Ищу подвох в поведении МФО

• Автор теми Автор теми lzilzilziy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В основному у вк, та одноклассниках, слава Богу вчасно повидаляла
Post automatically merged:

Так як у фейсбуці мене немає

Так як у фейсбуці мене немає
Зрозуміла у вк інакше записана і у фейсбуці все скрито)

Можуть фото з відтіля брати, та родичів знаходити, чи знайомих в моєму випадку просто людей з однаковими прізвищами
А з фото що вони робили? У вас давно прострочка у них і яке тіло?

Зрозуміла у вк інакше записана і у фейсбуці все скрито)

А з фото що вони робили? У вас давно прострочка у них і яке тіло?
Слава богу закрыла тіло було 4000, через 2 міс домовилися за 5220

Слава богу закрыла тіло було 4000, через 2 міс домовилися за 5220
Типу тіло і відсотки.

Довго вас замахували?
Ну як Вам сказати, я то трубку не беру, а от чоловікового чотириюродного брата та всіх людей з подібним прізвищем кожного дня. Навіть друзям у вк моїм писали. Десь місяців 2,5

Ну як Вам сказати, я то трубку не беру, а от чоловікового чотириюродного брата та всіх людей з подібним прізвищем кожного дня. Навіть друзям у вк моїм писали. Десь місяців 2,5
Жесть кароче з ними(

Як вони поводили себе? Скільки тіло і прострочки у вас? Просто від них дивна тишина(
У меня была тишина, а через 6 мес. Прислали письма счастья всем моим родственникам по девичьей фамилии, мне нет.

Як вони поводили себе? Скільки тіло і прострочки у вас? Просто від них дивна тишина(
У мене також до 40 дня була тиша тільки смс, а от зараз 70 день домовилися на стоп відсотків.

А
У меня была тишина, а через 6 мес. Прислали письма счастья всем моим родственникам по девичьей фамилии, мне нет.
а що було в листах Незнаєте?

У мене також до 40 дня була тиша тільки смс, а от зараз 70 день домовилися на стоп відсотків.
Самі подзвонили чи смс прислали? Яке у вас тіло?

Ребята, видимо сглазила)) добрался кредит365 до мамы, сказал, что у меня долг 2700, так я столько по телефону выслушала, словами не передать

В моём случае в основном через 3 мес. Маму находили и то я думаю, только через приват, так, как она была в 2008 у меня контактным по кредите.
Я не була у сина контактною, але мене першою почали тероризувати. Але невдало. Я їх не потішила.

А підкажіть гроші всім і бистрозайм коли починають до родичів дзвонити? Планую до кінця наступного тижня закрити їх. Зараз десь 2 тижні прострочка

Dasya, быстрозайм меня вообще не трогает и родню тоже уже 3месяца,а шг у меня нету,поэтому незнаю.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі