Исполнитель Близнюков. На ощад прилетела блокировка

• Автор теми Автор теми Natusya$$$
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K

Natusya$$$

Форумчанин
Дописи
446
Реакції
66
Бали
5125
Natusya$$$ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Помогите! На ощад прилетела блокировка, я на эту карту получаю впо, как разблокировать? Исполнитель Близнюков! Как найти его контакты? Помогите!

Помогите! На ощад прилетела блокировка, я на эту карту получаю впо, как разблокировать?
Можно продовбати що то рахунок для впо... якщо туда ніяких інших надходжень немає
Або ж заяву на розблокування рахунку і визначення його видатковим. Доступно буде 14200 щомісяця.
Исполнитель Близнюков! Как найти его контакты? Помогите!
Якщо ви про Харківський округ, то

1713891504332.webp

Да, Харьковский
Можно продовбати що то рахунок для впо... якщо туда ніяких інших надходжень немає
Або ж заяву на розблокування рахунку і визначення його видатковим. Доступно буде 14200 щомісяця.

Якщо ви про Харківський округ, то

1713891504332.png
Карта зарплатная, но на неё приходят впо и все больше ничего! Я хочу отправить заявление на разблокировку, вот только разблркируют или нет это уже вопрос(

Останнє редагування:
Да, Харьковский

Карта зарплатная, но на неё приходят впо и все больше ничего! Я хочу отправить заявление на разблокировку, вот только разблркируют или нет это уже вопрос(
То ви заяву на розблокування хочете відправити чи на повне зняття арешту?

А подскажите ещё пожалуйста, мне нужно связываться с исполнителем, кроме того что я письмо отправлю?
Я ні з ким не зв'язувався жодного разу.
Просто лист з прикріпленим архівом де заява і КЕП.
І своїми словами "прошу визначити рахунок такий-то в такому-то банку видатковим".
В мене швиденько опрацьовували всі.
Але раніше читав на форумі, що деякі виконавці вимагали паперового листа... хоча вимагати саме цього вони взагалі не мають повноваження.

І своїми словами "прошу визначити рахунок такий-то в такому-то банку видатковим".
Але раніше читав на форумі, що деякі виконавці вимагали паперового листа... хоча вимагати саме цього вони взагалі не мають повноваження.
Так я буду от руки писать, образец мне скинули, у меня нет цифровой подписи(

Ваша справа. Зробити підпис - справа 2 хвилин в тому ж приваті чи Дія.
В дии у меня паспорт обычный, не получается, а в привате у меня висит что данные обновить нужно и пользоваться услугами я не могу(
А не подскажете ещё, хочу впо перевести на другой банк, только чтоб малоизвестный, не посоветуете? У меня есть онлайн карта а-банка, но не знаю

В дии у меня паспорт обычный, не получается, а в привате у меня висит что данные обновить нужно и пользоваться услугами я не могу(
Зрозуміло. Ну тоді відправляйте звичайним листом.
Хоча, здається, десь бачив на форумі, що виконавцю вистачало просто фото написаної від руки заяви з підписом...
Можете в свого спитати... все ж електронна пошта швидше ніж укрпошта.
А не подскажете ещё, хочу впо перевести на другой банк, только чтоб малоизвестный, не посоветуете? У меня есть онлайн карта а-банка, но не знаю
Тут не компетентний щось радити... але як на мене варто розділити зарплатний рахунок і соц виплати.

Вам малоизвестный банк для каких целей?

Зрозуміло. Ну тоді відправляйте звичайним листом.
Хоча, здається, десь бачив на форумі, що виконавцю вистачало просто фото написаної від руки заяви з підписом...
Можете в свого спитати... все ж електронна пошта швидше ніж укрпошта.

Тут не компетентний щось радити... але як на мене варто розділити зарплатний рахунок і соц виплати.
Щоб розблокувати один як видатковий, а інший як соц?

Щоб розблокувати один як видатковий, а інший як соц?
Нет, у меня одна карта зарплатная, но на неё приходят впо, я не работаю сейчас и это единственный доход! Но хочу перевести впо на другой банк, только какой выбрать не знаю! А на эту карту отправить что разблркировали

Отправила на Эл.адрес! А должен исполнитель как-то отреагировать на моё письмо? А то теперь думаю, прочитал он, получил он, х*р его знает

Назад
Угорі