Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мне на електронку прислалПопробуйте на электронку написать исполнителю,чтоб прислал документы..Некоторые присылают
А мне вот обидно, я Маникам уже за год пролонгаций отдала 20, теперь они перепродали, хотят еще 14, еще и юристу за снос. У меня навара не получитсяА если ещё деньги за юридическую помощь вернуть, так вообще 17 навара.)))

Мені через місяць зробили, після того як продали.А через какое время после продажи онлайн финанс надписи делает? У меня пришло от Талион письмо на электронку что 7.07 передают онлайн финансу. Уже ждать надпись?
Салют столичной области. С почином Вас.у нас уже 14 и все как в первый раз. А микитин Вам документы прислала???у меня тоже нет ничего но на мне висит куча ипВсім привіт! Сьогодні і в мене добрий ранок від Онлайн фінанс) Нотаріус Головкіна Яна Вікторівна відкрила ВН 26.03.2021 і тільки 24.07.2021 виконавець Микитин Оксана Степанівна відкрила ВП. Дія щось погано працює, не прийшло повідомлення! Дізналася тільки від привата що мої рахунки заблоковано!))) Ну нехай,в мене там ніколи не має грошей.Я не працюю, де вони хочуть з мене гроші взяти,навіть не знаю. Але в суд підемо на знос. Між іншим це кредит був від СС лоун, вони продали мене Фінфорсу, а ті в свою чергу вже цим. За весь час моїх просрочек це перше ВП)))
Ні, поки не було від неї ніяких документів. Думаю написати чи подзвонити щоб вислала їх. Пам"ятаю Дорошкевич надіслала їх тільки після дзвінка.Думаю тут так само буде)Салют столичной области. С почином Вас.у нас уже 14 и все как в первый раз. А микитин Вам документы прислала???у меня тоже нет ничего но на мне висит куча ип
Тогда точно сносить. У меня ВВС пока тихие.... Зако Онлайн бахнул ИП, теперь жду зп и буду сноситьКредит про да были, тело я не помню, 1000 или полторы, хотят 9
та онлайн собаки ще ті....суми у них намальовані жесть....Тогда точно сносить. У меня ВВС пока тихие.... Зако Онлайн бахнул ИП, теперь жду зп и буду сносить
22.07 открыто ИП сегодня 27 получила от нее документы об открытии ИП плюс арешт банковских счетов плюс расходы исполнителя. Итого почти 12 тыщ. Схема такая . Брала в сслоун 3000 платила платила платила. Перестала платить продали финфорсу а те продали онлайн финансу. А уже онлайн финанс вместе с уже не нотариусом Головкиной сделали надписьНі, поки не було від неї ніяких документів. Думаю написати чи подзвонити щоб вислала їх. Пам"ятаю Дорошкевич надіслала їх тільки після дзвінка.Думаю тут так само буде)
добрий день. питання, а які гроші ви хочете повернути, ті шо на правову допомогу, чи пролонгації? просвітіть мене, будь-ласкаНе знаю, кому що Онлайн Фінанс пропонував, а надписи вони ліплять. Це контора яка займається саме цим. Мені через місяць прилетів. Надпис знесено. Чекаю, коли постанова буде діяти, щоб повернути усі затрати та списані гроші.
Тарас, можно питання, після визнання ВНН таким, що не підлягає виконанню, як діяти далі? ось знесла я напис? вони через деякий час можуть знов клепануть чи як?Подавать иск о признании инн такой, что не подлежит исполнению))
я, не встречал новых инн.Тарас, можно питання, після визнання ВНН таким, що не підлягає виконанню, як діяти далі? ось знесла я напис? вони через деякий час можуть знов клепануть чи як?
спасибо за ответ. Ну а как быть после снесения ИНН?я, не встречал новых инн.
в суд подавали на взыскание, такое былоспасибо за
просто ждать, когда пойдут в суд?я, не встречал новых инн.
в суд подавали на взыскание, такое было
быть с чем?)))спасибо за ответ. Ну а как быть после снесения ИНН?
просто ждать, когда пойдут в суд?
Тарас ))))) я снесла ИНН от Онлайн финанс. что дальше? долг то перед маниками остался....быть с чем?)))
я понимаю, что вы снесли инн)))Тарас ))))) я снесла ИНН от Онлайн финанс. что дальше? долг то перед маниками остался....
Сиди на попе ровно))я снесла ИНН от Онлайн финанс. что дальше? долг то перед маниками остался....