- Дописи
- 2832
- Рішення
- 1
- Реакції
- 7461
- Бали
- 2435
Гуцулка Ксеня не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ще не чула щоб мфо віджали хату. Максимум арешт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.

до травняНу я читал что пока отменили весенний призыв в связи с карантином, на какой срок и правда ли это не знаю
Всем Военним % не начесляют!!!!Кто в зоне АТО тому проценты не начисляются
Візьмеш в Замполіта Довідку форма 5 і повідправлєш цим шарагам! і все вони відстанут і % не буде всьо спишуть тільки тело оставлят)День добрий,потрібно декілька відповідей,можливо у когось була подібна ситуація.
На моєму рахунку 29 сараїв ,просрочки майже всюди 2 місяці,тіла на 60000 тугриків , я вже почав за них забувати .
Але весна цього року порадувала мене не лише теплом ,а і весняним призовом ,треба іти в армію.Після цього сюрприза, мене чекав інший, на мене переоформили будинок ( хоча прекрасно були попередженні що жити-поживати і добра наживати я там довго не зможу ,бо заберуть.
Итак, товарищи знатоки ,внимание вопрос
- Як швидко у мене "відіжмуть" хату?)
- Чи зможуть ті гомункули знайти мене під час проходження служби і винести мізки всім?
О, даже такВсем Военним % не начесляют!!!!

Аттракцион невиданной щедрости какой, завтра пойду сдаватьсяВсем Военним % не начесляют!!!!
Візьмеш в Замполіта Довідку форма 5 і повідправлєш цим шарагам! і все вони відстанут і % не буде всьо спишуть тільки тело оставлят)

фірма веніков не вяжет)Аттракцион невиданной щедрости какой, завтра пойду сдаваться![]()
пишите отказ от наследства, в пользу какого-нибудь родственника...День добрий,потрібно декілька відповідей,можливо у когось була подібна ситуація.
На моєму рахунку 29 сараїв ,просрочки майже всюди 2 місяці,тіла на 60000 тугриків , я вже почав за них забувати .
Але весна цього року порадувала мене не лише теплом ,а і весняним призовом ,треба іти в армію.Після цього сюрприза, мене чекав інший, на мене переоформили будинок ( хоча прекрасно були попередженні що жити-поживати і добра наживати я там довго не зможу ,бо заберуть.
Итак, товарищи знатоки ,внимание вопрос
- Як швидко у мене "відіжмуть" хату?)
- Чи зможуть ті гомункули знайти мене під час проходження служби і винести мізки всім?