Исполнительная надпись онлайн финанс

Від Онлайн фінанс теж мала напис. ( це найкоротший термін оскарження, від дати подачі в суд до ,,вступило в силу" минуло 3 місяці)
Виконавець був державний. Відразу пішла на зустріч, дала мені фору два тижні на підготовку документів у суд. Нічого не блокувала, постанови були тільки про відкриття вп та про витрати на вп. Сама виконавець була обурена, що більшість людей миряться з ВП і сплачуть ,,мфо-шахраям" гроші.
Можливо мені пощастило з виконавцем. Але вірю ,що "хто стукає - тому відчиняють"
Мама сина, удачі вам в боротьбі!❤
Может я и не прав вы вместо того чтобы всё закрыть взяли год назад квартиру и ещё оформили её на себя ! Как то не предусмотрительно . Даже не знаю что и сказать , надо было долги гасить если были деньги, а жить на съемной квартире !
Parad-1.webp

Від Онлайн фінанс теж мала напис. ( це найкоротший термін оскарження, від дати подачі в суд до ,,вступило в силу" минуло 3 місяці)
Виконавець був державний. Відразу пішла на зустріч, дала мені фору два тижні на підготовку документів у суд. Нічого не блокувала, постанови були тільки про відкриття вп та про витрати на вп. Сама виконавець була обурена, що більшість людей миряться з ВП і сплачуть ,,мфо-шахраям" гроші.
Можливо мені пощастило з виконавцем. Але вірю ,що "хто стукає - тому відчиняють"

Parad-1.jpg
Вам повезло. Обычно исполнители в последнее время не идут людям на встречу, а в первый же день всё арестовывают, что можно. Это я имею ввиду как раз, если ИНН от онлайн финанс.

Вам повезло. Обычно исполнители в последнее время не идут людям на встречу, а в первый же день всё арестовывают, что можно. Это я имею ввиду как раз, если ИНН от онлайн финанс.
Теж було ідентично,сам подзвонив і запитав чи буду зносити,чи йому напрягатись)))?

Всім дякую!
Давно мене не було на форумі,прямо ностальгія....
Провадження відкрите з вересня місяця,в суд піду 100%.Цікаво хто з шараг і яка ж сума боргу.
Буду тримати вас у курсі)

Мене лиш цікавить одне питання,чи можуть накласти арешт на квартиру,яка була придбана рік тому і оформлена на мене.
Якщо є відкрите ВП, Ви вже в реєстрі боржників.
Тобто відчужити нерухомість не зможете. Вважайте, що це і є арешт.

Parad-1.jpg
У меня тоже 2 исполнителя пошли навстречу, счета не будут трогать и на роботу ничего не отправят, один дал месяц на обеспечение, а второй неделю?

Зателефонувала в банк,пояснила ситуацію,сказали,що рахунок з цільовим надходженням не заблокують,не мають права!
Записалася на прийом до адвоката!
Якщо це с*ськи або маніки, то в мене є рішення ще тоді Нацкому,про те що договора являються недійсними.По манікам переплата у 9500,а с*ськи зробили колаж і пролонгаціями теж їх вдосталь нагодувала. Не знаю чи це допоможе,та буду пробувати!Після всього терору,що був,ВН це вже квіточки.

Зателефонувала в банк,пояснила ситуацію,сказали,що рахунок з цільовим надходженням не заблокують,не мають права!
Записалася на прийом до адвоката!
Якщо це с*ськи або маніки, то в мене є рішення ще тоді Нацкому,про те що договора являються недійсними.По манікам переплата у 9500,а с*ськи зробили колаж і пролонгаціями теж їх вдосталь нагодувала. Не знаю чи це допоможе,та буду пробувати!Після всього терору,що був,ВН це вже квіточки.
Ваша переплата и ответ Нацкома, никоим образом не влияет на снос ИН. Это если они в суд подадут, то это может помочь сбить их хотелки.

Усім привіт)
Ось і мені прилетів ВН...
Мене лиш цікавить одне питання,чи можуть накласти арешт на квартиру,яка була придбана рік тому і оформлена на мене.
І як бути з рахунком,на який надходять соц виплати на дитину,а саме по втраті годувальника.
В суд піду однозначно!
Просто ця новина шокувала!Випадково знайшла себе в реєстрі,повідомлень не отримувала.
Всім дякую за розуміння.
Доброго дня,беріть адвоката і зносьте вн ,подавайте на забезпечення,щоб не блокували карти і все)У мене теж є декілька мікрозаймів яким за 3р,і от недавно вн прилетіло(манівео)Якщо арешт накладено на майно то ви його не продасте і не перепишете ні на кого.Ніхто його не забере

Виявляється відкрито два ВП!
Тільки-що спілкувалася з представником ПВ.Звичайно про переуступку та відкриття ВП мене попередили!!!)))по телефону.Сказали звертатися письмово,тоді розкажуть що де і коли.

Виявляється відкрито два ВП!
Тільки-що спілкувалася з представником ПВ.Звичайно про переуступку та відкриття ВП мене попередили!!!)))по телефону.Сказали звертатися письмово,тоді розкажуть що де і коли.
Може в Дії загрузилось ВП? Не дивились? Бо ці звертання письмово...вони ж мають місяць аж на відповідь, а за цей час можуть 20% від зп забрати.

Може в Дії загрузилось ВП? Не дивились? Бо ці звертання письмово...вони ж мають місяць аж на відповідь, а за цей час можуть 20% від зп забрати.
В мене немає з чого вирахувати з/п,працюю неофіційно.

Усім привіт)
Ось і мені прилетів ВН...
І як бути з рахунком,на який надходять соц виплати на дитину,а саме по втраті годувальника.
В суд піду однозначно!
Просто ця новина шокувала!Випадково знайшла себе в реєстрі,повідомлень не отримувала.
Всім дякую за розуміння.
У меня в Ощаде такой же счет открыт,правда выплаты я перевила на Укрпочту,а счет закрыть не успела. Заблокировали в минус сыммы ВП. На почту приходят без высчет,полная сумма.

Зніс ВН від Головкіної. Від АІА финанс. Сьогодні прийшла ухвала суду.

Назад
Угорі