Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені ГрошіВсім почали погрожувати на 50 день просрочки, тоді ж і родичів знайшли. А доти тільки мені дзвонили.А підкажіть гроші всім і бистрозайм коли починають до родичів дзвонити? Планую до кінця наступного тижня закрити їх. Зараз десь 2 тижні прострочка
А після скількох днів просрочки дзвонили? У вас були пролонгації??Ребята, видимо сглазила)) добрался кредит365 до мамы, сказал, что у меня долг 2700, так я столько по телефону выслушала, словами не передать
А після скількох днів просрочки дзвонили? У вас були пролонгації??
А как вайпер на конфедициацию поставить?Моя порада ще видаліться із соц мерез, або ж поблокуйте їх від сторонніх переглядів, та вайбер на конфіденційність поставте.
В настройках есть пункт конфеденциальнрА как вайпер на конфедициацию поставить?
СпасибоВ настройках есть пункт конфеденциальнр
Ну фото прибрати можна? І ім'я залишити без прізвища ?не могу( у меня работа связана с соц сетями
сама знаю, что нужно удалить все соц сетт
у меня уже по 2 мес. за все время по телу предложили закрывать только 2Ой не кажіть я сама в шоці з того всього) ну грошей немає що їх оплатити( хіба чекати місяць два поки перебісяться і предложуть тіло якось так
Мені з невідомих Кредит капітал звонив.Та ну... що правда??? ?
Post automatically merged:
Хмм... вони вже зі скритих номерів дзвонять??? І як їх блокувати???
Извините,не в ту тему написала...Я не знаю ,с чем это связано,но у мужа просрочки более 2 месяцев по всем.Карту перевыаустили,то только приходят сообщения,что реквизиты карты введены не верно,или что-то в этом роде..И никто не может снять.