З чого почати?(

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 104
  • Перегляди Перегляди 3K
Такі цікаві....беріть десь гроші....влізти ще кудись......
Типу позичайте потім віддавайте по трохи. Я ітак все золото заклала в свій час тепер викупляю з тим розібратися не можу а ще десь зичити чи на чоловіка кредит брати я не хочу та й не буду. Хай хоть хтось один з нас в цьому не плаває

Слава Богу шо Богу дякувати, бо як не дай Бог, то най Бог боронить !
О то не те слово! Сусіди приходять кричать що це таке як їх в поручителя взяла людей встидно що ти така. І пішло поїхало. Ці листи вже доконали нас кожного дня поштаря встидно! Я таке кожного дня чую. Пів року вже( а про те що мене в тюрму посадять і що хату відберуть то вже заїжджена пластинка

Типу позичайте потім віддавайте по трохи. Я ітак все золото заклала в свій час тепер викупляю з тим розібратися не можу а ще десь зичити чи на чоловіка кредит брати я не хочу та й не буду. Хай хоть хтось один з нас в цьому не плаває
О да да )не треба )бо ми обоє запливли)якби раніше найшла цей форум)але як то кажуть все стається так як має бути )

Моїм нажаль і пів року не хватає! Я для них демон наробивший всім проблеми.
Спробуйте з ними поговорити...знайдіть юриста який ій поясне всі наслідки і що може бути...звісно неоплата тягне за собою певні наслідки і проблемки....але все це вирішується грошима.А це просто трати...Я теж жила кредитами 24/7...і не один раз писала про це...до поки дитина не потрапила у реанімацію....і коли та доба мені відкрила очі на все....коли хотілося своє життя віддати аби тільки іі врятували..хотілося волосся рвати на собі.....після цього хто до мене приходе і каже мені звонили....писали....колаж прислали ....згодна не приємно,але ідіть в поліцію.. .і все......своі проблеми я вирішу сама.

О да да )не треба )бо ми обоє запливли)якби раніше найшла цей форум)але як то кажуть все стається так як має бути )
У вас багато того всього?
Спробуйте з ними поговорити...знайдіть юриста який ій поясне всі наслідки і що може бути...звісно неоплата тягне за собою певні наслідки і проблемки....але все це вирішується грошима.А це просто трати...Я теж жила кредитами 24/7...і не один раз писала про це...до поки дитина не потрапила у реанімацію....і коли та доба мені відкрила очі на все....коли хотілося своє життя віддати аби тільки іі врятували..хотілося волосся рвати на собі.....після цього хто до мене приходе і каже мені звонили....писали....колаж прислали ....згодна не приємно,але ідіть в поліцію.. .і все......своі проблеми я вирішу сама.
От і я толкую що це мої проблеми сама буду відповідати. А вони та як то твої хату то в нас заберуть...

Не треба більше лізти

Скільки там контор?

Судя по данным из антисоциальной сети штук 40 как минимум на всех наберётся.

P. S. Главное вывоз мусора оплачивать... Если мусор не будут вывозить - беда. Электричество, газ можно не оплачивать пока... Карантин. Подождут. А вот с вывозом мусора дела обстоят совершенно по другому.

У вас багато того всього?

От і я толкую що це мої проблеми сама буду відповідати. А вони та як то твої хату то в нас заберуть...
Треба щоб поговорили з юристом.....щоб все пояснив...нормально..що і до чого....бо спокою вам не бачити ще довго....а вам народжувати....дитинка все відчуває...ваші нерви на дитинці матимуть наслідки....не нервуйте.беріть себе в руки....

Доброго вечора всім) скажіть будь ласка якщо починати пробувати вирішити проблеми з МФО які з них самі небезпечні? З якими з них варто пробувати закривати питання перше?
самі небезпечні ті, що небезпечні.
з усіма варто пробувати закривати перше. потім з тими, що не вийшло перше.

самі небезпечні ті, що небезпечні.
з усіма варто пробувати закривати перше. потім з тими, що не вийшло перше.
Та то зрозуміло що зі всіма. Але на всі нажаль немає коштів тому хочу по можливості починати по одному рухатися.
К
І 2 кредитки і плюс людям
Кредитки прострочені? Там великі суми і термін? Бо в мене вже через все паніка починається

Назад
Угорі