Inka_ya
✩ Premium ✩
- Дописи
- 59
- Реакції
- 68
- Бали
- 33
Inka_ya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А почалось все з того, що рік не заходила в Дію. Перед війною взяла у КредитПлюс 25000 на операцію мамі, гроші повинні бути негайно. Почалась війна, з роботи скорочення і пішло поїхало. Виїхали за кордон, забулося за той кредит і вони молчать ( хоча телефон у роумінгу був доступний). Повернулися з за кордону, ну і змінила паспорт на Id картку, дай думаю зайду в Дію, подивлюся як справи. І тут натрапляю на те, що Фінтраст Україна подали до суду. Але подали в один суд, а перенесли у інший, який по моїм підрахунками повинен бути 28 жовтня. 5 сутки не сплю, ніхрена не їм. Бо просто немає віддавати таких коштів. Звернулася до адвоката, він сказав, що дела хрєнові, тепер зовсім розклеялась і навіть не знаю чого чекати. Перший раз с там стикаються. Зганяла в суд, ознайомитись с матеріалами, написано тіпа "в приложении они мне предлагали рассрочку заплатить просто тело" но ніфіга не приходило, ні на пошту, ні листами, навіть ніхто не телефонував. Може було в когось таке, можете поділитися. Боюсь що буду жити на вулиці з мєсними алкашами...