З 25000 у 87000 грн КредитПлюс. Фінтраст подали до суду

• Автор теми Автор теми Inka_ya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 3K

Inka_ya

✩ Premium ✩
Дописи
59
Реакції
68
Бали
33
Inka_ya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А почалось все з того, що рік не заходила в Дію. Перед війною взяла у КредитПлюс 25000 на операцію мамі, гроші повинні бути негайно. Почалась війна, з роботи скорочення і пішло поїхало. Виїхали за кордон, забулося за той кредит і вони молчать ( хоча телефон у роумінгу був доступний). Повернулися з за кордону, ну і змінила паспорт на Id картку, дай думаю зайду в Дію, подивлюся як справи. І тут натрапляю на те, що Фінтраст Україна подали до суду. Але подали в один суд, а перенесли у інший, який по моїм підрахунками повинен бути 28 жовтня. 5 сутки не сплю, ніхрена не їм. Бо просто немає віддавати таких коштів. Звернулася до адвоката, він сказав, що дела хрєнові, тепер зовсім розклеялась і навіть не знаю чого чекати. Перший раз с там стикаються. Зганяла в суд, ознайомитись с матеріалами, написано тіпа "в приложении они мне предлагали рассрочку заплатить просто тело" но ніфіга не приходило, ні на пошту, ні листами, навіть ніхто не телефонував. Може було в когось таке, можете поділитися. Боюсь що буду жити на вулиці з мєсними алкашами...

Вкладення

• Screenshot_20231020-175519_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20231020-175519_Samsung Notes.webp
    131 Кб · Перегляди: 135
А почалось все з того, що рік не заходила в Дію. Перед війною взяла у КредитПлюс 25000 на операцію мамі, гроші повинні бути негайно. Почалась війна, з роботи скорочення і пішло поїхало. Виїхали за кордон, забулося за той кредит і вони молчать ( хоча телефон у роумінгу був доступний). Повернулися з за кордону, ну і змінила паспорт на Id картку, дай думаю зайду в Дію, подивлюся як справи. І тут натрапляю на те, що Фінтраст Україна подали до суду. Але подали в один суд, а перенесли у інший, який по моїм підрахунками повинен бути 28 жовтня. 5 сутки не сплю, ніхрена не їм. Бо просто немає віддавати таких коштів. Звернулася до адвоката, він сказав, що дела хрєнові, тепер зовсім розклеялась і навіть не знаю чого чекати. Перший раз с там стикаються. Зганяла в суд, ознайомитись с матеріалами, написано тіпа "в приложении они мне предлагали рассрочку заплатить просто тело" но ніфіга не приходило, ні на пошту, ні листами, навіть ніхто не телефонував. Може було в когось таке, можете поділитися. Боюсь що буду жити на вулиці з мєсними алкашами...
Який адвокат і чому хреново?

Який адвокат і чому хреново?
Не знаю, прислав голосове, що немає смисла, після того як я відправила йому документи...
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Лавочки у дворі просто завжди бабульками зайняті)

Якось випадково вийшло, шукала відгуки про контору одну з тік тока, а вийшла на форум, 5 годин сиджу читаю, але схожої ситуації знайти не можу...
Зверніться до наших юристів форуму.
Всі перевірені і мають гарну практику.
І не панікуйте.

Якось випадково вийшло, шукала відгуки про контору одну з тік тока, а вийшла на форум, 5 годин сиджу читаю, але схожої ситуації знайти не можу...
Тік-ток сила.
Краще не треба.
Вище вам написали - зверніться до перевірених і які мають постійно справи з кредитами.

Тік-ток сила.
Краще не треба.
Вище вам написали - зверніться до перевірених і які мають постійно справи з кредитами.
Дякую, я це вже зрозуміла, просто вони мені за консультацію 2000 запропонували, фірма та, я ж думаю, дай ка дзиркану хто вони да шо...

Дякую, я це вже зрозуміла, просто вони мені за консультацію 2000 запропонували, фірма та, я ж думаю, дай ка дзиркану хто вони да шо...
2к за консультацію то кншн серйозно.
Цікаво за правничу допомогу в разі захисту мабуть 20 захотіли б... і % з суми збитої)

шукала відгуки про контору одну з тік тока
Admin
Оффтоп

от про таких я писав в темі з каналом....
Це ми старі і трохи думаєм де людей надійних шукать. А тут тіктоки... І випадок не один такий...

Inka_ya, напишіть місцевим адвокатам. Якщо і вони завернуть, то... Будете по 20% сплачувати з кожної зп.
До алкашів ще рано. Хіба самі захочете...

відгуки про контору одну з тік тока
Коли ж люди нарешті зрозуміють, що тік ток це не інформаційна спільнота, а відеохостинг для творчості?...
Якщо перефразувати, то всі адвокати, юристи і подібні - творчі люди, які подають своє бачення тої, чи іншої тематики.
АК закон?

Назад
Угорі