодні таке прислали:

Kompaniya E Groshi vzhe prigotuvali Vashi dogovir dlya vidstuplennya prava vimogi do faktoringovoi kompanii, adzhe Vi ne vnesli oplatu vchasno! Telefonujte 0800400300 ta otrimajte ostannij shans vregulyuvati (povidomlennya vidpravleno avtomatichno, indeks PZ: 9084)

Я так зрозумів, що є-воші реально вже продадуть мій договір?
Вже не памʼятаю, хто мені таке саме писав. Наче, СтарФін. Потім через день «Заходь у кабінет та погаси позику»🥴
Наче, лякають тільки

Вже не памʼятаю, хто мені таке саме писав. Наче, СтарФін. Потім через день «Заходь у кабінет та погаси позику»🥴
Наче, лякають тільки
Так, ці таке точно пишуть. Ще пише кредит7 подібне. Вчора було таке, а сьогодні за тіло

Зайшов у майкредіт, а там, походу, продали договір..целтісу. пропонують там на 5 платежів, 2500 приблизно віддати, а тіло було 1500. Забагато хочуть.
Залучення колекторської компанії
29 січня 2025 р.
  • Договір №
    73945948
  • Дата підписання договору
    31.12.2024
Повідомляємо про залучення колекторської компанії до врегулювання простроченої заборгованості.Реквізити колекторської компанії:
  • Назва компанії:
    ТОВ "ЦЕЛТИС"

Так, ці таке точно пишуть. Ще пише кредит7 подібне. Вчора було таке, а сьогодні за тіло
Люблю и ненавижу одновременно 😁

Зайшов у майкредіт, а там, походу, продали договір..целтісу. пропонують там на 5 платежів, 2500 приблизно віддати, а тіло було 1500. Забагато хочуть.
Залучення колекторської компанії
29 січня 2025 р.
  • Договір №
    73945948
  • Дата підписання договору
    31.12.2024
Повідомляємо про залучення колекторської компанії до врегулювання простроченої заборгованості.Реквізити колекторської компанії:
  • Назва компанії:
    ТОВ "ЦЕЛТИС"
Вони залучають з першого дня протермінування 😎

Щось вони мене швидко продали..ехх...а платити немає чим..жoпa з фінансами.🤔🙄😒

Люблю и ненавижу одновременно 😁

Вони залучають з першого дня протермінування 😎
Тобто целтис тільки прозвонює, чи борг викупають, і целтису треба платити?

Наче, лякають тільки
Та краще вже хай продають ці є-воші , які ж вони приставучі і врєдні!🤬🤮

Останнє редагування:
Щось вони мене швидко продали..ехх...а платити немає чим..жoпa з фінансами.🤔🙄😒

Тобто целтис тільки прозвонює, чи борг викупають, і целтису треба платити?
Ні, у кабінеті МФО будуть пропозиції. Целтіс для дзвінків, так. Але вони спокійні 😁

Та краще вже хай продають ці є-воші , які ж вони приставучі і врєдні!🤬🤮
Дістали? 😆

Ні, у кабінеті МФО будуть пропозиції. Целтіс для дзвінків, так. Але вони спокійні 😁

Дістали? 😆
Та кожен день гроші хочуть списувати, і щось пишуть часто, і мабуть дзвонять,хз, я ж трубку не беру.😆

Та кожен день гроші хочуть списувати, і щось пишуть часто, і мабуть дзвонять,хз, я ж трубку не беру.😆
Це я про є-гроші😁

Це я про є-гроші😁
В мене вже ніхто не намагається нічого списати. Зрозуміли що дохлий номер 😂

Назад
Угорі