та нехай собі бере. проканає 100 відсотків. тільки не рад такому заробітку буде.
я перед тим як поняв що не потягну більш виплат, набрав ще три займа невеликих так сказать для рівного рахунку. все одно буде пиз&ець. так хоч щось повернув собі.
останній брав уже на свої номери якими не користуюсь.
дзвонили три рази я трубку таки взяв, пожалілись що не беруть контактні особи трубку але позику все одно погодили.
уже тиждень триває розпочата мною операція"сніжинка" всі дзвінки які не з телефонної книги блоковані. родичі попереджені що мене терроризують шахраї які називають себе кожен раз різними мфо і кожен раз називають різні суми боргу.
ну як учив Іван з каналу "вся суть мфо" краще бути чи то брехуном чи то ні чим зізнатися своїм що залип у цій клоаці мфо. бо не пожаліє ніхто, даже ті хто сам потерпав уже, тільки зневага і позор.
поки що тролю у вайбері і смс ках недоумків різних.
ну от що цікаво більше смс з пропозиціями позики чим вимог повернути.
я вже не беру. хоча можна взяти і тупо не повертати. не варто воно того.
та й пахнуть ті гроші якось не дуже...
сльозами людськими
На чьи данные планируете набирать? на чью карточку?) спрятаться не получится. Это уже умышленное воровство. Но очень тупо... спалиться а потом прятаться...? не нужно портить себе карму и свои нервы. Вдруг будет ситация неожиданная и реально понадобятся средства : а вам уже не выдадут. Черные списки должников пополните.
всегда найдуться те ,кто несмотря на черные-черные списки будут сами предлагать. 100 процентов проверено.на себе и знакомых
как булгаков писал ? придут и сами дадут!
это одна из страшных страшилок черных причерных коллекторов