Исполнительная надпись привет!

• Автор теми Автор теми Last_queen1678
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 10K
На скрине номер ИП по которому ничего не стоит вас идентифицировать.
Если это вас не смущает на столь спецефическом форуме, где так же "пасутся" колекторы и прочие олени - ваше право.

Использование заглавных букв в сообщениях (капслок)
У мене сьогодні сюрприз від Малкова Горай, але якось не звичайний напис, немає постанови про арешт рахунків, лише постанови про стягнення. Це так буває? Чи ще буде про арешт

Использование заглавных букв в сообщениях (капслок)
У мене сьогодні сюрприз від Малкова Горай, але якось не звичайний напис, немає постанови про арешт рахунків, лише постанови про стягнення. Це так буває? Чи ще буде про арешт
ЯКЕ МФО ЗРОБИЛО НАПИС

Постанова про арешт рахунків є в дії? У мене в двох попередніх були, а тут не має. Дивно
Ще нічого нема в дії, сьогодні в реєстрі з'явилося
Постанова про арешт рахунків є в дії? У мене в двох попередніх були, а тут не має. Дивно
Ви попередні вже знесли?

ЯКЕ МФО ЗРОБИЛО НАПИС
Профіль капітал а по якому мфо не відомо
Ще нічого нема в дії, сьогодні в реєстрі з'явилося

Ви попередні вже знесли?
Перший суд з Дорошкевич виграла, але рішення ще не набрало сили. По другому напису виконавець зняв арешт по заяві

На скрине номер ИП по которому ничего не стоит вас идентифицировать.
Если это вас не смущает на столь спецефическом форуме, где так же "пасутся" колекторы и прочие олени - ваше право.
Как удалить??

У меня тоже, только про стягнення, в дии нет ничего, написано все добре

Виконавче провадження не завжди означає блок/арешт рахунків.
Багато кому без арешту приходить лист на роботу про стягнення.
Є взагалі відкриті провадження без будь-яких подальших дій.
Тобто "відкрито" і тиша...

У меня тоже, только про стягнення, в дии нет ничего, написано все добре
Інформація в дії з'явилися сьогодні, а напис цей відкрили 1.5 місяці тому. Може про арешт буде пізніше постанова?
Сподіваюсь так і буде, а то не встигла виграти один суд, а тут знову карусель

Інформація в дії з'явилися сьогодні, а напис цей відкрили 1.5 місяці тому. Може про арешт буде пізніше постанова?
Якщо читати форум,то в усіх по різному...у кого як...Я вчора моніторила реєстри,знайшла чоловіка,сьогодні позвонили до виконавця,а він каже що нотаріус Гуревічов ще 20 січня 20 року зробив внн,а провадження відкрито 2 березня 21....якось так....документи сказали вислали поштою.Чекаємо документи

У мене теж в дії "відкрито" ще 20.04.20 року і пока тьху- тьху тиша. Штампонула довіра і гарантія

ВНН часом не Колейчик В.В зробив ?
Ага. Он . И то ещё в апреле 20год. Ничего не сносила. Увидела вчера.
Довіра мені якраз таки арештувала
Да у меня только пенсия по инвалидности в ощаде, может поэтому

Никак!
Вы не видели предупреждение в самом верху, что мы не удаляем посты по желанию пользователя?
Сейчас скрин удален.
Это последний раз. Без обид.
Прости, дорогой Админ!
В следующий раз буду более внимательна, обещаю))

Назад
Угорі