Європейська агенція з повернення боргів подали до суду

Якщо епаб подав в суд і суд вирішив повернути тіло, то як краще це робити ? Списатись з ними і вимагати гарантій лист , а потім оплатити ?
Після того,як рішення суду набере законної сили,це коли пройде термін на апеляцію,в рішенні суду має бути зазначений цей термін,зазвичай 30 днів,платите по реквізитах,які Вам надасть вигравша сторона по Вашому проханню. І обов'язково вказуйте в призначенні платежу,що платите саме по рішенню суду.

Добрий день, ЄАПБ подали позив до суду. Викачав кредитну історію через УБКІ, то дізнався, що вони викупили один кредит тіло якого 6500, а поточне погашення 19500, я можу вирішити з ними питання і щоб вони повернули позов і ніякого суду не було? Позов за 23.09.2024 сьогодні прийшов лист від суду, що вони його прийняли

Через какое время ЕАБП подают в суд? Сегодня пришла смс что аванс кредит передали мой договор им , аж как-то не по себе стало. Работаю официально, боюсь суда .

Через какое время ЕАБП подают в суд? Сегодня пришла смс что аванс кредит передали мой договор им , аж как-то не по себе стало. Работаю официально, боюсь суда .
В моєму випадку, через пів року.

На судовій владі помітив що зявився позов від ЄПАБ.

Відкрито провадження по справі.

Я так розумію якщо найняти форумного адвоката шанси на перемогу досить не малі?Так як дивлюся ЄПАБ часто програють суди.
Як ваш суд з ними ?

Підскажіть, якщо суд буде програно, сума велика (еапб скупила багато моїх боргів з накрученими відсотками десь на 200т) , виконавець може зразу продати мою квартиру? (квартир 2 по 30м)?

Підскажіть, якщо суд буде програно, сума велика (еапб скупила багато моїх боргів з накрученими відсотками десь на 200т) , виконавець може зразу продати мою квартиру? (квартир 2 по 30м)?
Якщо борг по одному стягувачу не перевищує 20 мін зарплат,то єдине житло не чіпають. Інше майно можуть виставить на торги. Але ж по реалізації майна багато нюансів,тим більше,якщо це житло.

ЕАПБ ж може всі скуплені борги з накрутками виставити як 1 борг на 2000000?
Дуже хвилююсь...

4-5 тіл зверху влегку... от і думайте.
Хоча не факт з нормальним захистом що отримають.
Та думаю...((( в разі не вийграшу, яка практика виконавча? Відразу на житло можуть претендувати, чи всеж таки з зп починають вираховувати?

Знімок екрана 2024-09-26 100840.webp
Я не можу зрозуміти. Це виходить до цієї дати нічого не буде? Я маю на увазі, що мені треба чекати судового засідання і тоді захищатись. До цього моменту вони рішення ніяких приймати не будуть чи як?

Знімок екрана 2024-09-26 100840.webp
Я не можу зрозуміти. Це виходить до цієї дати нічого не буде? Я маю на увазі, що мені треба чекати судового засідання і тоді захищатись. До цього моменту вони рішення ніяких приймати не будуть чи як?
4.11.24 це дата ,коли буде засідання по справі. А Ви маєте на протязі 15 днів з дати опублікування в ел суді чи з дня отримання документів(позовної з додатками) чи з дати відкриття провадження по справі надати відзив на позовну заяву. Якщо будете захищатись.

Останнє редагування:
4.11.24 це дата ,коли буде засідання по справі. А Ви маєте на протязі 15 днів з дати опублікування в ел суді чи з дня отримання документів(позовної з додатками) чи з дати відкриття провадження по справі надати відзив на позовну заяву. Якщо будете захищатись.
Це ухвала, документів ніяких я не отримував ще. І дати відкриття провадження також щось я не бачу. Є тільки це і конкретна дата засідання.

Це ухвала, документів ніяких я не отримував ще. І дати відкриття провадження також щось я не бачу. Є тільки це і конкретна дата засідання.
На суд владі бачите запис?

І питання було частково про те, що однозначне рішення суд прийме тільки через декілька місяців чи що?

Так, призначено склад суду пише
Якщо не будете захищатись,то приймуть рішення не на Вашу користь з першого разу. А,загалом, засідання переносять не раз.

Назад
Угорі