G_Czar
Перевірений
- Дописи
- 241
- Реакції
- 408
- Бали
- 2725
G_Czar не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дуже цікаво, завтра обов'язково прошерстю реєстрВ реєстрі

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дуже цікаво, завтра обов'язково прошерстю реєстрВ реєстрі

Або кредитори або з арбітражним відразу домовитись на всю суму...Ну так, заплатите ви 40 260 гривень як авансування арбітражному керуючому за перші три місяці, а потім хто буде платити арбітражнику? Ви ж повинні розуміти, що справи про банкрутство фізичних осіб розглядаються не три місяці, а мінімум півроку! Нормальний арбітражник ще "на березі" обумовлює з боржником, як і коли буде оплачуватись йому робота після спливу трьох місяців. Найменше, що я бачив, це 10 тисяч щомісяччно арбітражнику після закінчення перших трьох місяців провадження.
Тим більше, в таких справах яка буде роль компанії "Звільнимо" за 20 тисяч гривень? Ходити замість боржника в судові засідання? Вся комунікація будується з арбітражником і (якщо він толковий) інших "помогаторів"можна і не залучати. Як варіант, залучити юриста для первинних консультацій, первинного збору документів і подання заяви до суду, але це не коштує 20 тисяч гривень.
Ще раз наголошую (оскільки сам через це пройшов і знаю, що кажу) - у справах про банкрутство грамотний арбітражник - це вже 70% успіху.
Не завжди все там гладко.... Є деякі нюанси...У "звільнимо" це швидше відбувається)
Шустрі мабуть. Бачив за 2-4 місяці
Спілкувалась сьогодні із Звільнимо. Розповіли що підписується договір де зазначено що у разі не виграшу справи з банкрутства усі кошти повертаються. І якщо одинока мама то є можливість вдвічі зменшити суму арбітражного. Чи це так?Або кредитори або з арбітражним відразу домовитись на всю суму...
Не завжди все там гладко.... Є деякі нюанси...
Розповідати вони можуть що завгодно, але в договорі пропишуть так, що ви і не зрозумієте без юриста))Спілкувалась сьогодні із Звільнимо. Розповіли що підписується договір де зазначено що у разі не виграшу справи з банкрутства усі кошти повертаються. І якщо одинока мама то є можливість вдвічі зменшити суму арбітражного. Чи це так?
Що в перекладі означає : пи3дять як дихають, а дихають частоРозповідати вони можуть що завгодно, але в договорі пропишуть так, що ви і не зрозумієте без юриста))
Щодо підстав для зменшення суми на сплату арбітражного керуючого - я такого в Кодексі з процедур банкрутства не бачив.
Так. Є арбітражні і контори/адвокати які роблять знижки у випадках, коли інваліди, одинокі матері і т.д. ті ж звільнимо штампують позова десятками. В цього є як плюси так і мінуси...Спілкувалась сьогодні із Звільнимо. Розповіли що підписується договір де зазначено що у разі не виграшу справи з банкрутства усі кошти повертаються. І якщо одинока мама то є можливість вдвічі зменшити суму арбітражного. Чи це так?
Є практика, що винагорода АК - це його зп і він сам має змогу регулювати договорами її розмір, якщо хоче зменшити. Але не всі судді з цим згідні... Можуть відмовити у відкритті.Розповідати вони можуть що завгодно, але в договорі пропишуть так, що ви і не зрозумієте без юриста))
Щодо підстав для зменшення суми на сплату арбітражного керуючого - я такого в Кодексі з процедур банкрутства не бачив.
Судді, звісно, низький уклін за такий вчинок, і Вам так само!Так. Є арбітражні і контори/адвокати які роблять знижки у випадках, коли інваліди, одинокі матері і т.д. ті ж звільнимо штампують позова десятками. В цього є як плюси так і мінуси...
Є практика, що винагорода АК - це його зп і він сам має змогу регулювати договорами її розмір, якщо хоче зменшити. Але не всі судді з цим згідні... Можуть відмовити у відкритті.
Я в 21 році в харківський суд клав заяву, що я безкоштовно проведу процедуру. Суддя прийняв і все ок було...
Боржниця з двома дітьми, чоловік загинув, вона інвалід. Суддя сам пішов на зустріч і погодився щоб мене назначили, якщо я згоден без оплати працювати...
Добрый день! Это как закрывать ща тело кредита?На данном этапе вам юрист не нужен вообще.Вам он понадобится в случае ИНН или суда.Так что, успокойтесь и ждите... Через пару месяцев начнут предлагать закрывать за тело кредита,а там уже будете решать.. Закрывать или нет..
А ще лохотрон Юрист Лігал Консалт. За 4 заяви звернення стягнули 3500.Появилась на волне МФО вот такая конторка "Юридична компанія Звільнимо"
Что обещают - списание долгов, закрытие судебных производств (на любой стадии!), вывод имущества из залога и внимание - барабанная дробь - процедуру банкротства физического лица в ускоренные сроки для всех желающих! Дада, именно именно это. То, о чём даже юристы с многолетним опытом высказываются крайне неоднозначно.
Работают парни по крупному, берутся за долги от 130 тыс. Их оплата - треть долга. Деньги, понятно - вперёд. Но если у вас их нет - могут предложить рассрочку на 10 месяцев.
Я просто не могла пройти мимо такого ну прямо сказочного предложения. Весь их офис это комнатёнка метр на метр, стол, стул и девочка, которая отвечает на звонки. Но я барышня упрямая и решила таки пообщаться с кем-то из "юристов" - мастеров по банкротству физ лиц (которые тыщу раз так делали - сарказм). Так вот, немного покопавшись в их конторе (не спрашивайте как), долго смеялась, так как весь этот лохотрон организован отставными ментами, и ладно бы ещё столичными или какого-то решающего что-то порядка. Это оказались обычные выброшенные на помойку старые проворовавшиеся мусора из провинции. Тупые как брёвна. Но наглые. Причём у половины рыло в пуху у кого за запои на работе, у кого за драки с коллегами, словом, всё говно, которое во все времена старались выбросить вон, но получилось это сделать только в 2014 году в ходе реформирования. Сейчас это говно перековалось в юристы (только у одного из них есть диплом заочки юридического факультета "неюридического ВУЗа"), как эти дипломы получают не надо никому объяснять, сами понимаете. Я написала это потому, что сейчас они активно постят свою рекламу на форумах должником, поэтому будьте внимательны.
(договор мне показали и он на оказание юридических услуг - т.е. вы понимаете? обещать не значит жениться, вы будет им платить, а они вам что-то оказывать, а что - в договоре не прописано, так что в суд потом идти бесполезно. Понятно, что рассчитано на лoxoв, но у многих людей в панике мозг отлючается, сама была такая)
Сколько взяли - столько отдалиДобрый день! Это как закрывать ща тело кредита?
Таких много) с меня 1200 гривен в месяц хотели только я так и не понял за что же я плачу) распрощалисьА ще лохотрон Юрист Лігал Консалт. За 4 заяви звернення стягнули 3500.
За веру в чудесную пилюлю, которая избавит от всех проблем без дополнительных усилийТаких много) с меня 1200 гривен в месяц хотели только я так и не понял за что же я плачу) распрощались
Не верю в пилюли) разгребать мне это все ещё долго, но пока справлюсь сам хотя чисто по чуйке минимум 1 суд мне обеспеченЗа веру в чудесную пилюлю, которая избавит от всех проблем без дополнительных усилий
Если говорить правду, клиентов меньше будет. Так и живут.Не верю в пилюли) разгребать мне это все ещё долго, но пока справлюсь сам хотя чисто по чуйке минимум 1 суд мне обеспечен
Як восьмий буде-тегнитеЕсли говорить правду, клиентов меньше будет. Так и живут.
ПС у меня уже 2й суд. Как видите, жива.
Нахуа?)Як восьмий буде-тегните
ЦікавоНахуа?)
Больше 8 было?Цікаво
Мої порахуй
11Больше 8 было?
Давно. Можеш розділити ( я за словосполучення )Цікаво
Мої порахуй