Исполнитель арестовал счет, на который Вы получаете зарплату? Верховный суд считает это законным

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 247
  • Перегляди Перегляди 28K
8Marta, не перекладають, в постанові пишеться крім тих на які законом заборонено

Перелік банків, в які направляють постанови виконавці, росте?
20210304_224007.webp

То виходить що скоро ми не зможемо в суді зносити написи нотаріусів чи я не правильно розумію

То виходить що скоро ми не зможемо в суді зносити написи нотаріусів чи я не правильно розумію
Не правильно розумієте. Тема лише про те, що з'явилось рішення ВСУ про законність накладання арешту на рахунки, на які приходить зп. До зносу внн це не має жодного відношення))

8Marta, не перекладають, в постанові пишеться крім тих на які законом заборонено
В Ощадбанку сказали, що навіть якщо вони мені відкриють спеціальну карту для отримання соц виплат, вона все рівно буде арештована. Тому я вважаю що все ж таки перекладають

В Ощадбанку сказали, що навіть якщо вони мені відкриють спеціальну карту для отримання соц виплат, вона все рівно буде арештована. Тому я вважаю що все ж таки перекладають
А в каких банках не блокируют счета? Есть такие?

В мене було 4 ВП і 4 арешти, та арешт на кошти з ЦЗ не накладали, і як виявилось, постанову відправляли в ЦЗ, але там відмовили в стягненні, згідно чинного законадавства. Це не аліменти і не виплата, у зв'язку з нанесенням каліцтва, а отже виплата по безробіттю не підлягає стягненню. Це я прочитала у відповіді ЦЗ до виконавця.

мені ощад не заблокувава поки що картку!Відкрито провадження ще ,12.02.2021

Вкладення

• Screenshot_2021-03-04-13-27-25-023_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2021-03-04-13-27-25-023_com.google.android.gm.webp
    78.5 Кб · Перегляди: 131
Інформацію виділено

Вкладення

• IMG_20210305_093342.webp
    IMG_20210305_093342.webp
    76.5 Кб · Перегляди: 132
Не правильно розумієте. Тема лише про те, що з'явилось рішення ВСУ про законність накладання арешту на рахунки, на які приходить зп. До зносу внн це не має жодного відношення))
Ясно дякую заспокоїли а то аж волосся дибом

Назад
Угорі