Європейська агенція з повернення боргів подали до суду

Сьогодні вночі в дію прийшло судове рішення.Зайшла там ЕАПБ подали на суд,суд повернув і затребував докази,налали 10 днів.Одразу написала Тарасу,Тарас сказав чекати і з матеріалами справи звертатись вже.Написала в телеграм ЕАПБ,попалась хороша менеджер.Зателефонував Юридичний відділ,поговорили.Сказала що буду з адвоктом судитись.І юр.відділ присилає повідомлення,хотіли 25600 а пропонують 16000 з розбивкою на 3 місяці.Мене влаштувало.

Сьогодні вночі в дію прийшло судове рішення.Зайшла там ЕАПБ подали на суд,суд повернув і затребував докази,налали 10 днів.Одразу написала Тарасу,Тарас сказав чекати і з матеріалами справи звертатись вже.Написала в телеграм ЕАПБ,попалась хороша менеджер.Зателефонував Юридичний відділ,поговорили.Сказала що буду з адвоктом судитись.І юр.відділ присилає повідомлення,хотіли 25600 а пропонують 16000 з розбивкою на 3 місяці.Мене влаштувало.
Ось і доказ. Вони працюють «на лoxа». Дуже багато людей не захищаються. І потім їм виплачуть всі забаганки

Ось і доказ. Вони працюють «на лoxа». Дуже багато людей не захищаються. І потім їм виплачуть всі забаганки
Підтримую вашу думку.Обов‘язково потрібно працювати з адвокатом.

А де можна найти їх телеграм?

Якщо не будете захищатись,то приймуть рішення не на Вашу користь з першого разу. А,загалом, засідання переносять не раз.
Скажіть будь ласка якщо рішення районного суду подавати на апеляційний розгляд скільки буде по часу

Написала в телеграм ЕАПБ,попалась хороша менеджер.Зателефонував Юридичний відділ,поговорили.Сказала що буду з адвоктом судитись.І юр.відділ присилає повідомлення,хотіли 25600 а пропонують 16000 з розбивкою на 3 місяці.Мене влаштувало.
А скільки в вас тіло було, по якому подали в суд?

Назад
Угорі