Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Було б не погано знати які у вас є.А так читайте розділи про ваші МФО і вирішуйте.В кожного по різному.Доброго вечора всім) скажіть будь ласка якщо починати пробувати вирішити проблеми з МФО які з них самі небезпечні? З якими з них варто пробувати закривати питання перше?
Самые опасные для меня могут быть самыми тихими для вас, почти год в просрочках, знаю, что говорю)Почитайте форум, посмотрите, кто из вашего списка балуется исполнительными надписями, изучите и потихоньку выходите на связь, если все таки решили закрывать)Доброго вечора всім) скажіть будь ласка якщо починати пробувати вирішити проблеми з МФО які з них самі небезпечні? З якими з них варто пробувати закривати питання перше?
Манівео кешинський моней4ю кф кредит каса швидко гроші зекредит монетка бізнес позика кешбері кредит он форза. Деякі з них були неодноразово пролонговані . Прострочка 6 місяців.Було б не погано знати які у вас є.А так читайте розділи про ваші МФО і вирішуйте.В кожного по різному.
Тобто намагатися домовитися заплатити за тілоТобто "вирішити"?
Читайте,про кожне писано переписано.В когось одні погані,в когось інші.Монеу 4ю читала притрушені,кешбері.А в принципі всі вони такі.Манівео кешинський моней4ю кф кредит каса швидко гроші зекредит монетка бізнес позика кешбері кредит он форза. Деякі з них були неодноразово пролонговані . Прострочка 6 місяців.
А у вас з ким саме більше проблем!? І чи вдалося взагалі що небудь вирішити?Читайте,про кожне писано переписано.В когось одні погані,в когось інші.Монеу 4ю читала притрушені,кешбері.А в принципі всі вони такі.
В мене ні з ким.Я змінила номер,і все.Просрочки більше року.Нічого не вирішувала,буде ВП чи суд буду вирішувати.А поки навіть думати за їх не хочу.Вони мене не турбують я їх?Буває рідню прозвонять,але всі в курсі,то або посилають або "не знають"А у вас з ким саме більше проблем!? І чи вдалося взагалі що небудь вирішити?
А багато у вас цих контор?(В мене ні з ким.Я змінила номер,і все.Просрочки більше року.Нічого не вирішувала,буде ВП чи суд буду вирішувати.А поки навіть думати за їх не хочу.Вони мене не турбують я їх?Буває рідню прозвонять,але всі в курсі,то або посилають або "не знають"
І все.
18?А багато у вас цих контор?(
А тіла самі більші які?
15 тис.А тіла самі більші які?
Я теж змінила номер але дзвінки сусідам рідним і ці їхні листи це щось надзвичайне ((( бабуся кожного дня виносить мені мозги щоб з чоловіком шукали вихід позичали гроші просили допомоги в батьків. Не виносимо вже! От і знову через пів року прострочення почала думати як то вирішити. В хаті маленька дитина скоро родити другу а рідні гірше за ті контори залякують тюрмою судами і іншим.
Скажіть будь ласка цю проблему можна якось вирішувати по трошки і без переплат?Тобто "вирішити"?
Я не спеціаліст в перемовинах з МФО.Скажіть будь ласка цю проблему можна якось вирішувати по трошки і без переплат?
Зараз народжуйте дитину...і не думайте за все інше.....Я теж змінила номер але дзвінки сусідам рідним і ці їхні листи це щось надзвичайне ((( бабуся кожного дня виносить мені мозги щоб з чоловіком шукали вихід позичали гроші просили допомоги в батьків. Не виносимо вже! От і знову через пів року прострочення почала думати як то вирішити. В хаті маленька дитина скоро родити другу а рідні гірше за ті контори залякують тюрмою судами і іншим.
Скажіть будь ласка цю проблему можна якось вирішувати по трошки і без переплат?
А пораду в цій сфері можете дати?(Я не спеціаліст в перемовинах з МФО.
Ці дзвінки,не ваша проблема,а любопитних сусідів.Прочитайте про кожне МФО,яке у вас є.Люди діляться своїми історіями.Я теж змінила номер але дзвінки сусідам рідним і ці їхні листи це щось надзвичайне ((( бабуся кожного дня виносить мені мозги щоб з чоловіком шукали вихід позичали гроші просили допомоги в батьків. Не виносимо вже! От і знову через пів року прострочення почала думати як то вирішити. В хаті маленька дитина скоро родити другу а рідні гірше за ті контори залякують тюрмою судами і іншим.
Скажіть будь ласка цю проблему можна якось вирішувати по трошки і без переплат?
Бажаєте платити - платіть. Ні - не платіть і готуйтесь до суду.А пораду в цій сфері можете дати?(
Ви знаєте я так хочу про це не думати... Але коли кожного дня дзвонить бабуся що її це все дістало батьки взагалі пів року не спілкуються зі мною і страх що це все дійде до сім'ї чоловіка вводить в такий тупий кут. Сьогодні баба почала вимагати щоб я їхала до тата просила допомоги фінансової щоб те все закрити. Але як туди їхати якщо навіть по телефону він не захотів нічого чути!(Зараз народжуйте дитину...і не думайте за все інше.....
Справа в тому що мені дуже страшно взагалі попасти в суд( а які наслідки можуть бути навіть думати боюсяБажаєте платити - платіть. Ні - не платіть і готуйтесь до суду.
Чоловік вас підтримує?Ви знаєте я так хочу про це не думати... Але коли кожного дня дзвонить бабуся що її це все дістало батьки взагалі пів року не спілкуються зі мною і страх що це все дійде до сім'ї чоловіка вводить в такий тупий кут. Сьогодні баба почала вимагати щоб я їхала до тата просила допомоги фінансової щоб те все закрити. Але як туди їхати якщо навіть по телефону він не захотів нічого чути!(