Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ні.Навіщо?Скажите а с телефона удалять контакты смысл есть?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ні.Навіщо?Скажите а с телефона удалять контакты смысл есть?
Ви встановлювали додатки?Я думал с телефона тоже вытаскивают
Телеграм, Вайбер восновном. На Фейсбук за 5 лет раз заходилВи встановлювали додатки?
Телеграм, Вайбер восновном. На Фейсбук за 5 лет раз заходил
И ли другие додатки?Ви встановлювали додатки?
Додатки МФО і банків.Телеграм, Вайбер восновном. На Фейсбук за 5 лет раз заходил
И ли другие додатки?
Додатки шараг. При встановленні вони просять доступи до контактів.И ли другие додатки?
Додатки шарраг не устанавливал. Я сохранял их страницу и когда надо было заходилДодатки шараг. При встановленні вони просять доступи до контактів.
Нет такого закона)Бо по закону три роки минає і вони не мають права на вимогу сплати
Вони поділятьсяБанков да. Но с банками проблем нет
Значит зря удалял. Может невсех найдутВони поділяться
І мертвих, і живих дістануть. Не тіште себе марними надіямиЗначит зря удалял. Может невсех найдут
Мне уже 6 раз сегодня звонилиІ мертвих, і живих дістануть. Не тіште себе марними надіями
Антиспам в допомогу. Нема про що з ними розмовлятиМне уже 6 раз сегодня звонили
У мене почнеться прострочена через два дні. Найбільше не хочу, щоб дзвонили рідним. Але коли станеться, то скажу. Зараз ще не можу. Планую віддати. Проте була думка вже попередити, що не зможу оплатити. Я на форумі вперше. Навіть була думка вже піти до адвокати консультація 300грн пише в послугах дивилась по сайту. І щоб було в той час позичити в когось, взяла б... Двічі перезаклала і сіла на жoпy....Товарищи вновь прибывшие на форум:перестаньте бояться этих звонков,смс и коллажей.
Чтоб не звонили МФО и не присылали бред в сис-поставьте антиспам.
Если звонят знакомым-пусть пишут на звонилок заявление в полицию.Не бойтесь этого.
Жизнь одна и лучше её потратить на что то хорошее,на занятие полезными делами,чем на переживания.
И как же меня радует,что всё больше и больше становится людей,которые не боятся.
Которые начинают жить полноценной жизнью.
Так держать!!!
Антиспам я собі то поставлю. Питання як рідним сказати...бляха переживаю капецАнтиспам в допомогу. Нема про що з ними розмовляти
скільки мфо і яка сума?У мене почнеться прострочена через два дні. Найбільше не хочу, щоб дзвонили рідним. Але коли станеться, то скажу. Зараз ще не можу. Планую віддати. Проте була думка вже попередити, що не зможу оплатити. Я на форумі вперше. Навіть була думка вже піти до адвокати консультація 300грн пише в послугах дивилась по сайту. І щоб було в той час позичити в когось, взяла б... Двічі перезаклала і сіла на жoпy....
Антиспам я собі то поставлю. Питання як рідним сказати...бляха переживаю капец
Буде гірше,коли за Вас це зроблять звонаріУ мене почнеться прострочена через два дні. Найбільше не хочу, щоб дзвонили рідним. Але коли станеться, то скажу. Зараз ще не можу. Планую віддати. Проте була думка вже попередити, що не зможу оплатити. Я на форумі вперше. Навіть була думка вже піти до адвокати консультація 300грн пише в послугах дивилась по сайту. І щоб було в той час позичити в когось, взяла б... Двічі перезаклала і сіла на жoпy....
Антиспам я собі то поставлю. Питання як рідним сказати...бляха переживаю капец
До речі, є колега по роботі, ми спілкуємось я поділилася проблемою. То вона виявилося вже два роки їх слухає вони в антиспамі, взяла кредит в банку на їх погашення, не хватило. Тепер суд знімає з зарплати по банку. В в неї вже наросло за два роки до 300 тис..!!! І вона не спілкується. І каже нікому не дзвонили. Мені за неї теж не дзвонили. Відноситься пофігістично і мене так налаштовує....каже не плати нічого, самі пропонують тіло і мале, але вона і це не плотитьАнтиспам в допомогу. Нема про що з ними розмовляти
У мене 5 на суму вже 60 тис влізла то влізласкільки мфо і яка сума?
Це особиста справа кожного. Хочете,можете-платіть.До речі, є колега по роботі, ми спілкуємось я поділилася проблемою. То вона виявилося вже два роки їх слухає вони в антиспамі, взяла кредит в банку на їх погашення, не хватило. Тепер суд знімає з зарплати по банку. В в неї вже наросло за два роки до 300 тис..!!! І вона не спілкується. І каже нікому не дзвонили. Мені за неї теж не дзвонили. Відноситься пофігістично і мене так налаштовує....каже не плати нічого, самі пропонують тіло і мале, але вона і це не плотить
У мене 5 на суму вже 60 тис влізла то влізла
тоді треба сказати рідним, бо наплетуть таке, ті, що будуть дзвонитиДо речі, є колега по роботі, ми спілкуємось я поділилася проблемою. То вона виявилося вже два роки їх слухає вони в антиспамі, взяла кредит в банку на їх погашення, не хватило. Тепер суд знімає з зарплати по банку. В в неї вже наросло за два роки до 300 тис..!!! І вона не спілкується. І каже нікому не дзвонили. Мені за неї теж не дзвонили. Відноситься пофігістично і мене так налаштовує....каже не плати нічого, самі пропонують тіло і мале, але вона і це не плотить
У мене 5 на суму вже 60 тис влізла то влізла
Хочу запитати. Якщо пропонують лише тіло кредиту сплатити( читала на форумі), як впевненитися, що при сплаті кредит погашений. Що не будуть далі нарахування?скільки мфо і яка сума?
Я зрозумілатоді треба сказати рідним, бо наплетуть таке, ті, що будуть дзвонити