ИП Дорошкевич Финфорс стягует, есть официальная зарплата в размере долга

• Автор теми Автор теми Dean779
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 135
  • Перегляди Перегляди 5K
Подскажите ИП Дорошкевич Финфорс стягует, есть официальная зарплата в размере долга, через сколько наложат арест на сщета если ип от 26.06, или лучше заплатить и забыть?
Какая у вас просрочка?

Приват вона блокує відразу.
Монобанк швидше блокує, десь на добу. Саме в мене так було. Думаю, то не вона, пи@зда, а суто банк. В мене 13 квітня напис, а 15 моно заблокував рахунок, у приваті зняла кошти 15 числа, а 16ого заблокував рахунок і пб.

З чого такі висновки?
Ну Вы написали:
Значить в неї нові "таракани" в голові.
Я ответил:
Это не у неё, а банке...
Так как она не блокирует счета... а банк...
И мне интересно про тараканов в банке
Я не знаю, человек выше написал, что не блокирует...

Монобанк швидше блокує, десь на добу. Саме в мене так було. Думаю, то не вона, пи@зда, а суто банк. В мене 13 квітня напис, а 15 моно заблокував рахунок, у приваті зняла кошти 15 числа, а 16ого заблокував рахунок і пб.
Банк сообщает, что счет блокирован?

Всё верно... конечно банк сам блокирует...
а що про ощадний чути?заробітна плата там
Тот ещё хуже...

Ну Вы написали:

Я ответил:

Так как она не блокирует счета... а банк...

Я не знаю, человек выше написал, что не блокирует...
Ви написали,що не в неї нові таракани,а в банка.
Так як банк на основі постанови про арешт блокує рахунки,то значить Дорошкевич перестала постанову про арешт рахунків в банк направляти???
Ви можете перестати писати загадками,а якщо щось конкретно знаєте і маєте якісь докази,що це справді так просто написати так,щоб це було зрозуміло.
Бо в мене складається таке враження,що Ви начебто щось і знаєте,але конкретно нічого не можете написати.

Ну значит скоро все так будут делать. И чем больше будет ип, тем меньше смогут обжаловать... Назревает коллапс должников...
Нет, никогда такого не будет... Никогда все не будут так делать...

Так як банк на основі постанови про арешт блокує рахунки,то значить Дорошкевич перестала постанову про арешт рахунків в банк направляти???
Ви можете перестати писати загадками,а якщо щось конкретно знаєте і маєте якісь докази,що це справді так просто написати так,щоб це було зрозуміло.
Бо в мене складається таке враження,що Ви начебто щось і знаєте,але конкретно нічого не можете написати.
Ни один юрист не сможет...бесплатно :)

Нет, она направляет как направляла, просто банки некоторые стали думать, что делают... Блокировки как и раньше, так и сейчас от неё не зависят...

Ни один юрист не сможет...бесплатно :)
То навіщо тоді загадками писати...бесплатно?
Аби щось писати?‍♀️
Нет, она направляет как направляла, просто банки некоторые стали думать, что делают... Блокировки как и раньше, так и сейчас от неё не зависят...
Є приклади???

Та не блокує банк їх сам,а блокує на основі постанови про арешт рахунків.
Якщо така постанова не надходить до банку,тоді банк і не блокує.
Нет, в этой постанове не написано блокировать те счета, которые банк блокирует сам от себя...

Назад
Угорі