Згорів сарай,гори і хата.

• Автор теми Автор теми Эрнесто Че
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K
Ленка Пенка, Та пусть забирают,у меня этих лачуг на Кубе пруд пруди:crazy:
Гуцулка Ксеня, тепер буду знати ,як то кажуть, вік живи- вік учись.)

Кто в зоне АТО тому проценты не начисляются
Всем Военним % не начесляют!!!!
День добрий,потрібно декілька відповідей,можливо у когось була подібна ситуація.
На моєму рахунку 29 сараїв ,просрочки майже всюди 2 місяці,тіла на 60000 тугриків , я вже почав за них забувати .:hahah:
Але весна цього року порадувала мене не лише теплом ,а і весняним призовом ,треба іти в армію.Після цього сюрприза, мене чекав інший, на мене переоформили будинок ( хоча прекрасно були попередженні що жити-поживати і добра наживати я там довго не зможу ,бо заберуть.:sarcastic:

Итак, товарищи знатоки ,внимание вопрос
- Як швидко у мене "відіжмуть" хату?)
- Чи зможуть ті гомункули знайти мене під час проходження служби і винести мізки всім?
Візьмеш в Замполіта Довідку форма 5 і повідправлєш цим шарагам! і все вони відстанут і % не буде всьо спишуть тільки тело оставлят)

Всем Военним % не начесляют!!!!

Візьмеш в Замполіта Довідку форма 5 і повідправлєш цим шарагам! і все вони відстанут і % не буде всьо спишуть тільки тело оставлят)
Аттракцион невиданной щедрости какой, завтра пойду сдаваться :lol:

День добрий,потрібно декілька відповідей,можливо у когось була подібна ситуація.
На моєму рахунку 29 сараїв ,просрочки майже всюди 2 місяці,тіла на 60000 тугриків , я вже почав за них забувати .:hahah:
Але весна цього року порадувала мене не лише теплом ,а і весняним призовом ,треба іти в армію.Після цього сюрприза, мене чекав інший, на мене переоформили будинок ( хоча прекрасно були попередженні що жити-поживати і добра наживати я там довго не зможу ,бо заберуть.:sarcastic:

Итак, товарищи знатоки ,внимание вопрос
- Як швидко у мене "відіжмуть" хату?)
- Чи зможуть ті гомункули знайти мене під час проходження служби і винести мізки всім?
пишите отказ от наследства, в пользу какого-нибудь родственника...

Назад
Угорі