Инструкция для Новичков и не только...

• Автор теми Автор теми Neo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 13K
Ви встановлювали додатки?
Телеграм, Вайбер восновном. На Фейсбук за 5 лет раз заходил
Телеграм, Вайбер восновном. На Фейсбук за 5 лет раз заходил

Ви встановлювали додатки?
И ли другие додатки?

Додатки шараг. При встановленні вони просять доступи до контактів.
Додатки шарраг не устанавливал. Я сохранял их страницу и когда надо было заходил
Банков да. Но с банками проблем нет

Останнє редагування:
Товарищи вновь прибывшие на форум:перестаньте бояться этих звонков,смс и коллажей.
Чтоб не звонили МФО и не присылали бред в сис-поставьте антиспам.
Если звонят знакомым-пусть пишут на звонилок заявление в полицию.Не бойтесь этого.
Жизнь одна и лучше её потратить на что то хорошее,на занятие полезными делами,чем на переживания.
И как же меня радует,что всё больше и больше становится людей,которые не боятся.
Которые начинают жить полноценной жизнью.
Так держать!!!
У мене почнеться прострочена через два дні. Найбільше не хочу, щоб дзвонили рідним. Але коли станеться, то скажу. Зараз ще не можу. Планую віддати. Проте була думка вже попередити, що не зможу оплатити. Я на форумі вперше. Навіть була думка вже піти до адвокати консультація 300грн пише в послугах дивилась по сайту. І щоб було в той час позичити в когось, взяла б... Двічі перезаклала і сіла на жoпy....
Антиспам в допомогу. Нема про що з ними розмовляти
Антиспам я собі то поставлю. Питання як рідним сказати...бляха переживаю капец

У мене почнеться прострочена через два дні. Найбільше не хочу, щоб дзвонили рідним. Але коли станеться, то скажу. Зараз ще не можу. Планую віддати. Проте була думка вже попередити, що не зможу оплатити. Я на форумі вперше. Навіть була думка вже піти до адвокати консультація 300грн пише в послугах дивилась по сайту. І щоб було в той час позичити в когось, взяла б... Двічі перезаклала і сіла на жoпy....

скільки мфо і яка сума?

Буде гірше,коли за Вас це зроблять звонарі

Антиспам в допомогу. Нема про що з ними розмовляти
До речі, є колега по роботі, ми спілкуємось я поділилася проблемою. То вона виявилося вже два роки їх слухає вони в антиспамі, взяла кредит в банку на їх погашення, не хватило. Тепер суд знімає з зарплати по банку. В в неї вже наросло за два роки до 300 тис..!!! І вона не спілкується. І каже нікому не дзвонили. Мені за неї теж не дзвонили. Відноситься пофігістично і мене так налаштовує....каже не плати нічого, самі пропонують тіло і мале, але вона і це не плотить
скільки мфо і яка сума?
У мене 5 на суму вже 60 тис влізла то влізла

До речі, є колега по роботі, ми спілкуємось я поділилася проблемою. То вона виявилося вже два роки їх слухає вони в антиспамі, взяла кредит в банку на їх погашення, не хватило. Тепер суд знімає з зарплати по банку. В в неї вже наросло за два роки до 300 тис..!!! І вона не спілкується. І каже нікому не дзвонили. Мені за неї теж не дзвонили. Відноситься пофігістично і мене так налаштовує....каже не плати нічого, самі пропонують тіло і мале, але вона і це не плотить

Це особиста справа кожного. Хочете,можете-платіть.

тоді треба сказати рідним, бо наплетуть таке, ті, що будуть дзвонити

скільки мфо і яка сума?
Хочу запитати. Якщо пропонують лише тіло кредиту сплатити( читала на форумі), як впевненитися, що при сплаті кредит погашений. Що не будуть далі нарахування?
тоді треба сказати рідним, бо наплетуть таке, ті, що будуть дзвонити
Я зрозуміла

Назад
Угорі