Юніт капітал викупив борг

• Автор теми Автор теми Y0507
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 588

Y0507

Читач
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
Y0507 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, Юніт Капітал викупив борг в онлайн фінанс, хтось домовлявся з їми на тіло кредиту, чи розбивають на платежі?

Доброго дня, Юніт Капітал викупив борг в онлайн фінанс, хтось домовлявся з їми на тіло кредиту, чи розбивають на платежі?
Добрий день. Ось стаття з нашого Центру допомоги, де слідкувати за судовою справою - Де слідкувати за судовою справою Звертайтеся, якщо виникне потреба у судовому захисті.

Вітаю форумчани. Юніт кепітал в кого міг викупити борг, з незакритих гроші 24/7, юнексбанк, швидко гроші, фін x, бізнес позика

Вирішили з ними ? Чи суд ?
Ні подали в суд. Із 7 судів, що в мене були, ці олені саме більше захотіли. Суд я програв, суд видав виконавчий документ. Вони мені писали, щоб оплатив все двома платежами — були послані. У них ще максі кредит за 7000 хотять 38.
Але вони ці кошти не отримають, я їм так і написав, а якщо й отримають то це буде тоді, коли ті гроші втратять теперішню цінність.
Головне мені якось обійти блокування карток. Треба щось придумати

Ні подали в суд. Із 7 судів, що в мене були, ці олені саме більше захотіли. Суд я програв, суд видав виконавчий документ. Вони мені писали, щоб оплатив все двома платежами — були послані. У них ще максі кредит за 7000 хотять 38.
Але вони ці кошти не отримають, я їм так і написав, а якщо й отримають то це буде тоді, коли ті гроші втратять теперішню цінність.
Хто у вас їм продав , яке тіло і скільки суд присудив ?

блокировку не обойти если они подадут

блокировку не обойти если они подадут
Я мав увазі трошки інше. Тіпа як револют карта, або ще якісь там є міжнародні. Тільки не знаю чи можна там на укр. IBAN, ну щось тіла цього.
Але мабуть зроблю видатковий, чи як його, тільки треба буде уточнити, чи для цього обов'язково треба мати оф.зп. в Україні. Якщо ні, то мені хватить

Хто у вас їм продав , яке тіло і скільки суд присудив ?
ФінХ тіло 10, хочуть 35
Максі кредит тіло 7, хочуть 38
Суд все присудив

Ще сьогодні вирішив зайти подивитися деякі мфо кому продали, то ще в них і треба кредит. Хочу все мфо перевірити.
Цікаво чому не подали в суд і зкредитом "треба кредит"

Назад
Угорі