Junna
Перевірений
- Дописи
- 19422
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46878
- Бали
- 7790
Junna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Оффтоп
ещЁ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені просто дзвонять на особистий мобільний директору, секретарю та заступникам.Сьогодні ,саме головне шо вранці дивилась не було а після обіду провірила є
Може і здвонили в нас роб не працює
ОффтопещЁ

Дякую великеНу что вы. Не нужно так переживать. Здесь столько хороших юристов. Поднимайте голову и вытирайте слёзы . Я , конечно, не знаю, как я себя вести буду, когда мне ин придёт. Но, точно знаю, что спать Тарасу не дам. ?
Отож бо й воно ...Хоронили- хоронили этого Горая всем форумом, три баяна порвали, а он, падлюка, откопался...(((
Он не откопался, просто он раньше наделал этих надписей, а их сейчас только в дело пустили, когда нашли исполнителей. Горай ведь сделал за 2020 год 115000 надписей. И только 1000 людей подали в суд на снос ИНН . Так что вдумайтесь в масштабыХоронили- хоронили этого Горая всем форумом, три баяна порвали, а он, падлюка, откопался...(((
Он не откопался, просто он раньше наделал этих надписей, а их сейчас только в дело пустили, когда нашли исполнителей. Горай ведь сделал за 2020 год 115000 надписей. И только 1000 людей подали в суд на снос ИНН . Так что вдумайтесь в масштабы
| Назва суду | Єдиний унікальний номер справи | Номер провадження | Дата надходження | Склад суду | Сторони спору | Предмет позову | Стадія розгляду | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Дата | Назва | |||||||
| Сьомий апеляційний адміністративний суд | 240/3523/21 Адміністративна апеляційна скарга | 02.04.2021 | головуючий суддя: Шидловський В.Б.; суддя-доповідач: Шидловський В.Б., суддя-учасник колегії: Матохнюк Д.Б., суддя-учасник колегії: Боровицький О. А. | Відповідач (Боржник): Вища кваліфікаційна комісія нотаріату Міністерства юстиції України, Заявник апеляційної інстанції: Міністерство юстиції України, Відповідач (Боржник): Центрально-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький), Відповідач (Боржник): Міністерство юстиції України, Позивач (Заявник): Горай Олег Станіславович | забезпечення позову | 15.04.2021 | Призначено до судового розгляду 29.04.2021 13:20 |
Якшо я не зможу отримати зарплату то я не зможу і цей напис знестиBarabashka, у меня 2 иин от него. Доки уже в суде по сносу. Не тратьте время на сопли, это всё решается на раз-два. Обычная рядовая ситуация.
А что, арестовали счет?Якшо я не зможу отримати зарплату то я не зможу і цей напис знести
Так сьогодні відкрили сьогодні вже заблокувалиА что, арестовали счет?
Ого. Быстрые ребята. Не тратьте время на пустые рассказы и нытье здесь, слезами делу не поможешь. Внизу главной страницы список юристов, выбирайте любого. Я сотрудничаю с TarassТак сьогодні відкрили сьогодні вже заблокували
Вам нема кому допомогти? Чоловіка немає? Мені заблокували зарплатну карту на другий день, через декілька місяців дві зарплати зняли + 20% . Це все при тому, що була ухвала, яку вислала виконавцю, він на неї не реагує. Якби не гроші, які заробляє чоловік, то не знаю, якби ми виживали та боролися в суді.Якшо я не зможу отримати зарплату то я не зможу і цей напис знести
Та чоловік ніби і заробляє,але його зарплати то теж хватає майже тільки за газ заплатити ,а хто у вас виконавецьВам нема кому допомогти? Чоловіка немає? Мені заблокували зарплатну карту на другий день, через декілька місяців дві зарплати зняли + 20% . Це все при тому, що була ухвала, яку вислала виконавцю, він на неї не реагує. Якби не гроші, які заробляє чоловік, то не знаю, якби ми виживали та боролися в суді.
А комусь продали?Те саме. Вранці дивилися - пусто, після обіду є. Відкрив Кредит плюс, 8 місяців прострочки.
Сидорчук. Про такого на форумі ніби тільки одна людина писала. Домовляйтеся з юристами на форумі, щоб частинами заплатити. Суди всеодно довго тягнуться. Усе буде добре. Я теж думала, як заплатити, якось і гроші знаходилися поступово. Тепер чекаю ще на один надпис. Я Вас розумію : важко жити на одну зарплату. У мене теж не все солодко, син випускник, треба гроші на навчання далі; я вагітна, народжувати у вересні. Ніби на карту відпускні, оздоровчі, до родові та ін. прийдуть.Але чи я їх побачу? Це питання. Не переживайте, усе поступово вирішиться. Терпіння Вам! Ми переможемо!Та чоловік ніби і заробляє,але його зарплати то теж хватає майже тільки за газ заплатити ,а хто у вас виконавець
Дякую,ніби все розумію але мозок не дуже все хоче сприймати,буду мабуть в понеділок звязуватись з виконавцем шоб розблокував зарплатну картку але чи схоче ше от питаня,а ви з юристом з форума працюєте?Сидорчук. Про такого на форумі ніби тільки одна людина писала. Домовляйтеся з юристами на форумі, щоб частинами заплатити. Суди всеодно довго тягнуться. Усе буде добре. Я теж думала, як заплатити, якось і гроші знаходилися поступово. Тепер чекаю ще на один надпис. Я Вас розумію : важко жити на одну зарплату. У мене теж не все солодко, син випускник, треба гроші на навчання далі; я вагітна, народжувати у вересні. Ніби на карту відпускні, оздоровчі, до родові та ін. прийдуть.Але чи я їх побачу? Це питання. Не переживайте, усе поступово вирішиться. Терпіння Вам! Ми переможемо!
У меня тоже Горай,ищите деньги гґнв юриста,и сносите,на форуму есть список,найдите своего или свою,а какую сумму хотят?Усім доброго дня ,от видно і я дочекалась напису .Той самий славнозвісний Горай ,виконавець Варивода Д.В хто шо про нього чув,плачу ,мені хочеться десь пропасти,я стільки перечитала про ці всі написи,а зараз я не знаю шо робити
Та вже ніби нашла),на стадіїї перепискиУ меня тоже Горай,ищите деньги гґнв юриста,и сносите,на форуму есть список,найдите своего или свою,а какую сумму хотят?
10316.39Та вже ніби нашла),на стадіїї переписки
А ви теж з кимось юристів тут зУ меня тоже Горай,ищите деньги гґнв юриста,и сносите,на форуму есть список,найдите своего или свою,а какую сумму хотят?