З чого почати?(

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 104
  • Перегляди Перегляди 3K
Та то зрозуміло що зі всіма. Але на всі нажаль немає коштів тому хочу по можливості починати по одному рухатися.
К

Кредитки прострочені? Там великі суми і термін? Бо в мене вже через все паніка починається
Отп вже 7 місяців...19 тис
Альфа 4 місяці 14 тис

Та то зрозуміло що зі всіма. Але на всі нажаль немає коштів тому хочу по можливості починати по одному рухатися.
К

Кредитки прострочені? Там великі суми і термін? Бо в мене вже через все паніка починається
Прострочені звісно.....зараз в декреті...вийду з декреті буду думати що робити далі...не спіша...потихеньку вирішувати
В мене з Альфа ситуація трішки по гірше (
У вас людям є борги?

Добрый день форумчани,не понял как создать тему и закрепить ее.
Вопрос заключается в следующем ,в 2019 набрал кредитов порядка 24 штук ,уже даже не помню где некоторые брал ,некоторые передали как я понял в коллекторские.
Зашёл в НБКИ просмотрел задолженностей на сумму 470 000 грн ну это я так понимаю с процентами и многие уже остановились.

Интерксует вопрос ,возможно ли узнать в каких агенствах брались кредиты и кому были переданы дела эти ,и возможно ли заплатить все по условиям ТЕЛО + ПЕНЯ . Ответьте знающие люди.

Лучше пишите в Лс

Из вашего списка проблемной оказалась монетка, так как сделали исполнительную надпись спустя 8месяцев просрочки, хотя вели себя тихо. Остальные первые месяцы звонили и писали, сейчас практически не дают о себе знать

Тобто "вирішити"?
Наверное "порешать" всех, и одним махом???? Кстати хороший вариант, собираем толпу и едем по центральным офисам на "решение" проблем. Кто с граблями, кто с лопатой???

Добрый день форумчани,не понял как создать тему и закрепить ее.
Вопрос заключается в следующем ,в 2019 набрал кредитов порядка 24 штук ,уже даже не помню где некоторые брал ,некоторые передали как я понял в коллекторские.
Зашёл в НБКИ просмотрел задолженностей на сумму 470 000 грн ну это я так понимаю с процентами и многие уже остановились.

Интерксует вопрос ,возможно ли узнать в каких агенствах брались кредиты и кому были переданы дела эти ,и возможно ли заплатить все по условиям ТЕЛО + ПЕНЯ . Ответьте знающие люди.

Лучше пишите в Лс
Ну у нас тут тільки Адмін на картах Таро гадає.?Прийдеться згадувати вам.

Не напрягайся.Тебе всё потом объяснят

Из вашего списка проблемной оказалась монетка, так как сделали исполнительную надпись спустя 8месяцев просрочки, хотя вели себя тихо. Остальные первые месяцы звонили и писали, сейчас практически не дают о себе знать
З ними реально якось домовитися?
От про це ви повинні подумати....віддати борги людям....
А якщо платити навіть по одному МФО наприклад самі маленькі їх можна платити в кабінеті якщо вони вже у колекторів? Чи як то все взагалі відбувається?

В любому випадку не нервуйтесь і не панікуйте !Тому що це як мінімум нічим не допоможе ,а тільки зробите собі гірше!Це тимчасові фінансові труднощі ,за борги нічого смертельного не станеться!Бережіть своє здоровя!

А якщо платити навіть по одному МФО наприклад самі маленькі їх можна платити в кабінеті якщо вони вже у колекторів? Чи як то все взагалі відбувається?
Ні....який кабінет...по гарантійці тільки.....

Вони вам гарантіку,ви оплату через банк по реквізитам,з них довідка про закриття....

Раз так, не совсем понимаю зарос : где брал...
Брал в 25 штук ,некоторые помню ,позаходил в них там попередавали коллекторам , набирал в агенство они передали другим агенствам.
Другие вообще не помню где брал и симки уже не было где регистрировался.
Хотел узнать есть ли возможность узнать одним разом где были взяты и куда переданы , НБКИ выдал информацию ,но нет у кого брал в некоторых суммах и куда передались. Порочный круг

В любому випадку не нервуйтесь і не панікуйте !Тому що це як мінімум нічим не допоможе ,а тільки зробите собі гірше!Це тимчасові фінансові труднощі ,за борги нічого смертельного не станеться!Бережіть своє здоровя!
Ну посадити вони за таке не можуть я надіюсь? А якщо суд призначає виплатити а таких грошей немає?(

Назад
Угорі