Erika19
Форумчанин
- Дописи
- 226
- Реакції
- 213
- Бали
- 1825
Erika19 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Щось у Пумб дуже тривожноЭти убогие не знают как с меня бабки выкачать![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Щось у Пумб дуже тривожноЭти убогие не знают как с меня бабки выкачать![]()
До скабєєвої нехай пистячать і разом трєвожатьсяЩось у Пумб дуже тривожно
таке колись кешберрі любивОскільки в мене є Манівео, які перепродали Таліону, а ті - новоствореній АФК, то почались дзвінки зі стаціонарних телефонів інших міст. Дзвонили з Одеси, Харкова, Дніпра. Раніше такого не було. Можливо це метод роботи АФК. А можливо якась інша контора бавиться.
в мене їх нематаке колись кешберрі любив
та й добре, що немав мене їх нема
то цікаво хто балується такимта й добре, що нема
я б знав, то підсказав бито цікаво хто балується таким![]()
Кому форза продала? цеж не вони з вами напряму контактують...?Трохи новин. Прийшла пропозиція закрити Форзу за 8к. Нараховано 28к. Строк - до 28 липня.. 10 днів ще є.. Чому б не закрити.. Тіло 5к. Не думаю що дочекаюсь кращої пропозиції. Головне, що буде -1.
якась "внутрвшня виконавча служба"Кому форза продала? цеж не вони з вами напряму контактують...?
Так можна 9 днів точно почекати, може і за 5 запропонуюютьТрохи новин. Прийшла пропозиція закрити Форзу за 8к. Нараховано 28к. Строк - до 28 липня.. 10 днів ще є.. Чому б не закрити.. Тіло 5к. Не думаю що дочекаюсь кращої пропозиції. Головне, що буде -1.
Так на домашню адресу прийшла гарантійка з пропозицією заплатити до 28-го 8кТак можна 9 днів точно почекати, може і за 5 запропонуюють
как выше написали, это не последняя гарантийка. так что можете ожидать следующего предложения за тело.Так на домашню адресу прийшла гарантійка з пропозицією заплатити до 28-го 8к
Скільки протермінування?Перемога. Закрив за тіло Тенго, через реструктурізацію. 4 платежі по 2500 за тіло. Хотіли 48к, погодили за 10 (тіло)
2,5 рокиСкільки протермінування?