Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я могу подсказатьДобрый вечер. Может кто посоветует адвоката что б исполнительную надпись снести от МФО
По закону нет, а так не известно (А на дитячі гроші вони можуть зробити арест
+- на год просрочкиШановні форумчани, питання, може, і не в тему, та все ж: кому на яких сроках просрочки робили ВП? стосовно шараг, то тут більш-менш чітко - алекси, кредитон зелений, монетка, сслоун(фінфорс), а от щодо термінів - питаннячко....
та за Вас я в курсі))) хотілося б написати "вітаю з річницею", але якось привід не той...перемагайте в суді, тоді й вип'ємо на радощах)+- на год просрочки
поздравили с нашим юбилеем)
спасибо?та за Вас я в курсі))) хотілося б написати "вітаю з річницею", але якось привід не той...перемагайте в суді, тоді й вип'ємо на радощах)
вот в апреле год будет надпись зарегали в декабре так что тут по разномуШановні форумчани, питання, може, і не в тему, та все ж: кому на яких сроках просрочки робили ВП? стосовно шараг, то тут більш-менш чітко - алекси, кредитон зелений, монетка, сслоун(фінфорс), а от щодо термінів - питаннячко....
ну я так розумію все-одно мінімальний термін - пів року або більше?вот в апреле год будет надпись зарегали в декабре так что тут по разному
Ну вроде да, но что дальше будет не известнону я так розумію все-одно мінімальний термін - пів року або більше?
Добрый вечер. Адвокат нужен в Киеве. Интересует цена услуг и сможет ли вести мои дела по мере возникновения вопросов с МФО и частными натариусами которые делают исполнительные надписи для отмены их действий через судя могу подсказать
Фінфорс 1 рікШановні форумчани, питання, може, і не в тему, та все ж: кому на яких сроках просрочки робили ВП? стосовно шараг, то тут більш-менш чітко - алекси, кредитон зелений, монетка, сслоун(фінфорс), а от щодо термінів - питаннячко....
Да, прорисовывается срок по надписям, как и по искам в суд на заемщиков, от полу года и выше - а там как карта ляжет.ну я так розумію все-одно мінімальний термін - пів року або більше?
в личку мне напишитеДобрый вечер. Адвокат нужен в Киеве. Интересует цена услуг и сможет ли вести мои дела по мере возникновения вопросов с МФО и частными натариусами которые делают исполнительные надписи для отмены их действий через суд
Более двух летвот в апреле год будет надпись зарегали в декабре так что тут по разному
2 годаФінфорс 1 рік
Так ,зможетеПідкажіть, зможу я повернути кошти які вирахували із зарплати за виконавчим написом нотаріуса, позов до суду подано
Мені потрібно буде подати ще один позов?Так ,зможете
Ні, призупинити виконавче провадження.Мені потрібно буде подати ще один позов?