Юрист. Вопрос - ответ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Чи мають право МФО без рішення суду заблокувати зарплатні рахунки або проводити будь які стягнення без рішення суду?
заблокувати зарплатні рахунки не мають права, але блокують.
проводити стягнення без рішення суду може виконавець, а на МФО. на підставі виконавчого напису нотаріуса.

заблокувати зарплатні рахунки не мають права, але блокують.
проводити стягнення без рішення суду може виконавець, а на МФО. на підставі виконавчого напису нотаріуса.
І що в таких випадках робити? Куди звертатися? Якщо блокують рахунки або є виконавчий напис?

А яке має право на це нотаріус? блокувати

А яке має право на це нотаріус? блокувати
нотаріус нічого не блокує.
він вчиняє виконавчий напис. вже на підставі виконавчого напису заблокувати може виконавець. це передбачено ЗУ Про виконавче провадження

До суду.
Зносити виконавче провадження або виконавчий напис нотаріуса.
Звертатися із заявою про скасування вик.напису або вик.провадження, скільки часу це займає на практиці?

Звертатися із заявою про скасування вик.напису або вик.провадження, скільки часу це займає на практиці?
на практиці від 2 місяців до року і більше.
заява про визнання виконавчого напису нотаріуса таким що не підлягає виконанню паю про визнання протиправною та скасування постанови про відкриття виконавчого провадження.

Панове юристи, є таке питання:
Чи можливо подати в суд заяву про переведення матеріалів справи в електронну форму (щоб вони відсканували й додали до справи в "Електроний суд")? Чи можуть вони відмовити?

Останавливают исполнение - быстро. Обычно от 1 до 10 дней.
Иногда важно знать название МФО и общие обстоятельства. Может есть более простые варианты решения задачи.

Останавливают исполнение - быстро. Обычно от 1 до 10 дней.
Иногда важно знать название МФО и общие обстоятельства. Может есть более простые варианты решения задачи.
еще раз прошу Вас не писать бред в этой теме и не вводить форумчан в заблуждение!
Панове юристи, є таке питання:
Чи можливо подати в суд заяву про переведення матеріалів справи в електронну форму (щоб вони відсканували й додали до справи в "Електроний суд")? Чи можуть вони відмовити?
можна спробувати. зараз багато судів так роблять. Але можуть і відморозитись...

Тему создаю для того, чтоб форумчане имели возможность получить ответ на вопрос, требующий сопровождения юриста.
Правила темы.
1. Не флудить.
2. Никаких разборок.
3. Соблюдение общих правил форума обязательно.
4. Считаете мой ответ неправильным и хотите подискутировать об этом - создавайте тему и там обсудим.
Посты нарушителей буду просить удалять.
Получившим ответ на вопрос- не благодарить в теме.
Давайте сделаем реально информативную и интересную тему в стиле "вопрос-ответ".
Спасибо!
Жду интересные вопросы.
Подскажите, а если были пролонгации, но допок не составляли, то есть вариант доказать, что это не на пролонгации, а на тело или проценты?

Доброго вечора! Як вирiшить питання з Приватом?Карта унiверсальна голд, Борг 63900, плачу тiльки 3500 процентiв, а Борг не зменшуеться! Просила реструктурiзацiю, бо багато грошей йде на лiкування дитини-вiдмовлябться i край! Щось можливо зробити?

Какое МФО? Динеро, например, просит им прислать заявление о том что оплаченные суммы были погашением. Даже если на сайте вы нажимали "продлить"
надо смотреть договор.
но в целом - да. такую тактику можно использовать.
Доброго вечора! Як вирiшить питання з Приватом?Карта унiверсальна голд, Борг 63900, плачу тiльки 3500 процентiв, а Борг не зменшуеться! Просила реструктурiзацiю, бо багато грошей йде на лiкування дитини-вiдмовлябться i край! Щось можливо зробити?
так, можна.
перестаньте платити. почекайте поки Приват подасть в суд і виграйте справу.

надо смотреть договор.
но в целом - да. такую тактику можно использовать.

так, можна.
перестаньте платити. почекайте поки Приват подасть в суд і виграйте справу.
В Мене там зарплата вчителя, весь район договiр заключив

Ирина 345, не дублируйте в разных темах. Дождитесь ответа юриста

ИНН признали не подлежащей исполнению.
ЧИ говорит, что бы она убрала из реестра нужно оригинал решения с отметкой набр. законной силы. Разве ксерокса не хватит?

ИНН признали не подлежащей исполнению.
ЧИ говорит, что бы она убрала из реестра нужно оригинал решения с отметкой набр. законной силы. Разве ксерокса не хватит?
а решение вступило в законную силу? исполнитель был участником процесса?
ксерокса может не хватить.

а решение вступило в законную силу? исполнитель был участником процесса?
ксерокса может не хватить.
Исполнитель 3я сторона.
Решение вступило в законную силу. Я писала заявление на получение с отметкой.
Если я им отдам оригинал, у меня же не останется.

Исполнитель 3я сторона.
Решение вступило в законную силу. Я писала заявление на получение с отметкой.
Если я им отдам оригинал, у меня же не останется.
у Вас и так нет оригинала. он в материалах дела))
если был стороной - смело пишите на него заявление и указывайте, что в едином реестре судебных решений есть вся информация. и он, как сторона процесса, сам обязан отслеживать вопрос вступления решения в законную силу. Ваше дело ему сообщить - хочет, пусть проверяет сам.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі