ви програли справу? чи навіщо вам апеляція?Доброго дня.ЄАПБ подали в суд.5 кредитів на суму 230 к.Є смисл подавати на апеляцію?І до кого звернутися до адвоката чи юриста?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ви програли справу? чи навіщо вам апеляція?Доброго дня.ЄАПБ подали в суд.5 кредитів на суму 230 к.Є смисл подавати на апеляцію?І до кого звернутися до адвоката чи юриста?
Я побачила позив 17.09 ходила в суд щоб дізнатись коли суд,там закрито постійно бо тривоги.Сьогодні в дії побачила що він відбувся 27.09.І суддя ухвалив все повернути.ви програли справу? чи навіщо вам апеляція?
напишіть мені у вайбер 0970448903, спробуємо розібратись у справіЯ побачила позив 17.09 ходила в суд щоб дізнатись коли суд,там закрито постійно бо тривоги.Сьогодні в дії побачила що він відбувся 27.09.І суддя ухвалив все повернути.
Добренапишіть мені у вайбер 0970448903, спробуємо розібратись у справі
позОв... будь ласка.Я побачила позив 17.09 ходила в суд
Напишіть самі, або краще подзвоніть, вони швиденько відповідаютьЯк з ними взагалі діяти, їм передали один борг - ніхто нікуди не пише, є сенс самому писати на email? Питання вирішувати вже готовий, тобто на лояльних умовах все сплачу.
Чи краще почекати їх повідомлення?
дякую!Напишіть самі, або краще подзвоніть, вони швиденько відповідають
На суді Вам робити нічого,краще зверніться до форумних юристів. Консультація безкоштовнаДоброго вечора!З ними завтра суд!Лист та позов прийшли сьогодні!Я вагітна на 8-му місяці!Хочуть з 2000 тис-50 тис!
Що буде,якщо не зʼявлюся в суд!
Які наслідки,хто з ними стикався!?
Дякую!!!
Пятница. Свежее пока нет)В цих темах вся інформація дуже давня
Нового мало
Тай конкретно ніякої інформації немає
Подали, выиграли.Тай конкретно ніякої інформації немає
Як з ними себе поводити ?Пятница. Свежее пока нет)
![]()
⚖️ - Суд з ЄАПБ на 49 тисяч гривень
У липні 2024 року, ЄАПБ звернулось до суду з позовом, в якому просило стягнути з Відповідача заборгованість у загальному розмірі 49973,53 грн. та судовий збір 3028,00 грн. Мною було підготовлено та направлено до суду Відзив на позовну заяву, Заперечення на відповідь на відзив, в яких просили...anticollector.ua
Подали, выиграли.
А что конкретно Вас интересует?)
Та никак.Як з ними себе поводити ?
Час на відзив уже пройшовПятница. Свежее пока нет)
![]()
⚖️ - Суд з ЄАПБ на 49 тисяч гривень
У липні 2024 року, ЄАПБ звернулось до суду з позовом, в якому просило стягнути з Відповідача заборгованість у загальному розмірі 49973,53 грн. та судовий збір 3028,00 грн. Мною було підготовлено та направлено до суду Відзив на позовну заяву, Заперечення на відповідь на відзив, в яких просили...anticollector.ua
Подали, выиграли.
А что конкретно Вас интересует?)
Так чего ж сразу не написать в старт после все?)Час на відзив уже пройшов