З чого почати?(

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 104
  • Перегляди Перегляди 3K
Ви знаєте я так хочу про це не думати... Але коли кожного дня дзвонить бабуся що її це все дістало батьки взагалі пів року не спілкуються зі мною і страх що це все дійде до сім'ї чоловіка вводить в такий тупий кут. Сьогодні баба почала вимагати щоб я їхала до тата просила допомоги фінансової щоб те все закрити. Але як туди їхати якщо навіть по телефону він не захотів нічого чути!(
Змініть бабусі номер?Нащо воно їй.У вас своя сім'я і свої проблеми,чого всі пхають в неї свої 5 коп?

Ви знаєте я так хочу про це не думати... Але коли кожного дня дзвонить бабуся що її це все дістало батьки взагалі пів року не спілкуються зі мною і страх що це все дійде до сім'ї чоловіка вводить в такий тупий кут. Сьогодні баба почала вимагати щоб я їхала до тата просила допомоги фінансової щоб те все закрити. Але як туди їхати якщо навіть по телефону він не захотів нічого чути!(

Справа в тому що мені дуже страшно взагалі попасти в суд( а які наслідки можуть бути навіть думати боюся
Я вас розумію,сама така ж....звонять всім...вже 8 місяців прострочка.Тиждень тому грошик колаж розіслав .Але треба це все пережити....а бабулькі сімку змініть

Змініть бабусі номер?Нащо воно їй.У вас своя сім'я і свої проблеми,чого всі пхають в неї свої 5 коп?
Я бабусі змінила їй не звонять. Просто по адресі прописки проживає бабуся і мама туди ж приходять листи з тими всіма погрозами і сусіди мамі жаліються. Я живу в іншому місті. Мама відповідно виносить голову бабі приносить ті листи баба відповідно нервується тиск і звонить мені з криком швидко то рішай.

Я вас розумію,сама така ж....звонять всім...вже 8 місяців прострочка.Тиждень тому грошик колаж розіслав .Але треба це все пережити....а бабулькі сімку змініть
Що це за колаж? Як воно виглядає? І чи розклеювали це по місту прописки? А хресній сказали доречі що по моїй адресі приїдуть от що ще боюся

Я бабусі змінила їй не звонять. Просто по адресі прописки проживає бабуся і мама туди ж приходять листи з тими всіма погрозами і сусіди мамі жаліються. Я живу в іншому місті. Мама відповідно виносить голову бабі приносить ті листи баба відповідно нервується тиск і звонить мені з криком швидко то рішай.
Ну таке,знаєте,що я вам скажу.Можливо це жорстоко,але якщо вас рідні так напрягають,можливо вам краще віддихнути від них?Не звертайте увагу,у вас зовсім інші клопоти.Один раз їм поясніть що зі своїми проблемами ви розберетесь самі, без повчань.А кричать нехай на того хто їм дзвонить і пише.
Що це за колаж? Як воно виглядає? І чи розклеювали це по місту прописки? А хресній сказали доречі що по моїй адресі приїдуть от що ще боюся
Ніхто нікуди не поїде,навіть не думайте за це.

А у вас є можливість дізнатися чи є абонентська скринька на укрпочті по місцю прописки????Моі теж батьки давали жару....я на почті орендувала абон скриньку за 36 грн.І всі листи там вкидають .А якщо замовне то домовилася із листоношою по району за $$$на чай...Вона мені у вайбер. Тинтирин є лист...прийди забери замовне....І яке щастя.....і спокій в домі....
Дай Бог до цього не дійде.Просто картинку із фото і тупими гаписами у вайбер декому розіслали.....Не приідуть....

З якими з них варто пробувати закривати питання перше?

Никому ничего не возращайте. Обойдутся. Установите GETCONTACT; родственникам, друзьям и знакомым сообщите, что могут звонить мошенники. Для душевного спокойствия смотрите себя на ЕРБ время от времени или постоянно. Всё.

photo_2021-03-09_22-07-24.webp

P. S. Когда коллекторы приедут домой зарежьте их, расчлените в ванной, затем повыносите части тел к мусорным контейнерам, возле которых бродят бездомные собаки.

Ну таке,знаєте,що я вам скажу.Можливо це жорстоко,але якщо вас рідні так напрягають,можливо вам краще віддихнути від них?Не звертайте увагу,у вас зовсім інші клопоти.Один раз їм поясніть що зі своїми проблемами ви розберетесь самі, без повчань.А кричать нехай на того хто їм дзвонить і пише.

Ніхто нікуди не поїде,навіть не думайте за це.
З мамою вже давно через це не спілкуюся( просто ці бабині дзвінки вже не знаю де себе подіти. Мама вже навіть говорить що випише мене і дитину з дому. З теперішнім чоловіком живемо на зйомній квартирі приписатися нікуди ( другу дитину чоловік до своїх батьків припише а от що нам з дочкою робити поки не відомо

Я теж змінила номер але дзвінки сусідам рідним і ці їхні листи це щось надзвичайне ((( бабуся кожного дня виносить мені мозги щоб з чоловіком шукали вихід позичали гроші просили допомоги в батьків. Не виносимо вже! От і знову через пів року прострочення почала думати як то вирішити. В хаті маленька дитина скоро родити другу а рідні гірше за ті контори залякують тюрмою судами і іншим.

Скажіть будь ласка цю проблему можна якось вирішувати по трошки і без переплат?
О мені це дуже знайомо ))тато кожного дня лиш говорить вирішуйте беріть десь гроші ,наймайте юриста ,звоніть домовляйтесь !бо виставлять вас у фейсбук ,опозорять!Що люди скажуть !То все серцозно ,вас не випустять за кордон і бла бла бла!Я тільки не думаю про це ,а тут він !

Никому ничего не возращайте. Обойдутся. Установите GETCONTACT; родственникам, друзьям и знакомым сообщите, что могут звонить мошенники. Для душевного спокойствия смотрите себя на ЕРБ время от времени или постоянно. Всё.

photo_2021-03-09_22-07-24.jpg

P. S. Когда коллекторы приедут домой зарежьте их, расчлените в ванной, затем повыносите части тел к мусорным контейнерам, возле которых бродят бездомные собаки.
Я дивлюся на опендатабох. Та я там не живу а от батьки тих колекторів як вогню бояться. І ще от питання чи не заблокують карту куди приходять дитячі(

Якщо у вас такі родичі,може вам треба морознутися від них....Моім батькам треба було 4 місяці щоб прийняти все .Звісно я планую це все вирішити...але не зараз....і не так швидко як ім хотілося б....

О мені це дуже знайомо ))тато кожного дня лиш говорить вирішуйте беріть десь гроші ,наймайте юриста ,звоніть домовляйтесь !бо виставлять вас у фейсбук ,опозорять!Що люди скажуть !То все серцозно ,вас не випустять за кордон і бла бла бла!Я тільки не думаю про це ,а тут він !
Такі цікаві....беріть десь гроші....влізти ще кудись......

От власне така ж проблема кожного дня ( якщо на ті проблеми я закрила очі принаймні поки що то там спокою немає ( у вас багато контор?

Та я там не живу а от батьки тих колекторів як вогню бояться.

Скажите им чтобы в случае чего звонили 102.

І ще от питання чи не заблокують карту куди приходять дитячі

У моих знакомых не блокировали. Просрочка по платежам более года.

В мене у батьків перший місяць мама засинала зі словами Що люди скажуть? І так само прокидалася.....а потім попустило.....І що скажуть люди іх не цікавить....У каждой избушки свои колотушки....і кожен вилазе як може із цього болота....

Якщо у вас такі родичі,може вам треба морознутися від них....Моім батькам треба було 4 місяці щоб прийняти все .Звісно я планую це все вирішити...але не зараз....і не так швидко як ім хотілося б....
Моїм нажаль і пів року не хватає! Я для них демон наробивший всім проблеми.

В мене у батьків перший місяць мама засинала зі словами Що люди скажуть? І так само прокидалася.....а потім попустило.....І що скажуть люди іх не цікавить....У каждой избушки свои колотушки....і кожен вилазе як може із цього болота....
Слава Богу шо Богу дякувати, бо як не дай Бог, то най Бог боронить !

Назад
Угорі