Юрист. Вопрос - ответ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Доброго дня.Проконсультуйте,будь ласка? Є виконавче провадження, з 22.07. статус Завершено (повернено заявнику,так як неможливе примусове стягнення,оскільки доходу і пенсії не маю,техніки і буд.також нема). Чи знімуть арешт з рахунків ПриватБанку? Які мої дальші діїи(планувала зносити ВП з нотаріусом,збирала кошти) а тепер як бути ?Наперед дякую за відповіді.

Доброго дня.Проконсультуйте,будь ласка? Є виконавче провадження, з 22.07. статус Завершено (повернено заявнику,так як неможливе примусове стягнення,оскільки доходу і пенсії не маю,техніки і буд.також нема). Чи знімуть арешт з рахунків ПриватБанку? Які мої дальші діїи(планувала зносити ВП з нотаріусом,збирала кошти) а тепер як бути ?Наперед дякую за відповіді.
арешт з рахунків мають зняти.
звяжіться з виконавцем, як ще не зняли і запитайте чому.

арешт з рахунків мають зняти.
звяжіться з виконавцем, як ще не зняли і запитайте чому.
Отримала таку відповідь від виконавця. Прошу вибачення,що ще раз звертаюсь.Сажіть,це все, зможе бути розблокований рахунок тільки після зносу ВП або оплати?(Довідку про те,що на рахунок отримую дитячі соціальні виплати,вже відправляла,виконавець сказала,що такі рахунки не спеціальні,це ж не в Ощадбанку соціальна картка).Зараз зайнятись зносом не можу,не маю коштів,а дитину д треба годувати,може,можна ще кудись звернутись.Дякую.Ще раз прошу вибачення,за турботу

Вкладення

• Screenshot_2021-07-27-15-35-47-372_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-07-27-15-35-47-372_com.android.chrome.webp
    55.7 Кб · Перегляди: 59
Отримала таку відповідь від виконавця. Прошу вибачення,що ще раз звертаюсь.Сажіть,це все, зможе бути розблокований рахунок тільки після зносу ВП або оплати?(Довідку про те,що на рахунок отримую дитячі соціальні виплати,вже відправляла,виконавець сказала,що такі рахунки не спеціальні,це ж не в Ощадбанку соціальна картка).Зараз зайнятись зносом не можу,не маю коштів,а дитину д треба годувати,може,можна ще кудись звернутись.Дякую.Ще раз прошу вибачення,за турботу
рахунок розблокують після рішення суду або оплати боргу повністю.

Вот у меня такой вопрос к юристу : если мфо пойдёт в суд ну и выиграет его , официальной работы я не имею , но имею недвижимое имущество , они что отберут дом ?

Извините
Вот у меня такой вопрос к юристу : если мфо пойдёт в суд ну и выиграет его , официальной работы я не имею , но имею недвижимое имущество , они что отберут дом ?

Есть вопрос.
Был кредит в Ренкссансе в 2012 г на 2 года...проплачтвала брльше года....Потом обстоятельства и все...
Банку было отказано в открытии исполнительного производства .
Вчера пришло заказное письмо от Кредит Капитал(с новым названием Шабанов оо)...грозят судом или инн.
Могут сделать?

теоретически могут.
практически - нереально. если Вы конечно будете с этим бороться.

Спасибо за ответ)

Доброго здоровья. Интересует возможность ходатайства о снятии ареста со счетов и авто в процессе по признанию ИНН такой что не подлежит исполнению , если при открытии ИП допущены грубейшие нарушения закона .

Кросспостинг
Скажите пожалуйста, если по одному ИП снимают 20% пенсии, то могут ли заблокировать этот счёт по другому ИП?

Подскажите, если сделали ИНН и в нём указана старая фамилия это не имеет никакого значения, главное что указан идентификационный код, я правильно понимаю?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі