- Дописи
- 188
- Реакції
- 311
- Бали
- 493
БАРС не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Олег 228, ОлексійГаврил, - це акаунти-клони. Звільнимо, гарна спроба
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А хіба люди не реєструются як раз тоді, коли хочуть щось прокоментувати? Чи треба зареєструватись і чекати рік, щоб виглядали реалістичніше?)Це треба так перейматись,щоб зареєструватись і бігом написати відгук.
Та вже нік пишіть,,Звільнимо,,від грошей
Шо там у вас в канторці настільки все погано що сюди зачастили?А хіба люди не реєструются як раз тоді, коли хочуть щось прокоментувати? Чи треба зареєструватись і чекати рік, щоб виглядали реалістичніше?)
Ви почитали тему?мені зараз активно телефонують зі Звільнимо, чи варто скористатися їхніми послугами? мій борг в банках близько 350 тис., всі кредити реструктуризовані, два банка в процесі ліквідації, тому плачу там майже саме тіло. Кредити я сплачую, але на життя майже нічого не залишається. В місяць на всі платежі уходить від 25 тис. Пропозиція від Звільнимо про списання всіх боргів дуже приваблива, але я трохи побоююся, щоб не опинитися ще в більшій халепі
Шахраї.Ще там гроші втратите.мені зараз активно телефонують зі Звільнимо, чи варто скористатися їхніми послугами? мій борг в банках близько 350 тис., всі кредити реструктуризовані, два з них в процесі ліквідації, тому плачу там майже саме тіло. Кредити я сплачую, але на життя майже нічого не залишається. В місяць на всі платежі уходить від 25 тис. Пропозиція від Звільнимо про списання всіх боргів дуже приваблива, але я трохи побоююся, щоб не опинитися ще в більшій халепі
у мене пумб, отп, ідеа, укрсіббанк, форвард та мегабанк в процесі ліквідації, я більш-менш плачу вчасно, але на це уходять всі кошти, і це ще років на три, мінімум. Багато уходить на відсотки, а тіло зменшується дуже повільно, я вже так втомилася... але якщо вийти на просрочкі, то це обов'язково почнуться телефонні дзвінки рідним та колегам, а це зовсім неприйнятно. Але з форума я зрозуміла, що про процедуру банкрутства краще не мріятиШахраї.Ще там гроші втратите.
Вивчайте форум.
Хто з ваших мфо і банків ,як себе поводять.
І зі всіма боргами можна впоратись самотужки,закривши їх на вигідних умовах.Майже всі мфо,з часом,можна закрити за тіло.
Ви не задавались питанням звідки у "юридичної" контори Ваші контакти?мені зараз активно телефонують зі Звільнимо, чи варто скористатися їхніми послугами? мій борг в банках близько 350 тис., всі кредити реструктуризовані, два банка в процесі ліквідації, тому плачу там майже саме тіло. Кредити я сплачую, але на життя майже нічого не залишається. В місяць на всі платежі уходить від 25 тис. Пропозиція від Звільнимо про списання всіх боргів дуже приваблива, але я трохи побоююся, щоб не опинитися ще в більшій халепі
Так за цей час ви вже відсотками їх пристойно нагодували невже дзвінки рідним так страшно ,що ви готові фактично голодувати ,кидавши бешені кошти банку ?у мене пумб, отп, ідеа, укрсіббанк, форвард та мегабанк в процесі ліквідації, я більш-менш плачу вчасно, але на це уходять всі кошти, і це ще років на три, мінімум. Багато уходить на відсотки, а тіло зменшується дуже повільно, я вже так втомилася... але якщо вийти на просрочкі, то це обов'язково почнуться телефонні дзвінки рідним та колегам, а це зовсім неприйнятно. Але з форума я зрозуміла, що про процедуру банкрутства краще не мріяти
Я би Вам порадив звернутися з вашими договорами до юристів форуму, з ваших банків деякі використовують не відсоткову ставку а саме комісію за обслуговування, при подачі позову велика вірогідність цю комісію визнати незаконною і зарахувати на погашення тіла кредиту. Зверніться за консультацією до юристів форуму. Це якщо у Вас спживчі кредити а не кредитні карти.у мене пумб, отп, ідеа, укрсіббанк, форвард та мегабанк в процесі ліквідації, я більш-менш плачу вчасно, але на це уходять всі кошти, і це ще років на три, мінімум. Багато уходить на відсотки, а тіло зменшується дуже повільно, я вже так втомилася... але якщо вийти на просрочкі, то це обов'язково почнуться телефонні дзвінки рідним та колегам, а це зовсім неприйнятно. Але з форума я зрозуміла, що про процедуру банкрутства краще не мріяти
Пумб - точно!!!деякі використовують не відсоткову ставку а саме комісію за обслуговування
я їм сама написала на сайті, десь півроку тому, тепер вони телефонують, вислали приклад договору, де вказують. що в разі негативного результату, якщо мене суд не визнає банкротом, зобов'язуються повернути всі коштиВи не задавались питанням звідки у "юридичної" контори Ваші контакти?
Нічого з ними не підписуйтея їм сама написала на сайті, десь півроку тому, тепер вони телефонують, вислали приклад договору, де вказують. що в разі негативного результату, якщо мене суд не визнає банкротом, зобов'язуються повернути всі кошти
Казав пан:"Кожух жам", та тільки слово його теплея їм сама написала на сайті, десь півроку тому, тепер вони телефонують, вислали приклад договору, де вказують. що в разі негативного результату, якщо мене суд не визнає банкротом, зобов'язуються повернути всі кошти
Не мрійте. Будуть тягнути гроші доки вони у вас будуть. А як закінчаться, то скажуть шо вони нічого не зробили, бо ви не заплатили!!!я їм сама написала на сайті, десь півроку тому, тепер вони телефонують, вислали приклад договору, де вказують. що в разі негативного результату, якщо мене суд не визнає банкротом, зобов'язуються повернути всі кошти
А є якісь конкретні докази? Щоб не втратити свої гроші і не залізти ще в більшу ж..., на форумі про компанію Звільнимо дуже багато негативних відгуків.Олег 228, ОлексійГаврил, - це акаунти-клони. Звільнимо, гарна спроба
Докази чого?А є якісь конкретні докази?
но вы-то дашли до конца?А ніхто не дійшов до кінця.
Судова влада вам в допомогуКоманда форуму, написала що Звільнимо, гарна спроба. Тему я бачу, всі тут пишуть, що лохотрон. А ніхто не дійшов до кінця. Всі бояться, може вони дійсно працюють, і при наданні всьої достовірної інформації, суд стає на бік боржника. Докази - це рішення суду.