Takernata
✩ Premium ✩
- Дописи
- 3351
- Реакції
- 10231
- Бали
- 6000
Takernata не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Від Онлайн фінанс теж мала напис. ( це найкоротший термін оскарження, від дати подачі в суд до ,,вступило в силу" минуло 3 місяці)
Виконавець був державний. Відразу пішла на зустріч, дала мені фору два тижні на підготовку документів у суд. Нічого не блокувала, постанови були тільки про відкриття вп та про витрати на вп. Сама виконавець була обурена, що більшість людей миряться з ВП і сплачуть ,,мфо-шахраям" гроші.
Можливо мені пощастило з виконавцем. Але вірю ,що "хто стукає - тому відчиняють"
Мама сина, удачі вам в боротьбі!❤

Виконавець був державний. Відразу пішла на зустріч, дала мені фору два тижні на підготовку документів у суд. Нічого не блокувала, постанови були тільки про відкриття вп та про витрати на вп. Сама виконавець була обурена, що більшість людей миряться з ВП і сплачуть ,,мфо-шахраям" гроші.
Можливо мені пощастило з виконавцем. Але вірю ,що "хто стукає - тому відчиняють"
Мама сина, удачі вам в боротьбі!❤
Может я и не прав вы вместо того чтобы всё закрыть взяли год назад квартиру и ещё оформили её на себя ! Как то не предусмотрительно . Даже не знаю что и сказать , надо было долги гасить если были деньги, а жить на съемной квартире !