- Дописи
- 7510
- Реакції
- 13979
- Бали
- 3480
Lucifer не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хорошо сказаноПотому что у него звездная болезнь )))![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хорошо сказаноПотому что у него звездная болезнь )))![]()
Возможно фамилия матюк какой-то...будем разбиратсо.Как говорится "вместе мы сила!"Да ,но почему то его фамилия заменяется звездочками
Мене не візьмуть!
Как так? Почему?Мене не візьмуть!
А от самій цікаво!!!Как так? Почему?
Вас, дорогенька, ми візьмемо у першу чергу ?А от самій цікаво!!!
Це саме не зрозуміле) щось підкажете? Я думаю просто не заходити вглиб лісу)))Шановні організатори, дозвольте поцікавитись!
А за якими критеріями ви допускаєте людей на, так званий, корпоратив???
Та так здалося...Вас, дорогенька, ми візьмемо у першу чергу ?
Ні, вибачте, перший у списку запрошених Адмін.
Як Ви могли подумати інше?!
Я очень надеюсь что Вы все будете! Если честно для меня не имеет значения ни город куда ехать ни место,важны Люди которые соберутся..близкие по духу и по ситуации.очень утомительно вариться во всем этом в одиночестве.форум стал вторым домом!)а форумчане. .семьёйА от самій цікаво!!!
Шкода, але сподіваюсь, що все ж таки вийде приїхати. Я була б дуже рада познайомитись з вами особисто))) культурну і розважальну програми обіцяю. Київ має чим привабити влітку окрім туси боржників))))Та так здалося...
Я не напрошуюсь, у мене, скоріше за все, і не вийде приїхати, далекувато...
Але, все ж, зацікавили критерії "фейсконтролю"...)))
Я думала, що присутніми можуть бути всі бажаючі форумчани...

[CLUB]Я не думаю, что они сунутся на корпоративчик) СЦыкливые они очень)[/CLUB]ХЗ як їх виявляти... І що вони такого можуть винюхати? Фотки наші в них і так є... Треба придумати пароль для своїх))))
Сомневаюсь, что звонилка пройдёт фейсконтроль при встрече. Почему, говорить не буду, а то подготовятся твapuShanti, да вообщем то так и есть, просто вдруг найдется очень смелая и достаточно умная звонилка под видом новичка чтоб разнюхать все, фейсконтроль только для новичков наверное будет)
[CLUB]и я того же мнения) Да и потом с ними даже интересней будет)))Без цитаты
[CLUB]Я не могу обещать, посмотрим как будет получаться по времени. Сейчас сезон по работе.[/CLUB]Без цитаты
Угу... І я- за конкретику.Вообщем товарищи, и организаторы, ждем прайс и план действий с датой, люблю конкретику)