Юрист сказал, что заберут жилье

• Автор теми Автор теми Андрій
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Даааа???

Шва́гер, шва́ґер[1], шва́ґор, шваґро́, шва́ґров, шо́вґор, шваґерко[2] — термін свояцтва, чоловік сестри або брат дружини або чоловіка, залежно від значення уживається як є синонім свояка, шурина чи зятя. Слово «шваґер» походить (можливо, через посередництво пол. szwagier) від нім. Schwager (родич чоловічої статі зі сторони чоловіка або дружини) < сер.-в.-нім. і сер.-н.-нім. swager < дав.-в.-нім. swagur. Вважається спорідненим з прасл. *svekrъ, лат. socer («свекор»), які виводять від пра-і.е. swéḱuros («батько чоловіка», «свекор»). Менш ймовірне розглядання німецького слова як слов'янізму (svak < svojak)[3].
Бабушкиной козы внучка)))))???

Хто?Швагро чи юрист?
2в1:ahaha: Не вірю таким людям, особливо, коли мені юрист, який більше шарить суто по банківським справам і почув від мене слово "колектори" - сказав забий і чекай суду, а тоді вже дзвони!!!

Нет - не правда. У вас бланковый кредит, да и то наличия которого, под большим вопросом.
Вы тут даєте совєти, а вони мене неслухають, Думаю старша сестра завтра піде до Юриста шо вже ней скажуть, єслі скаже тесаме то я незнаю вже буду вшокі

Я їй сказав тількі шо неможе бути то вона мені сказала шо вмене чоловік дypak сидить плаче,, самого нєрви беруть
Хоспади, мужчина не гоните волну)))? ваш юрЫст купил диплом за корову,а не знаний в академиях набирался! Пусть вся Ваша дружная и огромная семья почитает Гражданский Кодекс нашей неньки!

Вы тут даєте совєти, а вони мене неслухають, Думаю старша сестра завтра піде до Юриста шо вже ней скажуть, єслі скаже тесаме то я незнаю вже буду вшокі

Спробуйте як варіант знайти не " Юриста", а профільного адвоката.Різниця буде відчутна.

Блін.Чого мене ігноруєте??? Планую бути проїздом в Костополі .Не бажаєте свою родину до мене на консультацію записати? Безкоштовну.

Хоспади, мужчина не гоните волну)))? ваш юрЫст купил диплом за корову,а не знаний в академиях набирался! Пусть вся Ваша дружная и огромная семья почитает Гражданский Кодекс нашей неньки!
Приставте я їм це теж казав, вони неслухають нехочуть, не читать

Та я сам неможу понять, питав якогось юриста про цю ситуацію, все переписувати треба,,,, бо забируть все,, це меншої сестри чоловік питав,,,
Не заберуть Нічого!!!!! Не ведіться на ці слова!!!
До мене тітка прибігала,в якої взагалі окреме майно і кричала, що через мене в неї хату заберуть((( Наговорити можуть багато...пошукайтк інфу на цей рахунок для свого спокою, а швагра присмиріть трохи!!!
Ну-ну)) А що б ми без вас таких робили)))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі