Интересно можно отморозится?

• Автор теми Автор теми Ham
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 3K
Установила гетконтак..а теперь неделю мне идут звонки с швидкогроши кредит ап...но я там ничего не брала...
Есть мфо гроши всим..этт одно и тоже???
Просто не пойму чего они мне наяривают
Хотя Дать деньги!
Эти дать, те забрать...
Круговорот денег

На чьи данные планируете набирать? на чью карточку?) спрятаться не получится. Это уже умышленное воровство. Но очень тупо... спалиться а потом прятаться...? не нужно портить себе карму и свои нервы. Вдруг будет ситация неожиданная и реально понадобятся средства : а вам уже не выдадут. Черные списки должников пополните.
Та не кто не собирается нагребать.

та нехай собі бере. проканає 100 відсотків. тільки не рад такому заробітку буде.
я перед тим як поняв що не потягну більш виплат, набрав ще три займа невеликих так сказать для рівного рахунку. все одно буде пиз&ець. так хоч щось повернув собі.
останній брав уже на свої номери якими не користуюсь.
дзвонили три рази я трубку таки взяв, пожалілись що не беруть контактні особи трубку але позику все одно погодили.
уже тиждень триває розпочата мною операція"сніжинка" всі дзвінки які не з телефонної книги блоковані. родичі попереджені що мене терроризують шахраї які називають себе кожен раз різними мфо і кожен раз називають різні суми боргу.
ну як учив Іван з каналу "вся суть мфо" краще бути чи то брехуном чи то ні чим зізнатися своїм що залип у цій клоаці мфо. бо не пожаліє ніхто, даже ті хто сам потерпав уже, тільки зневага і позор.
поки що тролю у вайбері і смс ках недоумків різних.
ну от що цікаво більше смс з пропозиціями позики чим вимог повернути.
я вже не беру. хоча можна взяти і тупо не повертати. не варто воно того.
та й пахнуть ті гроші якось не дуже...
сльозами людськими
На чьи данные планируете набирать? на чью карточку?) спрятаться не получится. Это уже умышленное воровство. Но очень тупо... спалиться а потом прятаться...? не нужно портить себе карму и свои нервы. Вдруг будет ситация неожиданная и реально понадобятся средства : а вам уже не выдадут. Черные списки должников пополните.
всегда найдуться те ,кто несмотря на черные-черные списки будут сами предлагать. 100 процентов проверено.на себе и знакомых
как булгаков писал ? придут и сами дадут!
это одна из страшных страшилок черных причерных коллекторов

Останнє редагування:
Назад
Угорі