Исполнительная надпись от Горай

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 116
  • Перегляди Перегляди 5K
Сьогодні ,саме головне шо вранці дивилась не було а після обіду провірила є

Може і здвонили в нас роб не працює
Мені просто дзвонять на особистий мобільний директору, секретарю та заступникам.

Хоронили- хоронили этого Горая всем форумом, три баяна порвали, а он, падлюка, откопался...(((

Ну что вы. Не нужно так переживать. Здесь столько хороших юристов. Поднимайте голову и вытирайте слёзы . Я , конечно, не знаю, как я себя вести буду, когда мне ин придёт. Но, точно знаю, что спать Тарасу не дам. ?
Дякую велике
Хоронили- хоронили этого Горая всем форумом, три баяна порвали, а он, падлюка, откопался...(((
Отож бо й воно ...
Підкажіть шо мені далі робити рахунки мої вже заблоковані

Останнє редагування:
Он не откопался, просто он раньше наделал этих надписей, а их сейчас только в дело пустили, когда нашли исполнителей. Горай ведь сделал за 2020 год 115000 надписей. И только 1000 людей подали в суд на снос ИНН . Так что вдумайтесь в масштабы
Он не откопался, просто он раньше наделал этих надписей, а их сейчас только в дело пустили, когда нашли исполнителей. Горай ведь сделал за 2020 год 115000 надписей. И только 1000 людей подали в суд на снос ИНН . Так что вдумайтесь в масштабы

Назва судуЄдиний унікальний номер справиНомер провадженняДата надходженняСклад судуСторони споруПредмет позовуСтадія розгляду
ДатаНазва
Сьомий апеляційний адміністративний суд240/3523/21
Адміністративна апеляційна скарга
02.04.2021головуючий суддя: Шидловський В.Б.; суддя-доповідач: Шидловський В.Б., суддя-учасник колегії: Матохнюк Д.Б., суддя-учасник колегії: Боровицький О. А.Відповідач (Боржник): Вища кваліфікаційна комісія нотаріату Міністерства юстиції України, Заявник апеляційної інстанції: Міністерство юстиції України, Відповідач (Боржник): Центрально-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький), Відповідач (Боржник): Міністерство юстиції України, Позивач (Заявник): Горай Олег Станіславовичзабезпечення позову15.04.2021Призначено до судового розгляду 29.04.2021 13:20

Barabashka, у меня 2 иин от него. Доки уже в суде по сносу. Не тратьте время на сопли, это всё решается на раз-два. Обычная рядовая ситуация.

Barabashka, у меня 2 иин от него. Доки уже в суде по сносу. Не тратьте время на сопли, это всё решается на раз-два. Обычная рядовая ситуация.
Якшо я не зможу отримати зарплату то я не зможу і цей напис знести

Так сьогодні відкрили сьогодні вже заблокували
Ого. Быстрые ребята. Не тратьте время на пустые рассказы и нытье здесь, слезами делу не поможешь. Внизу главной страницы список юристов, выбирайте любого. Я сотрудничаю с Tarass
Ждём отчёта о ходе событий.) Проявите спортивный интерес к этой процедуре))

Ого. Быстрые ребята. Не тратьте время на пустые рассказы и нытье здесь, слезами делу не поможешь. Внизу главной страницы список юристов, выбирайте любого. Я сотрудничаю с Tarass
Ждём отчёта о ходе событий.) Проявите спортивный интерес к этой процедуре))
Дякую,та я вже переписуюсь з Tarass

Якшо я не зможу отримати зарплату то я не зможу і цей напис знести
Вам нема кому допомогти? Чоловіка немає? Мені заблокували зарплатну карту на другий день, через декілька місяців дві зарплати зняли + 20% . Це все при тому, що була ухвала, яку вислала виконавцю, він на неї не реагує. Якби не гроші, які заробляє чоловік, то не знаю, якби ми виживали та боролися в суді.

Вам нема кому допомогти? Чоловіка немає? Мені заблокували зарплатну карту на другий день, через декілька місяців дві зарплати зняли + 20% . Це все при тому, що була ухвала, яку вислала виконавцю, він на неї не реагує. Якби не гроші, які заробляє чоловік, то не знаю, якби ми виживали та боролися в суді.
Та чоловік ніби і заробляє,але його зарплати то теж хватає майже тільки за газ заплатити ,а хто у вас виконавець

Та чоловік ніби і заробляє,але його зарплати то теж хватає майже тільки за газ заплатити ,а хто у вас виконавець
Сидорчук. Про такого на форумі ніби тільки одна людина писала. Домовляйтеся з юристами на форумі, щоб частинами заплатити. Суди всеодно довго тягнуться. Усе буде добре. Я теж думала, як заплатити, якось і гроші знаходилися поступово. Тепер чекаю ще на один надпис. Я Вас розумію : важко жити на одну зарплату. У мене теж не все солодко, син випускник, треба гроші на навчання далі; я вагітна, народжувати у вересні. Ніби на карту відпускні, оздоровчі, до родові та ін. прийдуть.Але чи я їх побачу? Це питання. Не переживайте, усе поступово вирішиться. Терпіння Вам! Ми переможемо!

Сидорчук. Про такого на форумі ніби тільки одна людина писала. Домовляйтеся з юристами на форумі, щоб частинами заплатити. Суди всеодно довго тягнуться. Усе буде добре. Я теж думала, як заплатити, якось і гроші знаходилися поступово. Тепер чекаю ще на один надпис. Я Вас розумію : важко жити на одну зарплату. У мене теж не все солодко, син випускник, треба гроші на навчання далі; я вагітна, народжувати у вересні. Ніби на карту відпускні, оздоровчі, до родові та ін. прийдуть.Але чи я їх побачу? Це питання. Не переживайте, усе поступово вирішиться. Терпіння Вам! Ми переможемо!
Дякую,ніби все розумію але мозок не дуже все хоче сприймати,буду мабуть в понеділок звязуватись з виконавцем шоб розблокував зарплатну картку але чи схоче ше от питаня,а ви з юристом з форума працюєте?

Усім доброго дня ,от видно і я дочекалась напису .Той самий славнозвісний Горай ,виконавець Варивода Д.В хто шо про нього чув,плачу ,мені хочеться десь пропасти,я стільки перечитала про ці всі написи,а зараз я не знаю шо робити
У меня тоже Горай,ищите деньги гґнв юриста,и сносите,на форуму есть список,найдите своего или свою,а какую сумму хотят?

У меня тоже Горай,ищите деньги гґнв юриста,и сносите,на форуму есть список,найдите своего или свою,а какую сумму хотят?
Та вже ніби нашла),на стадіїї переписки
Та вже ніби нашла),на стадіїї переписки
10316.39
А ви теж з кимось юристів тут з
скасовуєте?

Назад
Угорі