Це треба так перейматись,щоб зареєструватись і бігом написати відгук.
Та вже нік пишіть,,Звільнимо,,від грошей
А хіба люди не реєструются як раз тоді, коли хочуть щось прокоментувати? Чи треба зареєструватись і чекати рік, щоб виглядали реалістичніше?)

А хіба люди не реєструются як раз тоді, коли хочуть щось прокоментувати? Чи треба зареєструватись і чекати рік, щоб виглядали реалістичніше?)
Шо там у вас в канторці настільки все погано що сюди зачастили?

мені зараз активно телефонують зі Звільнимо, чи варто скористатися їхніми послугами? мій борг в банках близько 350 тис., всі кредити реструктуризовані, два банка в процесі ліквідації, тому плачу там майже саме тіло. Кредити я сплачую, але на життя майже нічого не залишається. В місяць на всі платежі уходить від 25 тис. Пропозиція від Звільнимо про списання всіх боргів дуже приваблива, але я трохи побоююся, щоб не опинитися ще в більшій халепі

мені зараз активно телефонують зі Звільнимо, чи варто скористатися їхніми послугами? мій борг в банках близько 350 тис., всі кредити реструктуризовані, два банка в процесі ліквідації, тому плачу там майже саме тіло. Кредити я сплачую, але на життя майже нічого не залишається. В місяць на всі платежі уходить від 25 тис. Пропозиція від Звільнимо про списання всіх боргів дуже приваблива, але я трохи побоююся, щоб не опинитися ще в більшій халепі
Ви почитали тему?
Вони хіба що звільнять вас від грошей.

мені зараз активно телефонують зі Звільнимо, чи варто скористатися їхніми послугами? мій борг в банках близько 350 тис., всі кредити реструктуризовані, два з них в процесі ліквідації, тому плачу там майже саме тіло. Кредити я сплачую, але на життя майже нічого не залишається. В місяць на всі платежі уходить від 25 тис. Пропозиція від Звільнимо про списання всіх боргів дуже приваблива, але я трохи побоююся, щоб не опинитися ще в більшій халепі
Шахраї.Ще там гроші втратите.
Вивчайте форум.
Хто з ваших мфо і банків ,як себе поводять.
І зі всіма боргами можна впоратись самотужки,закривши їх на вигідних умовах.Майже всі мфо,з часом,можна закрити за тіло.

Шахраї.Ще там гроші втратите.
Вивчайте форум.
Хто з ваших мфо і банків ,як себе поводять.
І зі всіма боргами можна впоратись самотужки,закривши їх на вигідних умовах.Майже всі мфо,з часом,можна закрити за тіло.
у мене пумб, отп, ідеа, укрсіббанк, форвард та мегабанк в процесі ліквідації, я більш-менш плачу вчасно, але на це уходять всі кошти, і це ще років на три, мінімум. Багато уходить на відсотки, а тіло зменшується дуже повільно, я вже так втомилася... але якщо вийти на просрочкі, то це обов'язково почнуться телефонні дзвінки рідним та колегам, а це зовсім неприйнятно. Але з форума я зрозуміла, що про процедуру банкрутства краще не мріяти

Ви не задавались питанням звідки у "юридичної" контори Ваші контакти?

у мене пумб, отп, ідеа, укрсіббанк, форвард та мегабанк в процесі ліквідації, я більш-менш плачу вчасно, але на це уходять всі кошти, і це ще років на три, мінімум. Багато уходить на відсотки, а тіло зменшується дуже повільно, я вже так втомилася... але якщо вийти на просрочкі, то це обов'язково почнуться телефонні дзвінки рідним та колегам, а це зовсім неприйнятно. Але з форума я зрозуміла, що про процедуру банкрутства краще не мріяти
Так за цей час ви вже відсотками їх пристойно нагодували невже дзвінки рідним так страшно ,що ви готові фактично голодувати ,кидавши бешені кошти банку ?

Я би Вам порадив звернутися з вашими договорами до юристів форуму, з ваших банків деякі використовують не відсоткову ставку а саме комісію за обслуговування, при подачі позову велика вірогідність цю комісію визнати незаконною і зарахувати на погашення тіла кредиту. Зверніться за консультацією до юристів форуму. Це якщо у Вас спживчі кредити а не кредитні карти.

Ви не задавались питанням звідки у "юридичної" контори Ваші контакти?
я їм сама написала на сайті, десь півроку тому, тепер вони телефонують, вислали приклад договору, де вказують. що в разі негативного результату, якщо мене суд не визнає банкротом, зобов'язуються повернути всі кошти

я їм сама написала на сайті, десь півроку тому, тепер вони телефонують, вислали приклад договору, де вказують. що в разі негативного результату, якщо мене суд не визнає банкротом, зобов'язуються повернути всі кошти
Нічого з ними не підписуйте

Казав пан:"Кожух жам", та тільки слово його тепле

Не мрійте. Будуть тягнути гроші доки вони у вас будуть. А як закінчаться, то скажуть шо вони нічого не зробили, бо ви не заплатили!!!
Ніхто не може впливати на рішення суду. Вони навіть кредитних документів ваших не бачили. Як таке можна прописувати в договорі...

Команда форуму, написала що Звільнимо, гарна спроба. Тему я бачу, всі тут пишуть, що лохотрон. А ніхто не дійшов до кінця. Всі бояться, може вони дійсно працюють, і при наданні всьої достовірної інформації, суд стає на бік боржника. Докази - це рішення суду.

Команда форуму, написала що Звільнимо, гарна спроба. Тему я бачу, всі тут пишуть, що лохотрон. А ніхто не дійшов до кінця. Всі бояться, може вони дійсно працюють, і при наданні всьої достовірної інформації, суд стає на бік боржника. Докази - це рішення суду.
Судова влада вам в допомогу

Назад
Угорі