Ну так, заплатите ви 40 260 гривень як авансування арбітражному керуючому за перші три місяці, а потім хто буде платити арбітражнику? Ви ж повинні розуміти, що справи про банкрутство фізичних осіб розглядаються не три місяці, а мінімум півроку! Нормальний арбітражник ще "на березі" обумовлює з боржником, як і коли буде оплачуватись йому робота після спливу трьох місяців. Найменше, що я бачив, це 10 тисяч щомісяччно арбітражнику після закінчення перших трьох місяців провадження.

Тим більше, в таких справах яка буде роль компанії "Звільнимо" за 20 тисяч гривень? Ходити замість боржника в судові засідання? Вся комунікація будується з арбітражником і (якщо він толковий) інших "помогаторів"можна і не залучати. Як варіант, залучити юриста для первинних консультацій, первинного збору документів і подання заяви до суду, але це не коштує 20 тисяч гривень.

Ще раз наголошую (оскільки сам через це пройшов і знаю, що кажу) - у справах про банкрутство грамотний арбітражник - це вже 70% успіху.
Або кредитори або з арбітражним відразу домовитись на всю суму...
У "звільнимо" це швидше відбувається)
Шустрі мабуть. Бачив за 2-4 місяці
Не завжди все там гладко.... Є деякі нюанси...

Або кредитори або з арбітражним відразу домовитись на всю суму...

Не завжди все там гладко.... Є деякі нюанси...
Спілкувалась сьогодні із Звільнимо. Розповіли що підписується договір де зазначено що у разі не виграшу справи з банкрутства усі кошти повертаються. І якщо одинока мама то є можливість вдвічі зменшити суму арбітражного. Чи це так?

Спілкувалась сьогодні із Звільнимо. Розповіли що підписується договір де зазначено що у разі не виграшу справи з банкрутства усі кошти повертаються. І якщо одинока мама то є можливість вдвічі зменшити суму арбітражного. Чи це так?
Розповідати вони можуть що завгодно, але в договорі пропишуть так, що ви і не зрозумієте без юриста))
Щодо підстав для зменшення суми на сплату арбітражного керуючого - я такого в Кодексі з процедур банкрутства не бачив.

Розповідати вони можуть що завгодно, але в договорі пропишуть так, що ви і не зрозумієте без юриста))
Щодо підстав для зменшення суми на сплату арбітражного керуючого - я такого в Кодексі з процедур банкрутства не бачив.
Що в перекладі означає : пи3дять як дихають, а дихають часто

Так. Є арбітражні і контори/адвокати які роблять знижки у випадках, коли інваліди, одинокі матері і т.д. ті ж звільнимо штампують позова десятками. В цього є як плюси так і мінуси...
Є практика, що винагорода АК - це його зп і він сам має змогу регулювати договорами її розмір, якщо хоче зменшити. Але не всі судді з цим згідні... Можуть відмовити у відкритті.
Я в 21 році в харківський суд клав заяву, що я безкоштовно проведу процедуру. Суддя прийняв і все ок було...
Боржниця з двома дітьми, чоловік загинув, вона інвалід. Суддя сам пішов на зустріч і погодився щоб мене назначили, якщо я згоден без оплати працювати...

Так. Є арбітражні і контори/адвокати які роблять знижки у випадках, коли інваліди, одинокі матері і т.д. ті ж звільнимо штампують позова десятками. В цього є як плюси так і мінуси...

Є практика, що винагорода АК - це його зп і він сам має змогу регулювати договорами її розмір, якщо хоче зменшити. Але не всі судді з цим згідні... Можуть відмовити у відкритті.
Я в 21 році в харківський суд клав заяву, що я безкоштовно проведу процедуру. Суддя прийняв і все ок було...
Боржниця з двома дітьми, чоловік загинув, вона інвалід. Суддя сам пішов на зустріч і погодився щоб мене назначили, якщо я згоден без оплати працювати...
Судді, звісно, низький уклін за такий вчинок, і Вам так само!
Але ж норми закону говорять про інше (я відносно винагороди арбітражнику). На жаль не всі судді є людяними. Більшість з них просто відмовляють у відкритті.

На данном этапе вам юрист не нужен вообще.Вам он понадобится в случае ИНН или суда.Так что, успокойтесь и ждите... Через пару месяцев начнут предлагать закрывать за тело кредита,а там уже будете решать.. Закрывать или нет..
Добрый день! Это как закрывать ща тело кредита?

Появилась на волне МФО вот такая конторка "Юридична компанія Звільнимо"
Что обещают - списание долгов, закрытие судебных производств (на любой стадии!), вывод имущества из залога и внимание - барабанная дробь - процедуру банкротства физического лица в ускоренные сроки для всех желающих! Дада, именно именно это. То, о чём даже юристы с многолетним опытом высказываются крайне неоднозначно.
Работают парни по крупному, берутся за долги от 130 тыс. Их оплата - треть долга. Деньги, понятно - вперёд. Но если у вас их нет - могут предложить рассрочку на 10 месяцев.
Я просто не могла пройти мимо такого ну прямо сказочного предложения. Весь их офис это комнатёнка метр на метр, стол, стул и девочка, которая отвечает на звонки. Но я барышня упрямая и решила таки пообщаться с кем-то из "юристов" - мастеров по банкротству физ лиц (которые тыщу раз так делали - сарказм). Так вот, немного покопавшись в их конторе (не спрашивайте как), долго смеялась, так как весь этот лохотрон организован отставными ментами, и ладно бы ещё столичными или какого-то решающего что-то порядка. Это оказались обычные выброшенные на помойку старые проворовавшиеся мусора из провинции. Тупые как брёвна. Но наглые. Причём у половины рыло в пуху у кого за запои на работе, у кого за драки с коллегами, словом, всё говно, которое во все времена старались выбросить вон, но получилось это сделать только в 2014 году в ходе реформирования. Сейчас это говно перековалось в юристы (только у одного из них есть диплом заочки юридического факультета "неюридического ВУЗа"), как эти дипломы получают не надо никому объяснять, сами понимаете. Я написала это потому, что сейчас они активно постят свою рекламу на форумах должником, поэтому будьте внимательны.
(договор мне показали и он на оказание юридических услуг - т.е. вы понимаете? обещать не значит жениться, вы будет им платить, а они вам что-то оказывать, а что - в договоре не прописано, так что в суд потом идти бесполезно. Понятно, что рассчитано на лoxoв, но у многих людей в панике мозг отлючается, сама была такая)
А ще лохотрон Юрист Лігал Консалт. За 4 заяви звернення стягнули 3500.

Таких много) с меня 1200 гривен в месяц хотели только я так и не понял за что же я плачу) распрощались
За веру в чудесную пилюлю, которая избавит от всех проблем без дополнительных усилий

За веру в чудесную пилюлю, которая избавит от всех проблем без дополнительных усилий
Не верю в пилюли) разгребать мне это все ещё долго, но пока справлюсь сам хотя чисто по чуйке минимум 1 суд мне обеспечен

Не верю в пилюли) разгребать мне это все ещё долго, но пока справлюсь сам хотя чисто по чуйке минимум 1 суд мне обеспечен
Если говорить правду, клиентов меньше будет. Так и живут.

ПС у меня уже 2й суд. Как видите, жива.

Назад
Угорі