Исполнитель арестовал счет, на который Вы получаете зарплату? Верховный суд считает это законным

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 247
  • Перегляди Перегляди 28K
В постанові про арешт вказані банки в яких заблоковані рахунки. Про соціальну карту уточніть в приват банку, чи має вона спец значення
У меня спец карта от пивденного

Отже, тепер варто більш активніше вимагати в бухгалтеріях, відкривати зарплатні рахунки зі спеціальним режимом, або самостійно відкрити такий рахунок в банку
А какое заявление писали исполнителю? У меня сегодня заблокировали без предупреждения не письма ничего, уведомление от привата что все карты заблокированы, одна из них зарплатная

А какое заявление писали исполнителю? У меня сегодня заблокировали без предупреждения не письма ничего, уведомление от привата что все карты заблокированы, одна из них зарплатная

Вкладення

Спасибо большое, попробую и я отправить данное заявление, а вы на почту електронную отправляли или заказным письмом

Спасибо большое, попробую и я отправить данное заявление, а вы на почту електронную отправляли или заказным письмом
Спочатку отримайте довідку з банку про те, що на такий то рахунок поступає зарплата. Заяву з довідкою відправляєте через Укрпошту з повідомленням. Тільки так, інакше не розглядатимуть

Что-то знаете про пивденный?
У мене з цим банком не має рахунків. У вас ця карта вже заблокована? Якщо так то все як я раніше писала. Довідка+заява
Для того щоб дізнатися які банки у вас арештовані встановіть додаток дія, там у розділі виконавчі провадження знаходите постанову про арешт коштів і дивитесь список банків

Вкладення

• IMG_20210304_194721.webp
    IMG_20210304_194721.webp
    54 Кб · Перегляди: 112
Останнє редагування:
любопытно, а карту куда получают деньги на детей, пенсии, ну т.е. социальные выплаты, блокируют?
у подруги маме в Москве заблокировали пенсионную карту, т.к. она не платила налога с недвижимости(ее много), хотя как пенсионерка не должна была, ошиблись
я ей написала, у нас не блокируют, я ошиблась?

Спочатку отримайте довідку з банку про те, що на такий то рахунок поступає зарплата. Заяву з довідкою відправляєте через Укрпошту з повідомленням. Тільки так, інакше не розглядатимуть
Я відправляла на електронну пошту.
Так вони й не попереджають. Мені теж прийшло повідомлення від банку, так і взнала що ВП....
А якщо накладено арешт, то чи можливо просто іншу картку відкрити? Чи вона автоматично зразу теж блокується. ...'

Так вони й не попереджають. Мені теж прийшло повідомлення від банку, так і взнала що ВП....
А якщо накладено арешт, то чи можливо просто іншу картку відкрити? Чи вона автоматично зразу теж блокується. ...'
І вам зняли арешт по заяві електронною поштою?

любопытно, а карту куда получают деньги на детей, пенсии, ну т.е. социальные выплаты, блокируют?
у подруги маме в Москве заблокировали пенсионную карту, т.к. она не платила налога с недвижимости(ее много), хотя как пенсионерка не должна была, ошиблись
я ей написала, у нас не блокируют, я ошиблась?
Нажаль блокують і соціальні і пенсійні, банки не відслідковують самостійно, перекладаючи відповідальність на виконавців
Так. Я правда кожні кілька днів дзвонила, нагадувала. Це мабуть залежить від виконавця
Супер, ще раз впевнююсь, що наполегливість дає результат

Нажаль блокують і соціальні і пенсійні, банки не відслідковують самостійно, перекладаючи відповідальність на виконавців

Супер, ще раз впевнююсь, що наполегливість дає результат
Там як людина, він непоганий. Навіть по розмові з ним це відчутно. І адвокатка, яку я найняла для зносу напису, теж сказала що як людина він непоганий.

В приложении Приват24 сделала справку что на данный счёт начисляется зп

Вкладення

• Screenshot_2021-03-04-21-26-39-270_ua.privatbank.ap24.webp
    Screenshot_2021-03-04-21-26-39-270_ua.privatbank.ap24.webp
    71.3 Кб · Перегляди: 107
Я б перед відправкою заяви, зв'язалися з виконавцем через вайбер або електронну пошту і уточнила би необхідні дії для зняття арешту. Дізнатися його контакти можна в єдиному реєстрі боржників або в додатку дія

Назад
Угорі