Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Эти по судам бегаютДоброго дня, Юніт Капітал викупив борг в онлайн фінанс, хтось домовлявся з їми на тіло кредиту, чи розбивають на платежі?
Добрий день. Ось стаття з нашого Центру допомоги, де слідкувати за судовою справою - Де слідкувати за судовою справою Звертайтеся, якщо виникне потреба у судовому захисті.Доброго дня, Юніт Капітал викупив борг в онлайн фінанс, хтось домовлявся з їми на тіло кредиту, чи розбивають на платежі?
Договір в них від Авентус УкраїнаДобрий день. Ось стаття з нашого Центру допомоги, де слідкувати за судовою справою - Де слідкувати за судовою справою Звертайтеся, якщо виникне потреба у судовому захисті.
Як закінчилась ваша справа з ними ?Договір в них від Авентус Україна
фін хВітаю форумчани. Юніт кепітал в кого міг викупити борг, з незакритих гроші 24/7, юнексбанк, швидко гроші, фін x, бізнес позика
Вирішили з ними ? Чи суд ?В мене в них фінх
Ні подали в суд. Із 7 судів, що в мене були, ці олені саме більше захотіли. Суд я програв, суд видав виконавчий документ. Вони мені писали, щоб оплатив все двома платежами — були послані. У них ще максі кредит за 7000 хотять 38.Вирішили з ними ? Чи суд ?
Хто у вас їм продав , яке тіло і скільки суд присудив ?Ні подали в суд. Із 7 судів, що в мене були, ці олені саме більше захотіли. Суд я програв, суд видав виконавчий документ. Вони мені писали, щоб оплатив все двома платежами — були послані. У них ще максі кредит за 7000 хотять 38.
Але вони ці кошти не отримають, я їм так і написав, а якщо й отримають то це буде тоді, коли ті гроші втратять теперішню цінність.
Головне мені якось обійти блокування карток. Треба щось придумати
блокировку не обойти если они подадутНі подали в суд. Із 7 судів, що в мене були, ці олені саме більше захотіли. Суд я програв, суд видав виконавчий документ. Вони мені писали, щоб оплатив все двома платежами — були послані. У них ще максі кредит за 7000 хотять 38.
Але вони ці кошти не отримають, я їм так і написав, а якщо й отримають то це буде тоді, коли ті гроші втратять теперішню цінність.
Головне мені якось обійти блокування карток. Треба щось придумати
Я мав увазі трошки інше. Тіпа як револют карта, або ще якісь там є міжнародні. Тільки не знаю чи можна там на укр. IBAN, ну щось тіла цього.блокировку не обойти если они подадут
ФінХ тіло 10, хочуть 35Хто у вас їм продав , яке тіло і скільки суд присудив ?