Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Соломія Іванівна, в майбутньому не дублюйте однакові пости в різних темах.Доброго дня. Маю питання: підскажіть, будь ласка. Така ситуація: подали до суду, адвокат написав відзив, суддя назначив слухання з присутністю обох сторін. Адвокат каже на суд мені не йти і сам не піде, мовляв це не вплине на рішення суду, є відзив від нас і цього достатньо. Чи так це?Чи вплине те що я не прийшла на рішення суду не на мою користь?
Доброго дня, нідобрий день, в разі програшу в суді чи може виконавець стягнути гроші якщо я не маю в Україні ніякого майна та заробітка, працюю закордоном та отримую гроші на картку европейського банку? дякую за відповідь
Доброго дня, такДобрий день!
Була зарплатна картка райфайзена, на роботі перевели на приват. Заява про визначення поточного рахунку для здійснення видаткових операцій була написана на райфайзен.
Як тепер бути? Писати ще одну заяву на розблокування для привата?
Доброго дня, такДобрий день. Підкажіть, чи правильно я розумію, якщо не подавалась апеляція у 30 денний термін, то рішення суду вже ніяк не можна оскаржити?
Здравствуйте, свяжитесь с исполнителем и попросите у него/неё данные счёта для оплаты задолженности по исполнительному производству.Здравствуйте!Проиграла суд с "Бізнес Позикой ",арестовали счета ,ип открыто ,в ип написано что я должна в течение 5ти рабочих дней предоставить декларацию ,это обязательно,и можно ли как-то договорится с исполнителем ,оплачивать я готова .За ранее спасибо.
Спасибо большое!Здравствуйте, свяжитесь с исполнителем и попросите у него/неё данные счёта для оплаты задолженности по исполнительному производству.
Декларацию подавать не нужно
Доброго дня, враховуючи, що на форумі Ви зареєстровані лише сьогодні, раджу Вам перш ніж шукати юриста для вирішення питань з мфо, ознайомитись з інформацією, розміщеною на форумі та у темах, стосовно МФО і юридичних компаній.Доброго дня!
Підскажіть гарного юриста чи компанію для вирішення питання з мфо,їх багато,деякі пропонують процедуру банкротства,хто з таким стикався та може підсказати контакти гарного юриста будь-ласка
Доброго дня, Ви можете після відкриття виконавчого провадження перерахувати всю суму заборгованості на реквізити виконавця, тоді він/вона закриє виконавче провадження.Доброго дня. Програла суд,що тепер буде. З зарплатної картки виконавча буде відраховувати чи як? Чи можна просто перерахувати повністю всю заборгованість?
Доброго дня, Ви можете зв'язатись з кредитором і уточнити з приводу оплати заборгованості за рішенням суду.Доброго дня. Якщо програла суд, то що тепер робити? Можна напряму заплатити цій шарашкіній конторі чи вони подадуть до виконавчої і будуть відраховувати з офіційної зарплати?