Юрист. Вопрос - ответ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В случае суда худший для Вас вариант- взыскание полной суммы по иску + судебный сбор.
Потом возможно исполнительное производство с арестом счетов, удержанием из официальных доходов.
Если правильно понимаю при правильном участии юриста полной суммы по иску можно избежать или уменьшить, в случае отсутствия имущества и официальных доходов каким образом будет взыскание или есть другие последствия?

І те, що продали колекторам, але письмово неповідомили.
по Закону не зобов'язані повідомляти під розпис.
Порушення в цьому не має. А якщо і є - то відповідальності за нього ніякого.

Добрый вечер. В некоторых договорах с МФО на месте подписи просто указаны мои инициалы и больше ничего; на некоторых ФИО, место для подписи и данные (почта, адрес ИНН, контактный номер). Однако в договоре прописано, что он подписан электронным идентификатором (хоть на месте подписи указано - подписан электронной подписью), однако сам числовой код который они мне якобы прислали и который я подтвердил нигде не указан? Спасибо.

Приватні виконавці вимагають довідку із банку за 6 місяців,з якої можна бачити,що на рахунок зарплатиний,а якщо рахунок тільки відкритий і на момент накладення арешту на рахунки при ВН ще не буде 6 місяців користування,то рахунок не розблокують?
Рахунок і так не факт, що розблокують, навіть при довідці з банку.
Механізм не ідеальний.
Виконавець буде кивати на банк, банк на виконавця.
А рахунок при цьому буде заблоковано.
Если правильно понимаю при правильном участии юриста полной суммы по иску можно избежать или уменьшить, в случае отсутствия имущества и официальных доходов каким образом будет взыскание или есть другие последствия?
При участии юриста в суде очень высокие шансы минимизировать Ваши затраты.
В случае отсутствия имущества и доходов взыскать что то с Вас тяжело.
Но уверены ли Вы, что так будет всегда?

На меня соседи написали заявление в полицию. Что мне грозит? И что мне сейчас делать , если я за границей и не могу выехать?

На меня соседи написали заявление в полицию. Что мне грозит? И что мне сейчас делать , если я за границей и не могу выехать?
Задавайте конкретный вопросы пожалуйста!
Заявление о чем? Мошенничество, кража, пьяный дебош, изнасилование?

Задавайте конкретный вопросы пожалуйста!
Заявление о чем? Мошенничество, кража, пьяный дебош, изнасилование?
Соседи написали заявление на меня, за то ,что им угрожают по телефону и заставляют оплатить мой кредит.

Соседи написали заявление на меня, за то ,что им угрожают по телефону и заставляют оплатить мой кредит.
ничем Вам за это не грозит.
На Ваше нахождение в пределах или за пределами Украины это никак не влияет.

При оформлении банковского кредита навязывают страховку. Есть нормы закона сколько максимально от суммы кредита может быть эта сумма?

При оформлении банковского кредита навязывают страховку. Есть нормы закона сколько максимально от суммы кредита может быть эта сумма?
нет. Закон не регламентирует это вопрос.
Закон говорит о том, что банк не может Вас принуждать заказывать услугу, в том числе и страхования, у конкретного лица.
Но Вас же вроде бы как и не принуждают. Хотите - берете кредит, хотите - нет.
І питання номер 2. Є кредит в укрсибі, два місяці прострочки( під час карантину). Пеня не рахується. Домовилася з банком за кредитні канікули. Платити аж в липні. Укрсиб передав прімоколекту ще раніше. Незважаючи на домовленість з банком про канікули,прімоколект далі наярює. Кредит в укрсибі планую закрити з часом. Як себе вберегти від тих прімоколект? Як їх позбутися?
як Ви домовились з банком про кредитні канікули? на папері чи телефоном?
які умови? не платити взагалі? чи тіло і відсоток треба?
Примоколект- пишіть заяву в поліцію.

Останнє редагування:
Механізм не ідеальний.

В этом то и дело , поэтому и понимаю что нужно участвовать в суде , и правильным будет выплатить по решению суда , но так как нет сейчас официальных доходов, хочется знать чем все грозит. Надеемся на лучшее , оцениваем все варианты.

нет. Закон не регламентирует это вопрос.
Закон говорит о том, что банк не может Вас принуждать заказывать услугу, в том числе и страхования, у конкретного лица.
Но Вас же вроде бы как и не принуждают. Хотите - берете кредит, хотите - нет.

як Ви домовились з банком про кредитні канікули? на папері чи телефоном?
які умови? не платити взагалі? чи тіло і відсоток треба?
Примоколект- пишіть заяву в поліцію.
В укрсибі я домовлялася по телефону. В онлайн банкінгу в кабінеті скинули додаткову угоду і я її типу підписала кодом з смс. Умови -продовжили договір на 3 місяці. Я просто не знаю якщо я в укрсибі кредит погашу, чи не буде потім проблем з тими прімоколект

Механізм не ідеальний.

Розблокувати рахунок це право виконавця, а не обовязок, такого обвязку прямо в законі не прописано. Проте якщо ви оскаржене таку відмову в суді, то по зарплатному, соціальному рахунку виграєте, а витрати на суд збір і на адвока стягнуть з виконавця, це єдиний ризик для виконавця "влетіти на копійочку" по рішенню суду

В укрсибі я домовлялася по телефону. В онлайн банкінгу в кабінеті скинули додаткову угоду і я її типу підписала кодом з смс. Умови -продовжили договір на 3 місяці. Я просто не знаю якщо я в укрсибі кредит погашу, чи не буде потім проблем з тими прімоколект
продовження договору - це не кредитні канікули.
скоріш за все тіло або відсоток Ви все одно мали сплачувати. Тому при несплаті могли продати фактору.
Прімоколект - не лякайтесь цього слова. Це всього навсього фактори, які не мають жодних законних переваг перед первинним кредитором.

Розблокувати рахунок це право виконавця, а не обовязок, такого обвязку прямо в законі не прописано. Проте якщо ви оскаржене таку відмову в суді, то по зарплатному, соціальному рахунку виграєте, а витрати на суд збір і на адвока стягнуть з виконавця, це єдиний ризик для виконавця "влетіти на копійочку" по рішенню суду

вы сейчас серьезно?

Постанова про зняття арешту виноситься виконавцем не пізніше наступного робочого дня після надходження до нього документів, що підтверджують наявність підстав, передбачених частиною четвертою статті 59 цього Закону, та надсилається в той самий день органу (установі), якому була надіслана для виконання постанова про накладення арешту на майно боржника.

За порушення строків прийняття рішень та вчинення виконавчих дій виконавці несуть відповідальність в порядку, встановленому законом.

Yurist, сори, не удержался)

продовження договору - це не кредитні канікули.
скоріш за все тіло або відсоток Ви все одно мали сплачувати. Тому при несплаті могли продати фактору.
Прімоколект - не лякайтесь цього слова. Це всього навсього фактори, які не мають жодних законних переваг перед первинним кредитором.
Тільки вони не повідомили про тіло чи відсоток. Але сплачувати на реквізити укрсиб в такому випадку?

вы сейчас серьезно?

Постанова про зняття арешту виноситься виконавцем не пізніше наступного робочого дня після надходження до нього документів, що підтверджують наявність підстав, передбачених частиною четвертою статті 59 цього Закону, та надсилається в той самий день органу (установі), якому була надіслана для виконання постанова про накладення арешту на майно боржника.

За порушення строків прийняття рішень та вчинення виконавчих дій виконавці несуть відповідальність в порядку, встановленому законом.

Пожалуйста.
Сейчас тема превратиться в срач.
Вопросы задают мне, и я даю ответы.
Все остальное - выясняйте в других темах.
Спасибо за понимание.
Тільки вони не повідомили про тіло чи відсоток. Але сплачувати на реквізити укрсиб в такому випадку?
Що значить не повідомили?
Ви підписали новий договір ( або зміни до існуючого). Там все прописано.
Сплачувати на реквізити по договору.

Пожалуйста.
Сейчас тема превратиться в срач.
Вопросы задают мне, и я даю ответы.
Все остальное - выясняйте в других темах.
Спасибо за понимание.

Що значить не повідомили?
Ви підписали новий договір ( або зміни до існуючого). Там все прописано.
Сплачувати на реквізити по договору.

Вкладення

• 20200607_225800.webp
    20200607_225800.webp
    177.6 Кб · Перегляди: 293
Добрый вечер. В некоторых договорах с МФО на месте подписи просто указаны мои инициалы и больше ничего; на некоторых ФИО, место для подписи и данные (почта, адрес ИНН, контактный номер). Однако в договоре прописано, что он подписан электронным идентификатором (хоть на месте подписи указано - подписан электронной подписью), однако сам числовой код который они мне якобы прислали и который я подтвердил нигде не указан? Спасибо.
Не совсем понял в чем вопрос, но догадываюсь.
В целом суды воспринимают такое как надлежащее подписание договора.
Обратное необходимо доказывать в суде.

вы сейчас серьезно?

И где вы в ч.4 ст. 59 видите про зарплатные счёт?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі